Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Hrv. odvjetnicka komora pomaze u naplati alimentacije

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Hrv. odvjetnicka komora pomaze u naplati alimentacije

Dakle... treba doci u HOK - Hrvatsku odvjetnicku komoru tj. u Koturasku 53/2, svaki dan od 8-15 i na recepciji zatraziti obrasce...

ne treba doci osobno, moze bilo tko pobrati obrasce

kad dodjem do obrazaca napisat cu vam kaj treba dalje, a kolko sam ja skuzila gospodju s kojom sam razgovarala - treba izvadit i pripremit hrpetinu dokumenata... :/

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Bivši i ja ne pričamo (njegova odluka-šta da mu radim), i u zadnjoj svađi sam mu rekla da mi ne mora plaćati alimentaciju do N.Godine jer sam mu ja trebala isplatiti neke novce za auto što je kod mene i na tom je ostalo.
    Nije rekao ni dobro ni ništa.
    I sada si ja razmišljam da napravim neki ugovor ili neku izjavu kojom izjavljujem da zbog međusobnih dugovanja ne treba plaćati alimentaciju do nove godine ili tako nešto. I da mu to odnesem da potpiše.
    Da ako se desi u siječnju i veljači 2008. da mi ne plati da ga mogu tužiti.
    Neznam nisam pametna...
    Šta da radim?
    Valjda ste skužile što sam napisala?

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jesmo i mislim da bi to bilo dobro regulirati nekim ugovorom tako da me može niti on tebe više potraživati a niti ti njega u okviru tog razdoblja.

Dolisa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Definitivno napravite neki ugovor, da ste oboje sigurni. Da ne ispadne kasnije ni da ti njemu dugujes neke novce...

Mirjana S. avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Definitivno sve takve stvari ugovaraj,samo mislim da bi trebalo nekako drukčije sročiti. Mislim, alimentacija je djetetova,za takvo raspolaganje bi ti trebala imati dozvolu CZSSa. Nemoj se poslije tući po glavi radi takvog propusta.

newa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Imaš pravo, bolje da prvo sve provjerim kod soc.radnice.
    Nije to moj novac, to je djetetov.

evelin_i

Početno Re: Hrv. odvjetnicka komora pomaze u naplati alimentacije

Citiraj Mukica prvotno napisa
    Dakle... treba doci u HOK - Hrvatsku odvjetnicku komoru tj. u Koturasku 53/2, svaki dan od 8-15 i na recepciji zatraziti obrasce...

ne treba doci osobno, moze bilo tko pobrati obrasce

kad dodjem do obrazaca napisat cu vam kaj treba dalje, a kolko sam ja skuzila gospodju s kojom sam razgovarala - treba izvadit i pripremit hrpetinu dokumenata... :/
    lijepo od njih. utjesno, na odvjetnika/cu se ceka samo dva tjedna... nisam nikad pisala zahtjev, tuzbu sam napisala i predala sama...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •