Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 105 od 105

Tema: pozitivno iskustvo osječke bolnice i par savjeta 2.dio

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Vecky avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Super mi je čuti za ovakva iskustva iz OS rodilišta! Mi smo sve bliži i bliži terminu (7 dana do prvog i 11 dana do drugog) i zanima me kako će to ispasti kod nas, ali me puno ohrabruje kada čujem dobre vijesti! Hvala cure!

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i ja ću još jednom reći sve pozitivno za rodilište, doktore i sestre.MM nije bio samnom a svejedno su svi bili ljubazni i dobri.Na odjelu babinjača (3.kat)sam bila nakon poroda i nadohranjivali su one bebe koje su padale na kilaži ili mame nisu imale mlijeka (kao ja)..tako nam je pojasnio dr. Berecki, stav je da ako mama ima mlijeka i beba ne pada na kilaži onda ne daju ništa, u protivnom špricaju u usta (kršitelj koda) prilikom svakog presvlačenja, ostalo je beba na siki, vuče i navlači mlijeko.meni je to ok, ja nisam imala drugog izbora jer mlijeka nije bilo 6 dana..no to je druga priča...

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je li beba bila s tobom cijelo vrijeme ili svakih par sati?

zalosno koliko nadohranjuju bebe... i jos pricaju o mamama koje nemaju mlijeka. da im ne nadohranjuju bebe imale bi ga, ovako je dobiven zacarani krug

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

da, beba je bila samnom cijelo vrijeme, no ja stvarno nisam imala ni kapi mlijeka, kolostrum je kapao na jedvite jade , ona vukla do iznemoglosti po cijelli dan i noć.nisam ju uopće stavljala u onaj krevetić nego je bila na sisi.ja na početku nisam htjela da ju dohranjuju, no drugi dan više nismo imali izbora, ja premorena, ona gledna...

Vecky avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

06.02. rodila u KBO! Zakačila me smjena doktora koji mi se baš i nije svidio, blago rečeno, ismijao je moju ideju o stolčiću (a vidila ga dok sam "šetala klistir"), loptu isto nisam dobila, sestre nisu bile loše, za razliku od njega.

Ali na odjelu babinjača sasvim druga stvar! Sestre su stvarno divne, od onih za mame do onih za bebe! Svake pohvale!

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •