Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: rođendan u Educareni, može li roditelj biti prisutan?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno rođendan u Educareni, može li roditelj biti prisutan?

Naime, pozvani smo na rođedan u spomenutu igraonicu. Slavljenik slavi 5. rođendan i većina klinaca će biti te dobi. Naš M. ima 2 g. i 8 mj. Zanima me ako netko zna, da li roditelj može ostati sa djetetom te dobi za vrijeme proslave? da li postoje neka striktna pravila ili su fleksibilni? Pitam to jer čisto sumnjam da bi M. ostao sam bez nas sa nepoznatom animatoricom i većinom nepoznate djece (btw, nema nikakvo takvo iskustvo, ne ide u vrtić još) a nije ni meni baš sjelo da ostane tamo sam 2-3 sata sa duplo većim klincima?
    Btw, rođendani na koje je do sad išao su redom svi bili po stanovima, i gotovo uvijek se super zabavlja ali i svaku malo škicne gdje smo mi, dođe do nas, a i mi roditelji se često sa djecom te dobi angažiramo.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja sam ih zvala za tonijev rockas-klinci se igraju,roditelji su vani,pozovu vas na tortu ili ako je frka....

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bili na rođendanu - ne mogu bit prisutni roditelji ni djece od 2 g. . Jako su striktni u pravilima.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi smo prvi rođendan slavili na britancu u TomTom klubu isključivo iz tog razloga što roditelji mogu biti s klincima. Bili smo jako zadovoljni. Nadam se da ćemo i drugi tamo slaviti...

Početno Re: rođendan u Educareni, može li roditelj biti prisutan?

IZ POUZDANIH IZVORA U EDUCARENI SU NAJBOLJE TETE I ANIMATORI! BILA SAM S MALOM TAMO SVE SE SA TETAMA MOZE DOGOVORITI!
    AKO DJETE MOZE OSTATI SAMOSTALNO BEZ RODITELJA OSTAVITE GA, AKO NE RODITELJI SJEDE SASTRANE I GLEDJU - NARAVNO DA NE OMETAMO DJECJU IGRU.
    TETE S NJIMA PLESU IGRAJU IGRICE, BRINU O SVAKOM DJETETU I VJERUJTE MI KLINCI SU PRESRETNI, SVAKAKO AKO IMATE PRILIKU DOVEDITE DJETE TAMO!
    MOJA MALA SLAVI USKORO RODJENDAN I MI SMO VEC REZERVIRALI TERMIN!

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo tamo bili na nekoliko rođendana (sve djeca mlađa od 4 godine), i svaki put smo SVI roditelji bili unutra s klincima

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    mi smo tamo bili na nekoliko rođendana (sve djeca mlađa od 4 godine), i svaki put smo SVI roditelji bili unutra s klincima
    isto tako

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nazalost, kod nas to nije bio slučaj (ako pričamo o istoj igraonici, onoj prvoj na Novoj vesi, ne u Kaptol c.). Ne znam iz kojeg razloga, možda zato jer je većina druge djece, uključujući i slavljenika, bila u dobi od 5 godina, a samo 2-3 uzvanika je bilo mlađe, pa nisu vidili potrebu da ostaju i roditelji. Uglavnom, ni na moje razlaganje o tome kako dijete ne ide u vrtić još, da ne može (niti će htjeti) ostati sam prvi put s nepoznatim ljudima, svejedno nisu razumjele. Inače, cure su djelovale simpa i sve ali kažu DA IM JE TAKVO PRAVILO. I sad kad čitam vaše postove, pitam se ko je tu lud??? ko da smo bili u nekoj drugoj igraonici???
    M. se naravno rasplakao zašto ne može mama ostat, a toliko je čekao rođendan tog dečka i otišao žalostan doma (ostao je ČAK pola sata sam, na nagovor teta da ga pustim pa da ćemo vidjeti kakav će bit, da će zvat na mob. i doista zvala je da dijete plače i da dođem po njega).
    Danas mi je krivo da sam ga uopće ostavila i tih pola sata (btw, plakalo je i još drugo dvoje djece, jedan dečko uopće nije htio ostat).
    Mislim, pa ni u vrtiću ne ostaje sam od prve, zato i postoji adaptacija. Ne čudi me da je plakao. I stvarno ne znam zašto mame od to 2-3 manje djece nisu mogle ostat, baš bi smetale.
    Već sam bila na to zaboravila al sad kad vidim da mnogi od vas u toj istoj igraonici ostajete s djecom, baš sam

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, radi se o onoj na Novoj vesi, u dvorištu

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: rođendan u Educareni, može li roditelj biti prisutan?

Citiraj kikicavi prvotno napisa
    IZ POUZDANIH IZVORA U EDUCARENI SU NAJBOLJE TETE I ANIMATORI! BILA SAM S MALOM TAMO SVE SE SA TETAMA MOZE DOGOVORITI!
    AKO DJETE MOZE OSTATI SAMOSTALNO BEZ RODITELJA OSTAVITE GA, AKO NE RODITELJI SJEDE SASTRANE I GLEDJU - NARAVNO DA NE OMETAMO DJECJU IGRU.
    TETE S NJIMA PLESU IGRAJU IGRICE, BRINU O SVAKOM DJETETU I VJERUJTE MI KLINCI SU PRESRETNI, SVAKAKO AKO IMATE PRILIKU DOVEDITE DJETE TAMO!
    MOJA MALA SLAVI USKORO RODJENDAN I MI SMO VEC REZERVIRALI TERMIN!
    zakaj ovo meni zvuči kao reklama nekog tko tamo radi?

Valjda jer je prvi post.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš sam Da mi je bar znat razlog zašto je baš tog puta bila iznimka? jel možda doista radi toga što su većinom bili stariji klinci? Mislim, to je sad iza nas, ali baš me zanima. Najbolje od svega je to, kad sam prije ročkasa pitala roditelje od slavljenika jel mogu bit roditelji s njima, oni odgovorili potvrdno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel možda doista radi toga što su većinom bili stariji klinci?
    možda :/
    na ovim ročkasima na kojima smo mi bili je zara uvijek bila najstarija, znači svi su bili mlađi od 4.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

drago mi je čut bilo kakvo suvislo objašnjenje, makar bilo samo pretpostavka thx

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo se raspitivali za Educarenu još prošlog proljeća i u Kaptol Centru su nam rekli da roditelji ne mogu biti prisutni i da po tom pitanju ne rade iznimke, dok na Novoj vesi nisu u startu odbili tu ideju, ali su bili dosta neoduševljeni njome, pa smo odustali i otišli drugdje.

Bili smo u Educareni na jednom rođendanu (na Novoj vesi) na kojem su bili roditelji i zaista je bilo izvrsno. Ali, velim, kad smo se i mi pokušali dogovoriti za isti aranžman, nekako nisu bili voljni izaći nam u susret.

NanoiBeba, i meni se čini da se vidi iz aviona.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

mi smo bili u subotu na rođendanu u Kaptol centru

nisu dali da ostanu roditelju, ali počna iskustvima s ovog topica nisam se dala van, rekla sam da je on mali (a ona meni - pa ima preko godinu i pol), da ne ide u vrtić i da bi ovo bilo gore od adaptacije. onda su rekli ok, ali ako sjedim sastrane. tatu je izbacila van. OK.

počne rođendan (slavljenici su bili 3 i 4 godine, gosti uglavnom takvi ali najmlađa je bila 2 mjeseca mlađa od mog tome - oni su došli kasnije i njena mama je isto ostala - a najstarija oko8,9 godina) - oni se bave velikima mog malog, kasnije i ovu curicu, nitko ne ferma. on se prvo malo držao mene, poslije je krenuo okolo i počne se penjat i spuštat na onaj njihov tobogan. ja gledam - nisu oko bacile na njega. u jednom trenutku se poskliznuo i skoro pao s vrha tih stepenica - niti jedna nije to ni vidjela. onda sam se digla i bila s njim kod tobogana (nismo nikom smetali, oni su bili u sredini prostorije) - što je izazvalo komentar jedne od teta - mame nas ne slušaju. jednom se prilikom spuštanja lupio i hodao za tetom i vikao "teta buba" - nisu ga uopće pogledale, a kamoli mu se obratile ili ga primile.

jasno mi je da postoje pravila, ali ovo je bio rođendan, roditelje nitko nije obavjestio da ne mogu ostati s djecom, no neovisno o tome nerealno je očekivati da će sve biti djeca iste dobi. ako već inzistiraju na tome da se roditelj makne, onda se treba brinuti i za tu malu djecu. da je moje djete palo s tog tobogana i razbilo se, tko bi bio krvi?

i ja ovdje ne govorim o igronicama kao o igraonicama već isključivo o proslavama rođendana. mislim da bi trebala postojati razlika.

što se tiče same proslave, klincima je bilo super, naigrali su se naskakali, jedna od teta je bila jako draga i simpatična.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •