-
Ja mogu govoriti samo iz svog kratkog iskustva.
Iva nije otpočetka htjela biti na trbuhu, ja nisam forsirala, jer je plakala. Na jednom od pregleda ( mislim da je sa dva mjeseca ) dr me je upozorila da ne odiže dovoljno glavu i da trebam s njom "vježbati". Ovdje negdje na forumu ( hvala forume
) sam pronašla savjet da se vježba kad je dobre volje, kad je sita - možda je još što bilo sad se više ne sjećam. I meni je to upalilo, prvih desetak dana katastrofa, sve manje plače, ali nikakvog pomaka. Već sam mislila otići kod dr jer nešto sigurno nije ok :/ i onda odjednom :shock: ona se smije i leži potrbuške, nakon kratkog vremena se počela i igrati u tom položaju. Na početku je to bila vrlo kratko minutu - dvije pa sve duže i bilo je sve super dok nije skužila kako se može okrenuti i sad čim je stavim potrbuške ona se okrene i puca od smijeha
NIsam je puštala da plače jer me bilo strah da to ne zapamti, pa da stalno plače u tom položaju :/ , ne znam nešto sam takvo negdje pročitala i tada mi je stvarno imalo smisla. Ma ja je uopće ne puštam da plače, komentari su da ću je razmaziti, ali baš me briga. Ja sam se dovoljno isplakala dok sam je dobila na ruke i sad je ne ispuštam
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma