Results 1 to 7 of 7

Thread: Popravak masaznih fotelja

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    tatek's Avatar

Default Popravak masaznih fotelja

MZ-in stari je pred neko vrijeme kupio jednu takvu masaznu fotelju (ma, u stvari nije fotelja, nego samo naslon i sjedalica koji se stave an obicnu stolicu i masiraju onoga koji sjedi na tome) i sad mu se to pokvarilo pa trazi uokolo gdje bi se to dalo popraviti.

Naravno, kupljeno nije u ducanu nego kod nekog "dilera" u jednom od trgovackih centara. Postojao je nekakav servis prije u Dubravi, no sad je zatvoren. Jel zna netko, jel postoji kakav servis za to ovdje u ZG ili negdje u HR (ili cak izvan) ili da se to nosi obicnom elektricaru?

Ako nekoga zanima kak to radi i jel to ugodno - nemojte mene pitati, nit sam ikad sjeo na to, niti sam se raspitivao.

(naprava je marke Hoffburg, no takve nema nigdje u nekom adresaru ... :/ )

MBee's Avatar

Ja sam to čudo dobila nedavno na poklon i uprao sam pregledala sve papire u kutiji. Nema nikakve garancije, nikakvog servisa, čak ni broj telefona dilera od kojeg je kupljeno :/ A cijena je :shock:

Dream's Avatar

Ja imam od iste firme mini magnetsko-indukcijski štednjačić. Pokušat ću pronaći njegove papire. Možda je među njima i popis servisera :/ . Ništa ne obećavam, ali ću se potruditi...

tatek's Avatar

Quote Originally Posted by Dream
    Ja imam od iste firme mini magnetsko-indukcijski štednjačić. Pokušat ću pronaći njegove papire. Možda je među njima i popis servisera :/ . Ništa ne obećavam, ali ću se potruditi...
    Hvala ti unaprijed!

Dream's Avatar

Default Re: Popravak masaznih fotelja

Quote Originally Posted by tatek
    ...(naprava je marke Hoffburg, no takve nema nigdje u nekom adresaru ... :/ )

Tatek, ajde provjeri je li stvarno marka Hoffburg. Sad vidjeh da na mom štednjačiću piše Berghoff. Ne da mi se tražiti papire ako to nije to. No, moguće je da si izokrenuo slogove...Ako je Berghoff, bacam se na kopanje po papirima.

tatek's Avatar

Quote Originally Posted by Dream
    ...(naprava je marke Hoffburg, no takve nema nigdje u nekom adresaru ... :/ )

Tatek, ajde provjeri je li stvarno marka Hoffburg. Sad vidjeh da na mom štednjačiću piše Berghoff. Ne da mi se tražiti papire ako to nije to. No, moguće je da si izokrenuo slogove...Ako je Berghoff, bacam se na kopanje po papirima.
    Zaista je Hoffburg.

Dream's Avatar

Zaista je Hoffburg.
    Uff, šteta. Onda ne mogu pomoći . Osim, možda da pošalješ mail na adresu navedenu na njihovoj stranici ( http://www.hoffburg.com/ ), onako lijepo na engleskom kažeš da si iz Hrvatske i da se dogodio kvar na tom njihovom masažeru, pa ih moliš da ti navedu gdje imaju tebi najbliže servise. :/