Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: PT u drugim rodilištima?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno PT u drugim rodilištima?

Zanima me postoji li odjel za čuvanje trudnoće u drugim rodilištima osim u Petrovoj. Sljedeći put, ako se daj Bože dogodi trudnoća, a ne daj Bože bude kakvih komplikacija (ne bih trebala ovako razmišljati ali sad pušem i na hladno), željela bih zaobići Petrovu i neke pojedince tamo u jaaako širokom luku.

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

koliko ja znam, ima i u st rodilišti žena koje čuvaju trudnoću, no pitanje je vjerojatno o kakvim se komplikacijama radi :/

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ma ja samo pitam, onako. Zapravo je možda i glupo i bezveze unaprijed misliti loše. Trudnoću zasad ne planiram, prva je prošla bez komplikacija, ali su zato na porodu sve zeznuli, i malo je falilo da bude tragično. Ali nikako ne želim više tamo sresti neke članove njihova osoblja, ono stvarno su mi se zamjerili, a možda i ja njima.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Za Merkur ne znam, a preostale dvije zgb bolnice imaju.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ima. Rijeka. jako uredno, cisto (sobe se peru 2 puta dnevno), 3 zene u sobi, osoblje super (sestre mlade i otkacene, lijecnici prvoklasni). ja bila.

p.s. kad sam vidjela ono sinoc na tv imala sam osjecaj da sam u rijeci bila u hotelu!

p.s.1 svejedno, ~~~~~~~ da ti ne zatreba niti jedna PT!

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

pa ima skoro svaka bolnica odjel za komplikacije u trudnoći.
    Stvar je možda u tome što se u Petrovoj češće sreću i imaju više iskustva, pa se žene nadaju da će im tamo više pomoći. Ja osobno mislim da oni od tolike gužve se ne stignu niti posvetiti problemu svake žene kako treba. možda bi te bolje pazio i trudio se netko od soblja gdje ima manje trudnica sa komplikacijama. Možda za neke stvari je opremljena samo Petrova, ali vjerujem da dobar dio komplikacija mogu dobro nadgledati i ginekolozi u manjim bolnicama, možda i pažljivije.
    Ja bih probala razgovarati, rekla u svojoj matičnoj bolnici da imam više povjerenja da će mi se kako treba posvetiti i da mi je zadnja opcija odlazak u neku drugu bolnicu. To ponekad upali.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ja sam bila 3 tjedna prije poroda na PT na SD - nemam dovoljno riječi pohvale i dobra iskustva sa SD de facto temeljim na ta tri tjedna, a ne tri dana na odjelu rodilja!

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: PT u drugim rodilištima?

Citiraj sandra111 prvotno napisa
    Zanima me postoji li odjel za čuvanje trudnoće u drugim rodilištima osim u Petrovoj. Sljedeći put, ako se daj Bože dogodi trudnoća, a ne daj Bože bude kakvih komplikacija (ne bih trebala ovako razmišljati ali sad pušem i na hladno), željela bih zaobići Petrovu i neke pojedince tamo u jaaako širokom luku.
    Gle, zavisi opet na kojem odjelu u Petrovoj.
    Ja sam ležala zadnja dva mjeseca trudnoće na odjelu CEF 1 i bila sam prezadovoljna i liječnicima, a pogotovo sestrama.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

To je tako svugdje, uvijek ima i dobrih i loših strana i iskustava. Ja stvarno imam puno razumijevanja za sve objektivne probleme naše medicine. Kod mene je konkretno stvar da mi je trudnoću (a i par godina prije) privatno vodio jedan liječnik iz te bolnice. Sve je bilo super, ne žalim ni novaca ni ništa. Ali na porodu je sve pošlo krivo, doživjela sam totalni nemar i dežurnih i svog liječnika, dijete su spasili u zadnjoj minuti (po njihovim riječima, da sve bude objektivno), a moj liječnik sa mnom nije u tih šest dana sa mnom našao shodno progovoriti niti riječi o svemu tome, ma totalno ignoriranje (sve što znam doznala sam od jedne druge osobe koja je bila na operaciji). Znači, dok je sve u redu, dok plaćaš, dobrodošao si, a poslije ne postojiš. Onda još u otpusnom pismu piše porod uredan, a dijete morali oživljavati, ja skoro iskrvarila, o tome ni riječi u pismu. Nakon toga nisam više otišla tom liječniku, kako je to inače red i običaj poslije poroda. Nisam mu se niti javila, jer nisam htjela nikakvu raspravu, dijete je hvala Bogu živo, i sad je sve u redu s njim. Sad samo više ne želim nikad više vidjeti tog liječnika, a on je u toj bolnici sveprisutan. I zato ono moje pitanje.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Petrova je referentni državni centar za PT.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •