koliko vremena nakon predaje papira vam je stiglo rješenje?
ja sam svoje predala 11.9. i evo već je prošlo duže od mjesec dana, a od rješenja ni R. sad se brinem da su me negdje zagubili, pa da ni lovu neću dobiti :/
koliko vremena nakon predaje papira vam je stiglo rješenje?
ja sam svoje predala 11.9. i evo već je prošlo duže od mjesec dana, a od rješenja ni R. sad se brinem da su me negdje zagubili, pa da ni lovu neću dobiti :/
Trebalo bi ti doći sad koji dan. Što se mene tiče, mjesec i pol...
Ja sam čekala skoro dva mjeseca.
Prvo mi je sjela lova pa nakon par dana evo i rješenja.
Ma nema šanse da ti ne isplate lovu ako si na vrijeme predala papire.
Lut, nazovi socijalno, možda su te zagubili u nekoj ladici.![]()
A inače je vrijeme čekanja na rješenje dosta različito, ovisi od službenika do službenika i od HZZO-a do HZZO-a (mislim na područne urede).
Svakako nazovi.
Ja sam zaboravila ici u HZZO potpisati da produljujem do godine dana, imam jos vremena? Marsela ima 5 mjeseci i 25 dana.
imaš vremena do navršenih 6 mjeseci. odi danas ili sutra
Ja sam dobila lovicu ( ma mislim stvarno je mižerija ), ali rješenja niotkud![]()
Zato ga je poslodavac dobio prije 20 dana pa sam znala da je sve ok![]()
Meni se isto dogodilo, ali caka je bila u adresi. Poslali su mi rješenje na staru adresu, bez obzira što sam ja navela novu adresu.
Sad bih ja kao trebala ispuniti nekakav formular, nosit to na mup da mi ovjere, vratiti njima i onda će mi tek promijeniti adresu u njihovom terminalu. Ne znam zašto se to jednostavno ne obavi uvidom u osobnu iskaznicu.
Sluzbenica je trebala objasniti na osnovi cega trazi tu ovjeru s MUP-a - reci po kojem zakonu ili pravilniku i pismeno se ocitovati o tome. Imas pravo na informaciju i znati gdje ona pise (ako pise), da ne setas bez veze ovamo-onamo. Pogotovo zato sto si im ti dala novu adresu na vrijeme.Originally Posted by Tashunica
Meni su u prije ljeta rekli da necu dobiti novac za drugo dijete (6 tis. kuna) od Grada jer mi je suprug stranac. To sto je beba hrvatska drzavljanka, kao i ja, nema veze (?!). Rekli su mi neka za godinu dana donesemo potvdu da muz ima trajni boravak pa da ce onda odluciti hocemo li dobiti taj dodatak ili ne (?!). Medutim, gle iznenadjenja, u srpnju su nas nazvali na kucni broj i rekli da ce nam novac ipak biti isplacen, tako je i bilo. Ne mogu tvrditi da su se predomislili zato sto sam postavljala pitanja i potpitanja i trazila dodatna objasnjenja, ali moguce je.