-
ludo pitanje ali..
Bok,evo imam jedno skroz suludo pitanje,ali kako sam prošle godine imala spontani,sad i na hladno pušem. U 17-tom sam tjednu trudnoće i cijelu trudnoću imam problema sa crijevima i napuhanosti,plinovima,ali sad što trudnoća ide dalje zna mi se dogodit da me lagano probode s lijeve strane (gdje je jajnik) a onda krenu plinovi i to iza 17 sati skoro svaki dan,pa me zanima jel ta bol normalna? Inace bila sam prije 10 dana na kontroli i doc, kaže da je sve u redu,pa ako netko ima slično iskustvo...
-
Mislim da je,i mene je tako znalo,ponekad i sad.Skužila sam da je fora u tome da svaki dan moram imati stolicu inače su bolovi neizdrživi.
Čak sam jesno vrijeme pila i Fito Lax da bih mogla na wc.Sad ne jedem nikakve mahunarke,zelje i tak,malo težu hranu.Sve laganini.A moguće je i da ti se ligament rastežu pa te boli i od toga.
-
-
I meni u ovoj trudnoći. Pijem magnezij da si malo olakšam, ali kad su crijeva malo punija baš zna jako zaboliti.
-
a znam,bol zna biti jača ponekad,ali ništa neizdrživo,i svaki put je na drugom mjestu,ali većinom crijeva. A valjda se i to malo čudo mice.ali ja to još ne osjecam,pa gura crijeva koja su i ovako puna. :D
-
-
a ništa probat ćemo i te metode sa koromacem,možda pomogne,jer više ne znam što da uzmem pogotovo za te plinove i napuhanost,osjecam kako mi zrak prolazi kroz crijeva,i kako da sad znam kakd mi se bebač prvi put makne? Nikako
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma