zamisli drskosti, poželjeti kap vode za vrijeme poroda, pa nećeš se nalijevati vodom ...
Sada ne bih ništa švercala, postavila bih uvjet - ili kap vode svakih pola sata, mogu je i ispljunuti, ili moja voda, muž i ja rađamo pred vratima ... uh popi. na ovakvo maltretiranje.

Uostalo, pitala bih po čemu su varaždinci, englezi itd. bolji od slavonaca ..... pa oni mogu, a mi ne možemo. a čovječe šta s onima koje su u sred večere, gdje su polile litru vode ili soka, došle i rodile u par sati. Kaj njima ispumpavaju želudac, valjda to ide u paketu uz klistir. Još nedostaje samo ispiranje dizinficijensom iznutra i izvana. Ma fuj.

najbolje mi je bilo na prvom porodu kad sam pristojno tražila vode, a sestra mi gurnula neku odvratnu mokru krpetinu u usta. Naravno da sam se sa gađenjem okrenula, i zaključila da ako si nećeš sam pomoći pustiti će te skapati zbog principa da ne smiješ popiti kap vode. A kaj je s vodom koju sam popila prije prelaska praga, dok smo se vozili autom. I inače ne pijem puno vode, i tih 7 gutljaja u 7 sati, sam popišala u onih 3 odlaska na wc.