Eh curičke moje, svašt sam sad pročitala i uvjerila se u već poznato da su sve individue i da ne mora baš svako dijete biti napredno i da bježi mjesece ispred svoje dobi. Ja to i ne tražim, ali me zabrine kada moja micica nešt neće ili ne može a kao "trebala bi". Dora je inače stvarno vesela beba i sa 4 mjeseca je dobila dva zubića i osim što sisa počele smo sa dohranom sa 5 mjeseci jer nismo više mogli od nje ni jest ni piti a da nije i onapružala ruke i htjela i ona probati. Diže se uz pomoć u sjedeći stav, glavu je sa dva mjeseca dizala bez problema od podloge u trbušnom stavu, hvata sve što stigne, pruža ruke za cvijećem (baki je potrgala sve muškatle), diže noge i pokušava stopala utrpati u usta.... ali NEĆE se potruditi kad se traži njena neka teža fizička aktivnost. Dosta je teška, glavata :D i možda joj je doista teško pa se tješim - ma može ona, ali neće jer joj se ne da naprezati..
Vidjet ćemo na slijedećem pregledu. Za sada je stavljam i dalje dosta često na tibu pa si ona lovi dudu, igračke i neko vrijeme može izdržati, a kada joj je dosta okrenem je. Hvala vam puno i uživajte sa svojom dječicom jer s ona doista svo blago ovog svijeta...