Citiraj Suncem.m. prvotno napisa
Citiraj gejsha prvotno napisa
samo da vam kazem da vas napustam cure bilo mi je ljepo se druziti s vama ovo vrijeme al sad je dosta zelim vam svima sto skorije plisće i pune srece u daljnjem zivotu.. objasnjavat necu.. nemam potrebu ni razloga..

Neznam što te na ovo natjeralo, ali ovo je jako nepošteno i nepravedno prema svima nama.
Žao mi je što si donjela ovakvu odluku na ovakav način.
Ali ako misliš da ne zaslužujemo objašnjenje.........nemam dalje što za reći.

Želim ti iskreno sve najbolje.
I jako mi je žao ako ti se nešto ružno dogodilo.
Ja sam se onako tupasto zapitala što je gejshu natjeralo da na podpomognutoj i na prije začeća ovo napiše.I onako polu ljuta
(mislim nisam se ja nešto ljutila, ali mi je njen post baš bio neugodan) i polu nekako zabrinuta - jer možda joj se nešto desilo.
sjetim se ja "novog okupljališta" i bacim pogled i....... ukratko, jako mi je žao što sam uopće zastala nad njenim postom.
http://www.superbaby.org/forum/viewt...ghlight=#28013
E sad, ja nemam baš vremena za chat pa se nisam priključila tom forumu.
(dakle nisam upućena u tamošnje događaje)
Nisam ni bila "prst i nokat" sa gejshom. Niti smo mi sad neke frendice da će ona meni polagati račune.
Ali tijekom svakog njenog postupka sam zastala i poželila sreću.
Kada bi rezultati bili loši - pružila bi riječi utjehe. kada bi bile neke dobre vijesti - radovala se s njom ( ja i još puno cura na ova dva pdf-a)
I da ne duljim. Ok, cura ode s foruma - ma široko joj polje.
Ali na ovaj način . Mogu samo reći - sramota.
Nisam na ova dva pdf-a htjela ništa pisati da ne zachatavam, ali ovo sam jednostavno morala podijeliti s vama.
Ma da me ne bi krivo shvatile - ne krvari meni duša.
Ljudi ovdje dolaze i odlaze i to je ok.
Ali bezobrazluk nije ok.