Možda ovo i nije najbolje mjesto, ali danas sam toootalno pošizila na njih. Naime, trebala sam bebu podojiti, ali prostoriju za dojenje prvo ne mogu naći, onda nađem na hodniku oznaku da imaju prostoriju za presvlačenje djece pa rekoh idem tamo, onda na tom cijelu centra takve prostorije zapravo uopće nema, pa trčimo na drugi kraj centra, a kad tamo..... gospoda su predvidjela da se bebe presvlače U ZAHODU! Da, u zahodu za invalide. Na svu sreću invalida nema tako puno pa taj zahod nije frekventan i relativno je uredan, ali ipak....

Na kraju sam dijete dojila u zahodu za invalide (jer u zahodu ipak ima stolica, valjda je za dojenje), stolica je bila smještena između prematalice i školjke za wc, glava moje bebe je bila gotovo iznad wc školjke. To je bilo toliko sramotno i ponižavajuće za nas da sam odmah otišla potražiti urede uprave centra i zahtijevati odgovor zašto je to tako, ali više nisu radili. A kao da ih je i briga. Sutra ujutro ih zovem i prijetim novinama. Sram ih bilo.

Ma ne vjerujem da su me stvarno toliko naljutili, još se ne mogu smiriti. Sebična gamad neuredna! Oni svoju djecu sigurno ne bi hranili u zahodu! Fuj! Uh, uh, uh, neka me netko skine s tipkovnice!... Evo ide mm.