Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: vice na mene

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno vice na mene

imam bebu od 10 mjeseci i unazad 10tak dana je pocela..pa ne mogu se drugacije izraziti nego bas tako: vikati na mene :/ ..svaki puta kada zbog necega nije zadovoljna a ja joj to ne ispunim, npr.hoce jesti koru od banane (inace nam dohrana uopce ne ide), hoce da ju izvadim iz kolica u tramvaju, presvlacim ju a ona je pospana i ne zeli vise cekati da dobije cicu..sve takve situacije u kojima joj ja ne udovoljavam. znam da djeca imaju ispade bijesa ali zar to nije malo rano? sto da radim? da ju umirujem ili ignoririram? najgore mi je kada sam vani i kada me ljudi onako prijekorno gledaju a ja si ne mogu pomoci ..da ne spominjem da je na duze staze i prilicno iritantno. da se ne radi o mom djetetu bila bih uvjerena da je dijete zanemareno pa stoga frustrirano, a ovako kada znam da nije tako..zbunjena sam . molim pomoc

Joe avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno !

meni je to slatko kad mali čovjek viče na mene svojim bebljim jezikom, ono ljutito te pogleda i kaže dadada!

lijepo joj objasni kao odraslom, zašto ne može to što ne može, i da nije lijepo vikati. Skužit će već. Očito imaš temperamentno dijete, nabavi čepove za uši

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nisi dugo bila sa nama u društvu :/
    meni je totalno frustrirajuće koliko on vrišti i dere se zato jer se neće presvuči, hoće biti na pločicama, otvarati ladice, lupati vratima, otvarat vodu u bideu, gristi dasku od wc-a
    čim nije po njegovom grize mene, tepih, pločice, vrata... i vrištiiiii za ispalit na živce

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Joe def. imam temperamentno dijete..a sto bi se i drugo ocekivalo od strijelca ..no meni bas nije slatko ..ona zahtijevaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
    nice predugo..ocito, no meni je to vjerojatno cudno jer je ona do sada bila mirna, ako joj nesto nije pasalo njurgala bi, cak ne bi ni plakala i sada ovo!!?

belurka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Kitty identicna situacija kod nas! Cijeli dan vice i njurga na mene. A ne zna jos pokazat sta zeli! Meni to smijesno, pa joj tepam da ce sve biti po njenom i ljubim ju. A bas me briga kak izgleda prema van!

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma alba zna sto hoce ali to ne moze dobiti pa je zato ljuta

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

draga moja cekaj da naraste pa ces vidjet kakvi su to bukaci kad su nezadovoljni

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj jassi prvotno napisa
    draga moja cekaj da naraste pa ces vidjet kakvi su to bukaci kad su nezadovoljni
    ovo samo mogu potpisati xxxx puta. Da vidiš Dinu kada je nezadovoljan. Najnovija faza uz naravno fizičko maltretiranje samog sebe /lupa se po glavi/ popraćena je poluhisterijskim plačem sa povicima "Ja ću ti povratiti", e to ti je frustrirajuće

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ja bih pokusala da odgovaram na sto je moguce vise njenih potreba, prije nego se ona naljuti...barem dok ne pocnete lijepo verbalno komunicirati i dok ne krenu objasnjavanja...

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

no krasno,moj je već počeo.znači ima tendenciju pogoršavanja...

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ma ja odgovaram na njene potrebe - uvijek kada mogu, ali kada se radi npr. o presvlacenju a ona se ne zeli presvlaciti..nema pomoci

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I K. je postala stijelački raspoložena (a sjeti se da su naše kćeri rođene isti dan! i iste godine )
    Ja na to reagiram da jednostavno ne zatvaram usta od objašnjavanja i maknem je iz situacije. Govorim: Vrata od ormarića želim imati zatvorena jer mi se suđe praši, ja volim kad su moje stvari složene, ne želim da se penješ na to, hoću te sad presvući, pa ćemo onda...i uvijek joj dam nešto da se zabavi i odvuče pažnju. Negoduje, ljuti se, a na to kažem razumijem da si ljuta/uzrujana/radoznala/strijelac/neraspoložena, no kad se presvučemo/okupamo/prošetamo/kupimo... onda ćemo...
    Na suptilan način nametnem ono što želim.

Za poglede ne brini. Uvijek će netko gledati i imati nešto za dodati.

Hello_Kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

mjm kako bih zaboravila to da j k. rodjena na isti dan!?
    bas mi je drago da si mi to rekla jer znam da si ti apsolivirala j.j. a ja se zelim ponasati u skadu s njegovom filozofijom ali ni mi jos sjelo do kraja.
    ma problem je vjerojatno i u tome sto japostanem nervozna a a. to zasigurno osjeti i moje rijeci ne dozivljava iskreno, kao sto uostalom u tim situacijama i nisu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •