Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 138

Tema: ZPB 2005. (23. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Znaći tjerate me....
    Ajd onda ugodan vikend

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Da, uopće ne kužim što to trak misli, kao ugodan vikend, a još nije ni 2, pa ne radim baš toliko skraćeno

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ajd onda ugodan vam ostatak dana i vikend

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Pa valjda buju naše dalmošice smislile nekakvu komplet uniformu koja ide uz suknjicu
    Sako mi je jaaako loše stajao, pa ništa od uniforme.

A za skužit ovo sa stričekom Milom... trebalo mi je pola sata! Lude ste...

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

napisala dugacak post i nema ga

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

svima!

Jeluska curama, Petri~~~~~~~~~~~~~~da sto prije prodje!

oruzam se za soping iduci tjedan
    idem naci tu suknjicu iz H&M

tko ju zeli jos

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj haribo prvotno napisa
    idem naci tu suknjicu iz H&M
    Ma ne možeš ju falit. Samo pitaj - najljepšu!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ne znam, meni su te Dalmošice jaaaaakoooo sumnjive, ja bila nedugo u h&m pa se ne sjećam te najljepše suknjice.....očito ovi u dojčlandu nisu tako profinjeni ko austrijanci i slovenci

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Haribo-molim i meni jednu
    Kako napredujete s pelenama? Odnosno bez pelena?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ili je stigla nova kolekcija 8)

Stijena moras bolje pratiti....nazad u Dojcland po nove stvari

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

pelene imamo samo za spavanje :D (i jos kaka u njih na spavanju )

stavljam mu jos pelenu kad idemo do grada ili u kupovinu, do sada je svaki put bila suha, piski tek kad dodjemo kuci i to vec sa vrata vice "weeeceee!"...isti mama

ako ovako nastavi necemo ih vise oblaciti osim za spavanje

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Definitivno mu makni za van pelenu,spreman je on,veliki dečko

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nismo puno skitali od kako smo na odvikavanju
    svaki put sam zurila u grad obaviti sto moram i stavljala mu pelenu jer jednostavno mi lakse tako kad sam knap sa vremenom, nego da mi se upiski pa da moram mislit jos i o presvlacenju , a i zima vani

a jesam nasla razloge

kuzis jel? 8)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kužim,ali mislim da ga time zbunjuješ,tako sam i ja 2-3 dana i kad sam vidjela da konta radnju,obukla mu samo gaćice i sve 5.
    Ja i danas,a prošlo je već 3,4 mjeseca,imam u torbi jedan donji dio trenerke i gaćice,za ne daj Bože. Nikada se nije upiškio nigdje,ali nikada ni ne znaš,a vani hladno...zato sam si kupila veeeeliku torbu da stanu i autići i klopa i cuga,kao super sak od Sport Billya

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Kužim,ali mislim da ga time zbunjuješ,tako sam i ja 2-3 dana i kad sam vidjela da konta radnju,obukla mu samo gaćice i sve 5.
    Ja i danas,a prošlo je već 3,4 mjeseca,imam u torbi jedan donji dio trenerke i gaćice,za ne daj Bože. Nikada se nije upiškio nigdje,ali nikada ni ne znaš,a vani hladno...zato sam si kupila veeeeliku torbu da stanu i autići i klopa i cuga,kao super sak od Sport Billya
    definitivno ga zbunjuješ. kad krenete van prvi par puta samo ga češće pitaj za wc.
    a ja nosim 3 kompleta za presvuć, 1,5 l vode+ flašica i naravno klopa, a kad je toplo pa smo duže vani i voće, paket mokrih maramica i kune za sladić

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da zaboravila sam...obavezno i uvijek vlažne maramice,voće obavezno ako idemo na kavu,štapiće,kinder jaje i hrpa drangulija od kojih mi otpadne rame!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

onda smo u istom sosu

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Vidim ja Tra pozdravi, mi odemo a ona ostane.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Trak ti je ovdje dano-nocni dezurni ,a i ja nisam puno dalje
    Ja danas bila vrijedna,generalku radila,da mi kuca bude pospremljena kad odem radit ...
    Kod nas nista novo,jos uvijek poneka nezgoda se desi,ja sutim i mucim,ne reagujem,ali sam gotov pukla,ponekad imam osjecaj da trpi ,nece na wc,pa kad vec krene piskit onda me zove ,jutros cak pocela kakit u gacice
    ~~~~~~~~~~za Petru da sve brzo prodje
    **mial** i vama~~~~~~~~~
    Haribo za Kristijana
    MB,Dora prava smekerica,a sta da kazem ja,kad moja "ima" decka

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    Vidim ja Tra pozdravi, mi odemo a ona ostane.
    Pa ja sam uvijek tu

Yas-kako ste? Kad stigneš daj još koju fotku od Lucije

Ah,što ne volim vikend,nigdje nikoga kod nas vrijeme živi očaj, sad smo ustali,doručak i vozimo Rokića kod bake,a mi sve četiri u zrak
    Kaže meni mm jučer da bi volio još jedno dijete :shock: (do sad je bila malo drugačija priča tipa ne još) a ja ga pitam S kim ?
    Ne znam da li sam ja spremna za tu veliku avanturu,mislim da ne...... :/

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    ooooooooooooooo pa i ja sam noćas dežurala do 5, al nisam mogla pisati.
    dakle sinek me iznevjerio definitivno
    čak nam se i seka pridružila u neko gluho doba noći jer će ona pomoći mami šuvati bracu. mislila sam da će spavati do podne, al probudila se u pol 9 cendrajući pimi, pimi, pa se onda i mali razgalamio i velim ja MM vodi ju mami "da nebi imala traume iz djetinjstva" jer sam sad fakat na debeloj rezervi. ona se odma smirila čim je čula da ide baki a ja sam uspjela odspavati pol sata. evo jedva pišem, al si je malac tu našo uživanciju lupajući po stolu.
    Trak jel ga još uvijek želiš?

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kaže meni mm jučer da bi volio još jedno dijete :shock: (do sad je bila malo drugačija priča tipa ne još) a ja ga pitam S kim ?
    kao što već rekoh 8) mogla bi ti prva

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala draga,nekako ipak ne bih još imam traume od nespavanja tako da si to uopće ne mogu zamisliti....

A što se trudnoće tiče,mislim da će Dalmatinke ipak prve (mislim kad se već guraju,neka im )

Ja ću ipak još pričekati,neodređeno vrijeme-ipak sam ja nepokolebljiva

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

e sad ga volim najviše na cvijetu - zaspao je
    a ja sad odoh ispeglati podočnjake

uh imala sam i ja burnih noći s Kalom al nikad ovako cijelu noć. ona je više bila tip ranoranilac oko 4, pol 5 i tako skroz do 1 i 3 mj - ubi me nježno, al me zato ispraksirala svaka sekunda mira i ja spavamko top. dok MM nema šanse , kad ga se probudi gotovo je s njegovim spavanjem.
    Trak vidiš počela sam te kopirati pa se počastim subotom ujutro bez Kale. bio mi je bed u početku, al sam stigla okrenuti kuću, a ne samo počistiti, a danas se častim neradom i spavanjem.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tako i treba draga,malo odmora nikome ne škodi,dapače...evo sveki zvala,odosmo proslijediti naš "paket" pa se čujemo popodne!
    A ostalim nejavljačima

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Tako i treba draga,malo odmora nikome ne škodi,dapače...evo sveki zvala,odosmo proslijediti naš "paket" pa se čujemo popodne!
    A ostalim nejavljačima

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da mi Trak ne bi ¸,evo mene
    Joj mial mogu mislit kako ti je ,valjda ce se vratit na staro uskoro,ja pos.podne odoh kod sveki,A je nesto cendrava cijelo jutro,ma ne znam ni sto bih vec smo bile u jednoj setnji a ona ista :/ ,polako ludim
    Ako me ne bude ovaj viken,na psihijatriji sam

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Bobčica prvotno napisa
    Da mi Trak ne bi ¸,evo mene
    Joj mial mogu mislit kako ti je ,valjda ce se vratit na staro uskoro,ja pos.podne odoh kod sveki,A je nesto cendrava cijelo jutro,ma ne znam ni sto bih vec smo bile u jednoj setnji a ona ista :/ ,polako ludim
    Ako me ne bude ovaj viken,na psihijatriji sam
    Bobčice- isto tako i Roko jutros,samo nešto negoduje,neće ništa,sve ga živcira,srećom pa je subota i sad odmor do sutra. MM će uskoro ići fotkati u Baranju a ja na relaxaciju :D

Kaže meni Roko jutros:"Mama,lijepa si kao pijanac :shock: " ......a ja njemu znam reći da hoda kao pijanac jer uopće ne gleda kuda hoda i redovno se zabije u nešto na svog tatu je

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

evo mene ispeglanih podočnjaka. Kala kod bake čak i spavala. bile su maloprije i sad njih dve odoše u goste kod ujaka. veli mama da je predobra. ajde neka je valjda neću sutra ispaštati zbog toga :/ . pitala me mama jel može spavati kod nje, a ja se odma sjetila drage moje Traktorke - , pa ko iz topa može, a mama :shock: .:shock: i veli Kali ajmo mi brzo dok se nije predomislila
    uspjeli smo malac i ja jutros 3 sata u komadu ubiti oko i on sad spava već 2 sata ( majčicu mu poljubim) pa mi je malo lakše i dolazim sebi još da me ludara prestane bolit milina.
    našo MM neki program , pa smo skidali i sad možemo gledati crtiće 24 sata i to "tomiđerija"

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Vidiš Mial kako smo nas dvije privatizirale ovu stranicu
    Super što si dozvolila da Kala ostane spavati kod mame,nadam se da sutra neće biti neki cirkus tipa baka je dala,a mama ne da to se nama nekada zna dogoditi!
    Blago tebi što možeš spavati kad god,ja nažalost nisam taj tip,i jako teško zaspem ako me se po noći budi,a kamoli da bi zaspala ujutro,bez obzira i da nisam po noći spavala. Zato mi je Rokovo buđenje tako teško padalo .
    Roko je postao ljubitelj Toma & Jerrya ali još nemamo ni jedan crtić već dižemo u videoklubu...
    MM i ja bili sad na čevapima,i sad mi je naravno muka jer ja ne smijem ništa ostaviti na tanjuru već sve moram slistiti
    Naravno da nisam ništa napravila,samo lapimo,a vrijeme vani je kao u Londonu pa smo odlučili ostati doma.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nadam se da cevapi nisu bili s lukom,jer slutim sitna slova,mislim ti TM sami,kisa....
    A je i dalje ne snosljiva,cesto se sjetim price od Trak,od prosle sedmice i Rokovom ponasanju,mala udara glavom od sto stigne,ako nije po njenom,krevelji se cijeli dan,jedva je zaspala,a o kupanju da i ne pricam,ocekivala sam socijalnu sluzbu na vratima ,derala se kao da joj kozu na zivo skidam,sto joj je ,pojma nemam :? ,cijeli dan razmisljam da ju posaljem mami,kad se sjetih da brat sutra ide na fax,pa valja da njega spremi ,tako da mi je ludnica u kuci,MM polagano nervi popustaju i pocinje urlati,sto je za nj.poprilicno neobicno,ja jos uvijek gutam,mada i mene nervoza puca,cetvrtak je blizu i sve to,ali...valjda ce sutra biti bolja
    do sutra

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vidiš Mial kako smo nas dvije privatizirale ovu stranicu
    valjda nas neće pod ključ zbog toga :/
    spavanje - zato me cijeli dan boli glava i non-stop trpam nešto u sebe, nisam gladna al žvačem.
    evo šaljem Roku pa i vi gledajte ( na pp )

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nadam se da cevapi nisu bili s lukom,jer slutim sitna slova,mislim ti TM sami,kisa....
    A je i dalje ne snosljiva,cesto se sjetim price od Trak,od prosle sedmice i Rokovom ponasanju,mala udara glavom od sto stigne,ako nije po njenom,krevelji se cijeli dan,jedva je zaspala,a o kupanju da i ne pricam,ocekivala sam socijalnu sluzbu na vratima ,derala se kao da joj kozu na zivo skidam,sto joj je ,pojma nemam :? ,cijeli dan razmisljam da ju posaljem mami,kad se sjetih da brat sutra ide na fax,pa valja da njega spremi ,tako da mi je ludnica u kuci,MM polagano nervi popustaju i pocinje urlati,sto je za nj.poprilicno neobicno,ja jos uvijek gutam,mada i mene nervoza puca,cetvrtak je blizu i sve to,ali...valjda ce sutra biti bolja
    do sutra
    ma sigurno hoće. moja je jučer bila za pop* a danas veli mama . ma i njih ubija ovo vrijeme, a mislim da je i puni mjesec pa malo luduju

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma s lukom,nego kakvi,i sa domaćim vrhnjem (kajmakom),tako da je romantika ostala u drugom planu
    Roko još kod bake,probudio se u pola 11,pravi sin svoga tate koji btw još spava,a ja odoh na kavu s prijateljicama
    do popodneva

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bokić!
    da se pohvalim da sam izabrala super dan i noć za poslati kalu mami. jutros se probudila u 5,30 :shock: :shock: . a sinek je spavao od9-3, klopa, uspavljivanje, pa do 5, pa klopa, pa uspavljivanje , pa 7 do 8,30 i evo sad opet spava- poanta je u tome da ga nisam morala nosati satima već samo par min i odma zaspa tako da sam se i aj uspjela naspavati :D . ali . . . 8 baš mora postojati i taj ali 9 probudili se moji sinusi sinoć i još imaju tulum, pa mi je baš veselo. hodam ko robot, nedaj Bože naglih pokreta, al bar sam naspavana.

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kako nam se izvlačiš s tom romantikom, en ti luk !
    jeste promjenile vrijeme?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Kako nam se izvlačiš s tom romantikom, en ti luk !
    jeste promjenile vrijeme?
    He,he

Promijenila vrijeme,i muka mi je od zime i mraka u 5

Mial-dobro da je Kala tamo spavala,zamisli još i buđenje u pola 6

Nadam se da je ovo s Kiarom samo prolazno,ili skok u razvoju (taman je napunio 6 mjeseci) i da će i dalje biti

Puse i hvala ti još jednom na onom linku!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Trak ma ovo je super njegovo buđenje, samo za klopu. istina nije kako je bilo , ali s obzirom na neprospavane noći i cjelonočno plakanje ovo je super.
    ima ko kakav ljek za sinuse?

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

"vas dvije" ste stvarno privatizirale ovu stranicu

moram se vratiti na Maruskinu temu
    mene isto nekad ljute postupci svekija, npr.znaju da ga odvikavam od pelena i da kaka svaka 2-3 dana i da bude tvrdo i oni mu ladno donesu cokoladu
    MM je na pocetku prigovarao, u zadnje vrijeme sve manje, sad sam ja ta koja prigovori...al dovedu me u takvu situaciju da ne mogu sutit...a ne bi htjela ni da se zbog jedne cokolade zakacimo :/

a sto se tice sjedalice ne znam kako bi to podnijela...
    mi jos uvijek imamo samo jednu i K se vozi samo samnom ili sa MM

MB napisala da imaju 6 pa sam :shock: (al kad sam pomnozila 2x3 onda mi bilo lakse 8) )

danas smo bili u crkvi bez pelene i sve 5 :D
    trazio je da izadjemo van piskiti ali nije piskio
    prosli tjedan nije htio piskiti u wc kad smo bili kod moje tete u posjeti pa sam mu iz tog razloga stavljala pelenu dok idemo u grad i trgovinu jer sam mislila mozda nece htjeti piskiti u neki nepoznati wc a zao bi mi bilo da trpi :/

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bok cure, evo i mene
    Imali smo nekih problemcica pa se nisam nista javljala
    , ali evo sad sam opet s vama.

Kao prvo jos jednom cestitke Yas na Luciji i na brzom porodu
    Vidim da ste puno pisale tako da se moram primiti citanja

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj **mial** prvotno napisa
    Trak
    ima ko kakav ljek za sinuse?
    Znas sta mial,ja ti znam dva lijeka,a ne zna se koji je odvratniji,jedan je da iscijedis koju kap soka iz crvenog(crnog)luka i to si ukapas u nos,pri tome da budes zavracene glave,ili da u biljnoj apoteci kupis curokotovo ulje(to ti je ulje od crnog susama ili curokota) i da vrh stapica za usi ukvasis u ulje i stavis si u nosic(pri tome ne odgovaram za suze koje ces isplakati ),naime to ulje je dobro za sve i svasta
    A danas malo,malo bolja,cijeli dan smo bile po "mahali" jer su nam prociscavali kanalizaciju ...
    Pred spavanje me pitala,da li sam ja pismena :shock:
    a djedu(svekiju) je danas rekla da ce ga osisat jer je ona frizerka(btw,covjek nema kosu) :shock:
    Trak upropastila si slobodni vikend
    Haribo i mama 27
    mial~~~~~~~~~ da ozdravis
    do sutra

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bobčice hvala, al nekako mi se to baš i neda
    ma ubija njih izgleda ova promjena vremena, ipak kad je bilo ljepo bili su više vani i bili su normalniji. bit će bolje i ja se tješim
    malo sam tražila po zdravlju odraslih, pa sam našala da treba kapati s kapima, al nisam skontala jel mogu i dojilje. pa sam ja čisteći nosiće mojim klincima došla na ideu da i sebi jednu špricu sprašim u nos. napunila špricu i dala MM i zatvorila oči tak da neznam kad ide. je da sam i povratila jel mi se salilo niz grlo, al su se i sinusi očepili. imala sam osječaj kao da mi je neko maknio zgradu između očiju kakav je to pritisak bio - preporod. još malo bolucka al sad je to mila majka.
    Kala - curi nosić, al sad je samo vodica, malih zelenih više nema. e sad joj se pojavio kašalj i to po noći - mokri ručnici su na radijatorima, u sobi je grijanje tek toliko i povremeno otvaram prozor ( dok ne pođem na spavanje )
    Kiar se vraća u neku normalu, al zubića nema.
    Mama27 jesu li gotovi radovi? jesu oni krivci nejavljanja? !
    Haribo , nismo mi krive što se nitko neće družiti s nama prek vikenda. eeeeeeeeeee da su još OS i ZG bliže nebi ni nas dve tu bile
    bacite pogled na čestitanja naše Yasmin ili http://public.fotki.com/lucy07/na-pocetku/
    mah- mah do sutra

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kad ja moram romane pisati!
    Yasmin ma preprepremedena je , a zajedno

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mial,ove sam lijekove preporucila iskjlucivo tebi,nikako djeci.
    Yas ,prekrasna je ,kakav jasan pogled,a ivan slatkis pravi
    ma sta da ti kazem imas dva medenjaka

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mial,ove sam lijekove preporucila iskjlucivo tebi,nikako djeci.
    da da skužila sam, al mi je to bljaaak,fuj, bljaaak

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Yas slikice su super .
    Mial da, radovi su gotovi, za sad . Sad mi treba malo odmora
    od svih tih radnika , a na proljece opet startamo jer kao sto se kaze , kuca
    je vreca bez dna.
    Prije par dana smo namjestili sobu Luki i Vanji no Vanja je rekla da nece spavati sama nego da hoce s mamom i tatom .
    Tako da smo za sad samo sastavili lukin krevet tako da imaju sad i vise mjesta za igranje.
    MI smo inace isto malo smrcavi. Vanji je prvo isla iz nosica samo vodica, a sad vec para dana ide onako zeleni sljam.
    Nismo isle nista kod doktora kad nije imala temperaturu, a nadam se da necemo ni trebati ici , da ce se to smiriti.
    Inace , jos uvijek imamo nocnu pelenu .
    Vec je oko dva dana spavala bez nje,
    ali onda se razboljela pa je pila puno tekucine i stalno joj se piskilo pa sam joj opet vratila i sad nikako da opet skinemo.
    Vec mi je nekako glupo sto to tako dugu odugovlacim posto bude skoro vec godinu dana kako smo skinule dnevnu.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

evo i mene

luce spava, ja sam se razbudila
    malo spavam, uhvati je po noći neka nervoza, spavala bi ali sa cicom u ustima ležeći na boku uz mene, noćas sam probala ono što radim po danu, sisa, podrigne, malo je držim i spustim na krevet ali po noći to ne pali, koja mudrica :shock:

ovaj tjedan mi je trebala doći mama ali se razboljela, no ručak stiže dostavom

ja sam dobro, hemići polagano prolaze, no sva sam neka raštimana u zdjelici, još se valjda sve vraća na mjesto

ivan je super, i dalje smao poz. reakcije, mm se vratio na posao a ivan u vrtić pa smo do 4 nas dvije same, trudim se što više baviti se i ivanom, no to na kraju dana ispadne vrlo malo, no najmanje radi lucije, ivan je toliko zaigran, da ga uopće ne uspijevam dobiti da nešto radimo zajedno, a tata je trenutno no1 i njih dvojica dosta skiću okolo, ne mogu biti na jednom mjestu

spavam slabo, po par sati po noći jer luce ima isti ritam po danu i noći a još je uhvati i taj nemir, no zapravo što me zapanjuje je da sam puno puno opuštenija, ne opterećujem se satom, zbrajanjem koliko sam spavala, koliko je dugo cicala, koliko sam je puta i kako često dojila, jednostavno sam opuštena, kad sam jako umorna trudim se leći s njom i to je to, a s ivanom sam bila grozno nervozna...opterećena brojkama
    ovaj put je sve drugačije, dojim po svuda po kući, i kad imamo gost ei kad nemamo, sa ivanom sam se zatvorila u sobu i izolirala, više mi ne pada na pamet
    curke, duple mame, jel i vama bilo tako s drugim?

ivan ima novu hit igračku, jednu mu je kupila lucija a drugu je dobio sinoć, stigle vrečetine iz Njemačke (i lucija se ponovila u rozom )
    a to je kamion prikolica kojemu s eprikolica otvara pa se u nju parkiraju i prevoze manji autići s tim da je jedan dio proziran, imaju i rampu za utovar, a slažemo i domino sa voćem, doduše po logici poznatoj jedino ivanu ali nema veze...

jel vaši klinci lažu? kaže mi mm d aje ivan počeo izmišljati da ga je udario bratić, doduše dobio je nebrojeno puta od njega no sada smo se definitivno uvjerili da ponekad ivan i slaže, a počeo mu je i vraćati, sad se znaju tako počepušati da se sve praši, a u drugom trenutku se tako lijepo igraju, čudo jedno, no to je valjda tako
    jučer mu je ivan vratio udarac i dođe poluplačući k meni da mu poljubim ruku kojom ga je lupio jer ga boli

sorry na litanijama, sad imam vremena pa ga koristim...

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

haribo, čitaš mi misli, baš sam i sama htjela konstatirati da je vrijeme da ponovim šoping (al ne trudnički jer se ne bih mogla kontrolirati, a to su ipak stvari koje bih ev. nosila 4,5,6 mjeseci)

Moram prijaviti da je moje dijete nakon skoro pune dvije i pol godine "prespavalo" noć, ako se to može tako nazvati . Naime, digo me je samo u ponoć, dobio flašu i spavao do 6 :shock: :shock: :shock: - to se još nikada nije dogodilo.
    Doduše već neko vrijeme dosta dobro spava, ali ga naravno nisam htjela hvaliti, a što me sutra čeka....to ćemo tek vidjeti

yasmin, Luce i ti ste prepre , odmah me pukne neka želja

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Dakle, mi smoi službeno zadnji s pelenom...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •