haribo

ako ste štucale znajte da je to što vas hvalim na sva usta,
MM je bio :shock:, jako mu se sviđa, na papučica se raspametio i samo komentirao josienu kreativnost
jedva čekam da mi počinju dolaziti gosti da se ishvalim pokonima, jer ovakve ne može nitko nadmašiti, slikice ćete dobiti, već sam pokušala Luce staviti u stari josien sling, nemam iskustva sa nošenjem novorođenčeta, ivanna sam nosila od nekih 8 mjeseci pa mi je sve to malo čudno...

uvijek me svi zafrkavaju za surfanje, pogotovo za Rodu
nebrojeneo puta su mi znali reći jesam li to tu pročitala ili što na to kažu rode
ali sve lagano prihvaćaju ono što im sa ovog foruma i portala prenosim svi koji imaju problem se 1. obrate meni
sveki ne može vjerovati da kako mi to prepričavamo ono što se dešava nama i klincima totalnim neznancima

iako imam puno prijatelja i to baš sa malim bebama i djecom ivanove dobi, no baš i zbog toga i manjka vremena i organizacije teško nam je družiti se često, a ovo što mi imamo svakodnevno je neprocjenjivo za mene i postao je veliki dio moje svakodnevnice, osim što sam se kod pomisli na drugu bebu bojala da bude onako nemirna i zahtjevna kao ivan, druga po redu bojazan mi je bila da se zbog toga neću ovdje stitći javljati