Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pomoć molim - nakon kakanja ispao mu dio crijeva? van

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Pomoć molim - nakon kakanja ispao mu dio crijeva? van

Cure molim za savjet. Jakov ima 2.5 g, i uobičajeno kaka svaka dva do tri dana, ali onda obilno. Često ima tvrdu kakicu iako jede sve- puno voća i svo povrće koje stavimo pred njega. Jučer je normalno tražio kakati i sjedio na tuti oko 10 minuta (opet uobičajeno) i dobro se pokakao. Žalio se da ga boli guza- mi smo mislili da je zbog tvrde kakice. Nije plakao, nego je samo napravio facu i rekao: boji guza. Nakon kakanja mu je MM krenuo obrisati guzu (mali uvijek javi kad je gotov) i imao je što za vidjeti: iz guze vire dva koncentrična prstena tkiva :shock: (veličine spljoštenog oraha). On je to odmah nježno gurnuo unutra, sve se vratilo valjda na svoje mjesto. Mali nije zaplakao, nije se bunio, i ostatak večari je bio sasvim uobičajenog ponašanja. No možete misliti kako smo se mi šokirali. Nismo radili dramu, ali se ipak pitamo koji mu je to dio crijeva ispao, da li je to opasno ili nije :? Nisam htjela odmah zvati pedijatricu da ona ne pravi dramu ako ne treba, pa prvo pitam vas.
    Da li itko zna što bi to moglo biti? Da li je itko imao sličan problem?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

bio je jadan takav topic nedavno, nekome se isto to desilo i mislim da je pedijatrica rekla da je to sve ok, neka se ne brinu..

evo našla sam ovdje

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sonja, javi se pedijatrici.

Opiši joj sve. I posebno obrati pažnju na to koliko je velika (promjer) kakice, tvrda, količina.

Mi smo imali problem sa kakicom ... kod nas je promjer kakice bio puno veći od malog otvora...
    No mi to rješavamo sa sirupićem Portalakom .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hvala cure

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

draga molim te odi kod pedice

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Bili smo kod pedijatrice, ona kaže da nije ništa strašno, da je i njen sinčić imao isti problem kad je bio mali. Trebamo paziti na prehranu, MM je kupio sirup od šljiva i smokava, hranimo ga suhim šljivama i povrćem. I ne smijemo ga pustiti da dugo sjedi na tuti. I ne damo mu više čokoladu. Veli pedijatrica da će proći samo od sebe. Sva sreća da Jakov voli svo povrće

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

isuse hvala bogu.meni je zvucalo strasno-valjda ga nije bubalo nego bilo nelagodno. misek mali. cuj ako volijogurte vocne kupi probavin i stavi da mu se smeksa u jogurtu i to neka klopa i laneno sjeme mu mozes stavljati u jogurtice -to da stolica ne bude tvrda

poljubi miseka

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •