Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: doc. Vrčić

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno doc. Vrčić

Molim sve one koje imaju nekakva iskustva (medicinska) sa doc. Vrčićem da mi napišu svoja mišljenja. Vrtila sam po drugim temama i nema baš nešto o njemu.

Kakva su vaša iskustva?

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pogledaj mi potpis

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ja sam kod njega došla na preporuku i moram priznati da ne znam što bih rekla, kazu da je veliki strucnjak, ali dosta sutljiv, pa ako ides kod njega pripremi se sa mogucim pitanjima, jer od njega neces bas dobiti puno informacija, moras sve pitati. Meni to malo smeta, a i jako ga je tesko uhvatiti, puno radi u Petrovoj i privatno, pa imam osjecaj da je rastrgan na sve strane. No, u konačnici ako dobro obavi "posao" onda je ovo gore sve više manje nevažno.

aenea avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Što se šutljivosti tiče, mislim da mu to ovisi od dana do dana. Nekad će ti samoinicijativno reći i objasniti sve i to stvarno laičkim jezikom, a ponekad moraš pitati. Ja sam uvijek dobila odgovor. I ono što je meni izuzetno bitno - ima jako laganu ruku i pažljiv je.

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Moje iskustvo? Evo ga tu na kauču, smije se i guguće...
    (a i Bruni sam "natjerala" k njemu, ona ima 3 takva... )

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Bruna, danas idem kod doc. Vrcica na pregled u polikliniku Hilarus pa ti javim dojmove.

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Na zamjeni mi je radio aspiraciju i embriotransfer.... zaista ima najlakšu ruk, vjerujem od svih u Petrovoj....

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Već sam dugo godina kod njega (kao i sve moje frendice) i mogu reć samo najnajnaj......
    i ne bih rekla da je šutljiv, doduše ja kod njega idem privatno, ali u petrovoj nije bio ni malo šutljiv
    Nekoliko frendica nisu mogle zanjeti i mislim da je njegova zasluga što danas imaju kraj sebe svoje male ljubimce
    Eto, odličan!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Iz mog iskustva - čini mi se da je jako dobar prema svojim pacijenticama. Meni je bio dežuran na porodu. Bilo je sred noći, ja 13 sati u rađaoni, a nisam se otvarala. Tek kad sam dobila temperaturu i CTG se pogoršao, odlučio je napraviti hitni carski. Još je rekao nešto u stilu "hajde da spasimo to dijete" - a ja čuvala trudnoću u bolnici već mjesec dana, pod strogim nadzorom. A da, bio je i jako grub pri pregledu i neljubazan...
    Ali to je samo moje iskustvo... Kako čujem, mnoge s njim imaju dobra iskustva.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Za mene odličan stručnjak prije svega. Vrlo brižan prema svojim pacijenticama. Ukoliko ideš privatno k njemu - idealno, vrlo ljubazan, duhovit, nježan, profesionalan, ali....u bolnici - totalno drugi karakter! Da se razumijemo, i dalje vjerujem u njegovu stručnost, ali tamo je potpuno hladan, rezerviran, i kao što su već prije napisali- moraš sve pitati, al ne očekuj detaljne odgovore.
    Ali definitivno, pregledi -totalno bezbolni.

borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ovo što je Frani napisala potpisujem 100%
    Moram priznati da je meni bilo nevjerojatno njegovo ponašanje, ili bolje rečeno ignoriranje u bolnici prema meni, a idem k njemu privatno. Toliko me je smetala ta njegova rezerviranost, hladnoća, odsutnost da sam već pomišljala promijeniti ljiečnika. nije on bio neugodan, nego jednostavno me nije doživljavao :?
    I moram priznati da je meni i privatno s njime malo teže komunicirati, jer se uvijek zablokiram, s obzirom na njegovu šutljivost, ne znam kako bih to opisala.
    No što se tiče pregleda, tu je najbolji. Nikada u životu nisam imala nježnjiji i pažljiviji pregled i zaista se trudi da ti bude ugodno.
    Što se tiče stručnosti, također mislim da je jako dobar.

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj borka prvotno napisa
    No što se tiče pregleda, tu je najbolji. Nikada u životu nisam imala nježnjiji i pažljiviji pregled i zaista se trudi da ti bude ugodno.
    Što se tiče stručnosti, također mislim da je jako dobar.
    Mislim da je to i najbitnije,mada svi volimo rječitiji odnos pacijent-doc,ali stručnost doca dosta odredi uspjeh!

marči avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

drage naše,

s obzirom da znamo da naš pdf prate reproduktivni liječnici i da im bez obzira na kontekst teme nije ugodno čitati svoje ime i prezime (iako bi to koji puta i bilo dobro), molit ćemo vas da više ne otvarate zasebne topice pod imenom liječnika, već da se takvi razgovori pokrenu i nastave (samo s inicijalima) na topicu klinike gdje liječnik i pripada.

puse puse puse

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •