Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 56 od 56

Tema: Avenue Mall

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

bili smo mi jučer! na prvom katu je još uvijek ta kombinacija wc za invalide i soba za prematanje, a u prizemlju je samo soba za prematanje, ali zaključana. mm i ja lijepo sjeli na kavu, a mališa na mamino mlijeko 8)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

To je bila dakle "kava s mlijekom"! :D

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Dogovor je bio da će mom djetetu poslati pisamce u kojem će pisati "...ispričavamo se, sad smo osposobili, dobrodošli ste nam..." Nikad ga nismo dobili. I zato više nismo niti išli tamo . I zato čitam obavijesti na ovu temu i javljam se "direktno u eter" 8). Moram priznati, prošla me ljutnja. Ostao je samo inat - mi tamo ne kupujemo! A mjesečno stvarno potrošimo.... sve mi je neugodno i staviti na papir koliko. I na kraju, mi nismo na gubitku .

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

evo bili i mi u AM neki dan...uglavnom u wc-u za invalide je osim stola za prematanje i jedna stolica sad! tako da sam tamo dojila na kraju...

nije najsretnije rjesenje, ali... jedino u tom trenutku! :/

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A kamo je nestala sobica za dojenje u KIKI????

Svojevremeno su je svi hvalili, kao - prekrasna je, ima super fotelju, ma užitak... Ja nisam nikad vidjela tu sobicu jer sam obično dojila istog trena kad je Patrik tražio pa je to bilo po svuda. Nedavno sam htjela proviriti pa sam ga povela (za ruku, sad je već velik) da tamo malo doji, ali prostorije više nema.

Istina, ja obično sjednem popit kavu i dam djetetu jest, ili se šetam (s ovim malim) i hranim ga usput. Ali ima mama i beba kojima je potreban mir za dojenje pa su te sobice potrebne.

morena24 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma kako nema?!?!

pa ja sam tamo dojila prije nekih tjedan do dva i bila je tamo...fotelja, stol za presvlacenje, lampa...sve!

kad si to bila u kiki da je vise nema!?

jer kad udjes u igraonicu, jos su jedna vrata i tamo je soba za dojenje..

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •