Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 138

Tema: ZPB 2005. (23. dio)

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Hello,

evo nas s ne baš sjajnim vjestima. Leežala sam s Petrom na Šalati na nefrološkom odijelu i moje sumnje su se tamo potvrdile. I Petra ima refluks 2 stupnja isto kao što je i Jelena imala. Jeleni je prošlo nakon godinu dana, a nadam se da će tako i Petri.
    Jedina dobra stvar je što smo uletili s bolnicom u zadnji čas. Majke dojilje imaju pravo na besplatan apartman u bolnici, ali samo do navršenog 6 mjeseca života. Mi smo danas izašle iz bolnice, a jučer napunile 6mj. :D Makar nisam morala plaćati 270 kn/dan.

A što se tiče AS, obavezno! Jeleni ne pada na pamet voziti se bez AS. Kako sam ja počela raditi s njezina 4,5 mjeseca imali smo 2 sjedalice. Jedna za mene, jedna za MM.

Yas, klinci su preslatki.

trak, kakva si ti Slavonka kad ne pečeš kolače. Kakve još krvi imaš da je prevladala slavonsku?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ajoj, Jeluška! Baš loše vijesti. Ali, bit će sve u redu, sigurno. Čuvaj svoje cure i ljubi ih puno! (Čestitam na slingu!)

(...)
    MM razgovarao sa svojima. Zapravo, mislim da se više derao (i inače ne znaju međusobno komunicirati). Ali, to je njihov stil.
    U svakom slučaju, priznaju pogrešku, ispričavaju se, nisu mislili i slično. I naravno, neće nikad više. (Samo, ostalo mi je nejasno je li ovo bilo prvi put. Iskreno, bojim se dalje istraživati...)
    U svakom slučaju, nastavljamo po starome...

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma dobro je Mare,bolje da ste to sad riješili,i da znaju da ih vidite i kad oni to ne misle mislim da više neće to napraviti,ne brini više, mislim da zaista to neće ponoviti .

Jeluška-žao mi je za refluks ,nadam se da će brzo proći

Inače sam ja 100%-tna Slavonka ,ali ultramoderna pa ne znam praviti kolače,a ste me napale..... ...ma nemate brige,ako bude koja dolazila u Os,imamo mi super slastičarni
    Ne,zaista i da znam praviti kolače,pa tko bi napekao 10 vrsta za Božić ? Ovako ja dobijem malo od mame,malo od sveki i kupim domaće razne na tržnici i eto ti prave domaćice

Bobčice-~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude dobro na poslu

Mial-jeste bolje?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    Ajoj, Jeluška! Baš loše vijesti. Ali, bit će sve u redu, sigurno. Čuvaj svoje cure i ljubi ih puno! (Čestitam na slingu!)
    potpisujem

Maruška, dobro da ste riješili problem, i ja mislim da im se više neće ponoviti. Ma grpzno...ja niti ne želim razmišljati što se događa "iza mojih leđa"...poludila bih od brige.
    , danas je petak...ide se ranije kući :D

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Opet vadiš mast?

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Opet vadiš mast?
    Da, da, i ja ranije kući :D :D

Traktorka, i moja je filozofija čemu se mučiti peći kolače kad ispečeš samo jedan, a ovako odeš u slastičaranicu i uzmeš od svakoga po jedan

Jeluška ozdravilica Petrici, i jedna obična Jeleni

Mare, :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mare-kako Šime?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Šime je super. Baš su neki dan bili na kontroli (zadnji mjesec je dobio 300 g). Navečer legne oko 7-8, budi se po noći barem 2 puta (ali samo posiki i opet zaspe), diže se oko 9. Nije plačljiva beba. Guguće, hvata rukicama. Ma stvarno super.
    Lovre ga obožava. Stalno ga ljubi, priča o njemu. Jako sam se iznenadila što ne pokazuje nikakve znakove ljubomore.

I da se vratimo na temu petka. Ja danas ne idem ranije kući. Štoviše, i subota i nedjelja su polu-radne.

wana, ulje za lice - nađeno!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I da se vratimo na temu petka. Ja danas ne idem ranije kući. Štoviše, i subota i nedjelja su polu-radne.
    Ajme , ali će zato mace opet u shoping kad tako puno rade

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

OK... Čekala sam da mi nešto dubokoumno i pametno padne napamet pa da napišem čestitku za Luce i dobrodošlicu i sve ali ništ mi ne dolazi pa se predajem i pišem slijedeće (kako neugodno za jednog PRovca )
    ČESTITAM YAS NA MALENOJ PRINCEZI! Dobro došla Lucija. Malom burazu želimo puno strpljenja i ljubavi. Tati mirne noči.
    Eto...
    Ostalima da kažem da je mm imao prve susrete s muškom populacijom: Kaže mm meni neki dan: "Moramo danas obaviti razgovor sa TVOJOM kčerkom." Pitam ja njega a kaj je. Kaže on"skidam ja onu dvojcu (mojih sinova), a ceza je već ušla u sobu kad izlazi neki mali i mene za rukav "Striček a di je DOra"?" :shock:
    He he he - tata se našo u nevolji. Pitam ja njega jel mali zgodan a on će meni "Kaj ja znam"
    Moja koelgica iz sobe se nadodala "mali Dora je daleko od tebe a tak bu i ostalo" Umrla sam od smijeha

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

... (zadnji mjesec je dobio 300 g)...
    700 grama!

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Ajme, ali će zato mace opet u shoping kad tako puno rade
    Plata - fiksna.
    Ali mi se ovaj šoping baš svidio tako da se već veselim slijedećem. 8)

MB, good to see you back! Dora je frajerica!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Vidim da smo kod autosjedalica. Mi ih imamo 6, atrebalo bi nam još tri ak bi davali bakama (a bilo bi zgodno) a tolko para fakat nemamo
    Btw tražila sam curke iz udruge da mi napišu neki tekst pa da stavim na naše internet straenice ko preveciju.
    Dobro ste me podjsetile da na kraju stavim napomenu da bi sjedalice trebale imati atest i da je kazna za ne vožnju djeteta u as 500 kn
    Tra, Stijena puse
    Yas nam je nešto posustala u javljanju

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Ostalima da kažem da je mm imao prve susrete s muškom populacijom: Kaže mm meni neki dan: "Moramo danas obaviti razgovor sa TVOJOM kčerkom." Pitam ja njega a kaj je. Kaže on"skidam ja onu dvojcu (mojih sinova), a ceza je već ušla u sobu kad izlazi neki mali i mene za rukav "Striček a di je DOra"?" :shock:
    He he he - tata se našo u nevolji. Pitam ja njega jel mali zgodan a on će meni "Kaj ja znam"
    Moja koelgica iz sobe se nadodala "mali Dora je daleko od tebe a tak bu i ostalo" Umrla sam od smijeha
    Kazalište u kući vam nije ravno
    MB-pa ti budeš imala 2 snahe (jel se tako kaže?) i jednog zeta!!!
    Nadam se samo da se neće svi uvaliti kod vas doma

Puse tebi i djeci,a može i TM

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Btw tražila sam curke iz udruge da mi napišu neki tekst pa da stavim na naše internet straenice ko preveciju.
    Koje 'vaše stranice'?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je mm baš treba pusa he he he
    Ja ću se potruditi biti svekrva kak se šika pa nikom nebu palo napamet da poželi živjeti s nama

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja sam voditelj marketinga i PRa u jednoj Osiguravateljnoj kući pa sam odlučila da bi trebalo više pažnje pokloniti prevenciji šteta i edukaciji tržišta a gdje bolje početi nego na sigurnosti našeg podmaltka

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja sam voditelj marketinga i PRa u jednoj Osiguravateljnoj kući pa sam odlučila da bi trebalo više pažnje pokloniti prevenciji šteta i edukaciji tržišta a gdje bolje početi nego na sigurnosti našeg podmaltka

(ja sam očito nešto pobrkala jer sam bila uvjerena da si u nekoj telekom firmi pa me ovo sa stranicama zbunilo)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

(ja sam očito nešto pobrkala jer sam bila uvjerena da si u nekoj telekom firmi pa me ovo sa stranicama zbunilo)
    I ja sam to mislila,ne znam zašto...ili je to bio muž od MB :/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    Jeluška ~~~~~~~~~~~~~~~~ da i Petri nestane kao i Jeleni. frendičinoj maloj refluks nestao mjesec prije 2 rođ.
    Maruška neka se derao nek znaju da s takvim stvarima ( mislim na stolicu ) se ne igra. a i kako veli Trak ovo im je bila škola jer nikad neznaju kad ćete ih vidjeti.
    MB tako je i meni MM neki dan reko kad su došli kako su svi dečki bili na vratima i mahali i vikali Došlaaaaaaaaa Kalaaaaaaaaa!, pa veli kak već sad mora ić u nabavku puške i u nabavku rotvajlera oko kuće koje će samo on hraniti i to 1x tjedno
    Citiraj Traktorka prvotno napisa
    Mial-jeste bolje?
    mala zvrkuša je, braco je krenuo sekinim vodama, pa više neće sam se uspavati, po cijele noći ga skoro nosam, evo jutros smo uspjeli i malo duže ubiti oko, al damiva je u pol 12 išla spavat jer mi je zaspala u 5 i to u sekundi dok sam ja bila na wc-u. eto mi sad na kad ga hvalim .

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:shock: :shock:
    pretpostavljam da si htjela reći kako nisi zadovoljna količinom kupljenog (jer je trebalo još -to i ja mislim)
    btw-imam danas "našu" sivu suknjicu

Moram Vam prepričati dogodovštinu od sinoć.
    Dakle, bili na JANJETINI ,nas 16.
    I kažem ja Juri, ajde pjevaj didi Sretan rođendan ti.
    I počne Jure: Sretan rođendan tiiiiiiiiii, sretan rođendan tiiiii, sretan rođendan tiiiiiiiii diiiida Iiiiiigor (i zašuti, a ja mu kažem, Ajde nastavi-tebi želimo...) a on će:Tebi želimoooo JESTI TORTUUUUUUUU
    Svi smo popadali od smijeha.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

**mial**

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo kopiram svoj post sa drugog foruma...

evo još jedne ovisnice o cici koja je zamijenila dan za noć
    noćas od 11 do 5 ujutro, sisa-zaspi nakon par cugova-odštekam je-nakon 5-10 min plač-traži sisu8okreće glavicu i hoće si pojesti prstiće-prištekam je i tako ispočetka, ali doslovno svakih 10 minuta
    tek je u 5 zaspala za duže vrijeme, probudila se u pola 8, pa u pola 10, pa sma je presvukla, podojila- još spava-u međuvremenu bla patronažna, previla je, očistiola pupak a moja luce se nije probudila...

ja ko zombi...

pupak nije otpao
    po danu spava duže, ali prištekana je valjda 20 sati na dan
    čekam da prođe, isto bilo sa ivanom pa sam pribjegla adaptiranom, ali sada znam da nije gladna jer nakon što pusti cicu ja je pritisnem i mlijeko curi, curi...
    no dobro, evo sad sam se istuširala, najela, odsurfala i odmah mi je dan ljepši, a i ovo će se valjda smirit...

pusa svima!!

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

btw-imam danas "našu" sivu suknjicu
    Kasniš Ja ju prošetala jučer.

Jure je zakon! Jeste bili na sajmu? Koliko bagera... Lovre je opčinjen! Hoćete sutra u kazalište?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

:shock: :shock:
    pretpostavljam da si htjela reći kako nisi zadovoljna količinom kupljenog (jer je trebalo još -to i ja mislim)
    moj grijeh, moj grijeh, moj preveliki grijeh , krivo sam pročitala da ti se šoping baš NIJE svidio :?
    ćorava ja

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

yasmin

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Jeste bili na sajmu? Koliko bagera... Lovre je opčinjen! Hoćete sutra u kazalište?
    Nismo, ide sutra s didom.
    U kazalište bi mogli ako bude ružno vrijeme.
    Začatavamo, a ne smijemo

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    kak već sad mora ić u nabavku puške i u nabavku rotvajlera oko kuće koje će samo on hraniti i to 1x tjedno
    ubit ću se

A što se Kiara tiče,nadam se da neće dugo trajati....mi smo s Rokom prolupali (i još lupamo ) jer smo ga od rođenja nosili STALNO za svako spavanje,i to bar pola sata a bio je teeežak....a buđenje svako malo mjesecima,ma koma....a cendranje po danu... ....ma ne smijem se ni prisjećati....noćna mora

Yas-tek ste na početku-bit će bolje sigurno

Wana-ljubi pametnu glavicu!

Mare-a kakve suknjice su to ?

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mare-a kakve suknjice su to ?
    Ma to su ti prekokrasne suknjice koje smo kupilu u H&M-u... Nema takvih nigdi u svitu. Ne, ne...

Ma zezamo se.... naravno. Kupile smo iste suknje, pa eto. Laskamo jedna drugoj.

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja već isto htjela Dalmatinkama savjetovati da odu na da nas ne bi adminice , a kad se već uniformiramo, mogle bi bacit fotku suknjica, pa da sve zpb-ićke kupimo iste

Ovo s curama u vrtiću mi je prepoznato. Prošle godine u patrikovoj grupi bila samo jedna cura (druga je dolazila samo povremeno) i 9 dečki :shock: i dajte pogodite tko si je odmah tu jednu ćopio samo za sebe i kad bi joj se god netko drug približio, doslovce je režao.
    A tete su mi pričale kad su u proljeće počeli ići na terasu koja je zajednička za više grupa, kad bi god neki drugi dečko iz druge grupe približio patrikovoj "curi", bilo je i šore, već su i tete jedne drugima rekle da se patrikova cura ne dira Dečki u njegovoj grupi su već znali da se ne smiju približavat, al ovi novi su dobili po nosu samo tako

Što se pak uspavljivanja tiče ja sam doslovce odahnula kad smo se prestali nositi za uspavljivanje, a nema toga što nismo probali umjesto toga - kolica, ljuljanje, voženje, vrćenje.....sad samo legnemo bilo skupa, bilo on u kinbić, a ja sjednem do njega, on vuče svoju flašu , ja meditiram i za par minuta - mir, tišina....ma milina....

Yas, ako te to imalo tješi, nas neke tek čekaju takve radosti, a Luce će već ići u školu do tada kako je s nama krenulo

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Stijena prvotno napisa
    Yas, ako te to imalo tješi, nas neke tek čekaju takve radosti, a Luce će već ići u školu do tada kako je s nama krenulo
    A ne! Moj slijedeći shoping u Austriji i Sloveniji će biti 'trudničkog karaktera'. 8)

(Lovre se baš ne pali na cure.)

yasmin, drži se...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Niste pobrkale. Ja sam nekad radila u telekomunikacijskoj tvrtki a mm još tam dela

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

drž se YAS
    Stijena tak je - ajmo kupit svi iste suknjice. I činove - kolko "čvaraka" na ramenu toliko dijece

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

A ne! Moj slijedeći shoping u Austriji i Sloveniji će biti 'trudničkog karaktera'. 8)
    nadam se i moj

MB-pa tebi bi se ramena objesila

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Oooo Dalmatinke su oštre na jeziku

Opet nas čeka "organizacija" o neeeee.....

Kod nas ništa u planu za skorije razdoblje

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Je ja bi bila Tito - maršal
    Moram samo paziti da mi se iza leđa nepojavi netko sa četvero dijece i hoće mi preuzeti vlast

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Jel nam to Dalmošice možda suptilno pokušavaju saopćiti neke novosti.....a ponestalo im sitnih slova????

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Oooo Dalmatinke su oštre na jeziku

Opet nas čeka "organizacija" o neeeee.....

Kod nas ništa u planu za skorije razdoblje
    organizacija . . .
    e pa baš zato bi ti mogla biti prva na spisku
    Yasmin joj draga tog sam se ja bojala jer mi je mama uvijek "nabijala" na nos kak sam ja tako pa bi i meni moji mogli da mi vrate. Kalu sam hranila do god dana i po danu i po noći svakih sat, sat i pol i ako je spavala onda i svakih desetak min samo da spava što duže ( tak sam se tješila )
    uspavljivanja ma nesmijem se ni sjetiti i sad kad se probudi moram ju nosat bar pol sata, a u vrtiću sjedi na krevetiću dok se ne razbudi i onda kreće u akciju, jedino sad kad je braco malo kenjkav onda ju nemoram nositi nego samo odnesem u boravak da gleda crtiće dok se ne razbudi.
    Wana kakva je bila torta? a da nam uslikate te suknjice pa da vidimo uniformice
    jao nemojte mi o poslu. čula sam da jedna firma ima natječaj u 12 mj i al tam upasti ko dobitak na lutriji i sve si nešto mislim di da iskopam kakvu vezu ili da odem do stričeka Mile na kavicu pa mu obečam još kojeg bebača ak me tam zapsli

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

(Lovre se baš ne pali na cure.)
    I to te nimalo ne zabrinjava?

Ma zapravo u vezi s tim htjedoh prokomentirati kako moja mama kad se patrik dohvati trančirati moju šminku kaže da nek mu to ne dam jer je to prvi korak ka metro/homoseksualizmu za krepat...al da se voli mazat po bradi ružem, voli se......eto ga jutros se baš našminkao....

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mial sad ti je fora ići kod stričeka Mile na tuširanje kod njega doma. na kavi ih ima previeš. Sam kažeš da si iz Vrbana i možeš pod tuš

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mial sad ti je fora ići kod stričeka Mile na tuširanje kod njega doma. na kavi ih ima previeš. Sam kažeš da si iz Vrbana i možeš pod tuš
    viš viš i kod nas voda nevalja znači ulaz mi je zagarantiran!!!!
    :D

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena tak je - ajmo kupit svi iste suknjice. I činove - kolko "čvaraka" na ramenu toliko dijece
    Evo već pol sata razmišljam kak da suknjice rastegnemo do ramena radi čvaraka, al nisam ništa pametno smislila

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

E pa na ovo sam odvalila još gledam o čemu to Wana priča o "obješenim ramenima"
    Ja onda hodam uspravno ko Kip slobode

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Pa valjda buju naše dalmošice smislile nekakvu komplet uniformu koja ide uz suknjicu

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a viš ti kako ovaj topic živne čim se Modesty pojavi (jedanput mjesečno)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

[
    Ja onda hodam uspravno ko Kip slobode
    Osim ak ne nosiš svoje dijete na rukama tak velki dečko na tak mršavu mamu (ne slušaj me iz mene zbori čista ljubomora - mršava dijeca i debela mama )

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Stijena još trebamo na onaj kofi

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Stijena još trebamo na onaj kofi
    koji onaj od prošlog tjedna ili onaj od jučer?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Pa valjda buju naše dalmošice smislile nekakvu komplet uniformu koja ide uz suknjicu
    da nastavimo u istom duhu...
    crvenu maramu nosit ću ja...............
    (crveno i sivo se slaže, jel da?!
    Ajde, prestanimo čatat, da se u ponedjeljak ne vratim i vidim da smo zaključane.
    Zato pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

da nastavimo u istom duhu...
    crvenu maramu nosit ću ja...............
    (crveno i sivo se slaže, jel da?!
    Ajde, prestanimo čatat, da se u ponedjeljak ne vratim i vidim da smo zaključane.
    Zato pa paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Vi ste prve počele, vi ste prve počele....

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Naravno da ga ne nosim,već odavno,mislim i da hoću ga ne mogu nositi
    A ni on ne traži,srećom....
    A kod nas obratno-mršava mama i debelo dijete ( šala,nije debel ni malo) (a bome ni ja mršava po stoti put)

Cure koje se ne javljaju vikendom- i odmorite se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •