Citiraj elin prvotno napisa
Pooh, mislim da je to nisko. Anemija nije nešto što treba ostaviti neliječeno, jer je jako opasna iako ljudi masovno misle da je to ništa. Ovako, željezo na sebe veže kisik i donosi do organa, manjak željeza=manjak kisika=oštećenja organa (u duljem razdoblju naravno), a slabi i imunološki sustav - ovo laički što sam naučila na netu, nisam stručnjak, pa to tako i uzmi.
Iskreno ti mogu samo reći da se radi o mom djetetu ja bi krenula u akciju.
Znam, b. je izrazito anemican, a E. "samo" anemican.
Ono sto me najvise brine je da to sad vec traje.
Ovaj nalaz smo radili, jer smo ocekivali poboljsanje, posto B. vec cca 2 mjeseca, a E mjesec dana piju zeljezo, ali ovo bas i nije bolje.
Patronazna nam je bila u posjeti bas u petak kad smo dobili nalaze i kaze da su takvi jer je 2 mjeseca prekretko da bi se anemija rijesila. Da moraju piti zeljezo bar 3-6mjeseci, da ona misli da je doza od 3ml za njih premalo, ali da provjerimo s ped. i da im damo i vit. C.

Blizanci inace po defaultu dobivaju zeljezo, a nama nasa ped nije nista bila govorila za Fe i tako ga mi nismo poceli uzimati do nedavno.

Da probam forsati meso...? Bojim se da cemo onda opet doci do toga da usta nece ni u ludilu otvoriti.
Jutros su pojeli svega par zlica prosa s vocem i 5ml Fe i to je to...cica.

A naci cu valjda nesto "zeljezno" cega ce htjeti pojesti vise od par zlica, dodati vit C...
Ne znam...