-
Ja planiram pokušati sa stolčićem, pa šta bude (a, koliko ga silno želim, vjerujem da će nešto biti pa ću ostati bez njega - to tako bude!
).
Što se tiče "ubrzanog" tečaja, traje sat vremena, istina, ja nisam ništa posebno novog naučila od onoga što sam saznala na Rodinim stranicama i u kojekakvim knjigicama, ali sam saznala npr. redoslijed što sve i kako kad dođeš u bolnicu (jer kod nas u DJ je skroz drugačije).
Sve u svemu, Nara2, gl. sestra, koja nam je držala tečaj, nam je rekla da nam ova potvrda vrijedi da sve moguće porode u KBO, tj. imali mi još 50-ero djece, MM može na svih 50 poroda, jedino nam je naglasila da ju, OBAVEZNO, tražimo natrag, jer potvrda bude među našom dokumentacijom, pa, ukoliko ju posebno ne tražimo natrag, može se dogoditi da ju oni zaborave dati (tj. to je vrlo vjerojatno!). Pokušaj pitati, vjerujem da vas negdje imaju zapisane, pa da ne moraš opet davati 400 kunića za bezveze!
Da, sestra je rekla da se može odbiti i klistir i brijanje, ali da je to za naše dobro (o tom - po tom, ali obzirom na trenutno stanje mojih sirotih crijeva, ja bi i sada odmah prihvatila klistir!!!!
, a za brijanje nisam baš vrlo rado raspoložena, ali vidit ću kad dođem tamo, sve si mislim možda to obaviti kući, a možda ne uopće! Veli sestra to je radi lakšeg šivanja, da se ne inficira od dlaka... a mogu si misliti kako to onda tek svrbi kad počne rasti, a još uvijek imaš dosta frišku ranu i ne možeš se posvrbiti!
).
Meni je termin 05.02., pa ću iznijeti što i kako je meni bilo! Ali, i dalje su dobrodošle sve moguće informacije!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma