Eto, sutra idemo na punkciju koljena u općoj anesteziji.
M. ima tek navršene 3 godine i svi smo premrli od straha...
Držite fige....
Eto, sutra idemo na punkciju koljena u općoj anesteziji.
M. ima tek navršene 3 godine i svi smo premrli od straha...
Držite fige....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
držite se i tražite da budete uz njega kad se bude budio iz anestezije
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Marlena, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Držite se katenadam se da možeš biti sa njom.
oprosti kate, promaklo mi da je curicamamma Juanita prvotno napisa
![]()
Hvala cure![]()
Moramo doci nataste u 7.30h,onda idu pripreme vaganje,piđama,...,zahvat (punkcija+ intrartikularno steroid u zglob) počinje oko 9h, pije prvo sirup da lakse podnese maskicu, mi je tek vidimo oko 10h....![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
Bit će sve OK!
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~
![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Javi kako je.![]()
Držite se. (Tin je prošao opću anesteziju kad je imao 9 mjeseci i sve je prošlo OK.)
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~
da sve prodje u redu, znam u kojem si strahu, moj dvogodišnjak je vec jednom bio pod anestezijom..i to 7 sati u komadu...
a ceka nas jos jedna za 10ak dana...zato... sve najbolje i ljubi bebicu kad se probudi
~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bit ce sve u redu, kate![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~
~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
Sreća da nije ljeto pa neće biti jako žedna nakon anestezije. Filip je tu žeđ i glad jako loše podnio. A i ja s njim. Srce mi se steže kad se sjetim.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
~~~~~~~~~~~~![]()
Evo nas...Bilo je prestrašno,al budna je...
Odveli su je sretnu i zadovoljnu s izjavom "bit ću hrabra", u 8.30h od nas kao na pripremu za salu na donjem katu.
U to vrijeme iskusila sam što znači baltazarov hod, što znači kad dišeš a nemaš zraka, što znači praznina u glavi, kolika je vjerojatnost 5 na milion anesteziranih, gledati na sat 30 puta u minuti, osluškivati svačiji plač, očekivati od vrata lifta... nemoć,jad,tugu,bol,strah sve 100 u jedan.
Doveli su je u 9.30 na odjel u buđenju,ajme koja sreća kad sam vidjela da zijeva....i onda
Samo jedan roditelj smije biti u sobi s djetetom...počelo je vrištanje iz petnih žila preko sat vremena u kojem je trgala dren s ruke, bacila moj mobitel od zid,bacala sebe na sve strane i vikala najprije "skini to"...pa smo skinuli dren (nakon pola sata borbe jer nije smjela),ali morala je imat vaticu dok stane krvarenje,pa opet panično "skini to",...pa "vodi me kući"...pa "žedna sam". Koji bijes djeteta tek probuđenog iz anestezije...
I ja i muž (koji je na silu ostao) smo je držali u znoju da se ne potrga... sve dok tata nije otvorio moju torbu i našao balone koje uvijek nosim na preglede,uzela je jedan koji joj je tata ponudio i rekla taj ne valja i bacila ga u smeće i uzela drugi koji je odabrala i nastao je konačno MIR.
Sva je izbodena na obe ruke...
Ja sam je prije zahvata pripremila na maskicu za anesteziju (s kojom ce puhati balon) i sirup .... kad se smirila samo je rekla "zasto nisam puhala balon, zašto mi teta nije dala".
Sad sjedi gleda crtić i pridražava flaster koji sam joj stavila na koljeno jer joj je bolnički stalno otpadao..(kvaliteta delux) i pita me "kad ću vozit role,jel dr rekao da sad mogu?"
Hvala za vibre, stvarno su me tjesile![]()
PS I naplatili nam kaznu za parking jer muz nije stigao do auta da produzi..što je još dobro jer nam na rebru obično pauk odnese auto nakon što sat vremena tražimo mjesto
Ljubi malenu, bit će sve OK,
~~~~~~~~~~~~~~~~~ da što prije zaboravite, ozdravite i krenete s rolanjem![]()
![]()
Kate![]()
![]()
Super da je prošlo.
Ajoj, koje iskustvo...
glavno da je sad gotovo i da je sve prošlo dobro![]()
Je li to konačno rješenje problema ili vas čeka još nešto?
Sad nas čeka fizikalna terapija da ne oslabe mišići iznad koljena...pa kontrola za 3-4 tjedna i nesteroidni antireumatici ljekovi do daljnjeg i