Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: HITNO! ozlijeda na radu

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno HITNO! ozlijeda na radu

molim nekog tko je upućen da mi pomogne. suprug se ozlijedio na terenu i sad ga "vozaju" za ispuniti formular. svatko govori da to onaj drugi ispunjava. specijalist koji ga je pregledao veli da to treba dr kod kojeg je karton, a taj dr veli da to ispunjava medicina rada tj. tamo di firma ima ugovor. njih pak ne mogu dobiti. on bi to trebao riješiti prije nego se vrati doma za slučaj da to treba tamo obaviti (300-tinjak km daleko)
    nadam se da sam bila dovoljno jasna i unaprijed se zahvaljujem na svakoj informaciji!

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno Re: HITNO! ozlijeda na radu

Citiraj vrcki prvotno napisa
    molim nekog tko je upućen da mi pomogne. suprug se ozlijedio na terenu i sad ga "vozaju" za ispuniti formular. svatko govori da to onaj drugi ispunjava. specijalist koji ga je pregledao veli da to treba dr kod kojeg je karton, a taj dr veli da to ispunjava medicina rada tj. tamo di firma ima ugovor. njih pak ne mogu dobiti. on bi to trebao riješiti prije nego se vrati doma za slučaj da to treba tamo obaviti (300-tinjak km daleko)
    nadam se da sam bila dovoljno jasna i unaprijed se zahvaljujem na svakoj informaciji!
    Moja 2 slučaja od prije 10 i 8 godina.......
    1 slučaj - ležala u traumi i oni tamo ispunili obrazac za ozljedu na radu
    2 slučaj - nisam htjela ostati u bolinici pa je obrazac ispunila moja dr. opće prakse na osnovu papira sa hitnog prijema

E sad kakva je procedura sa dr. medicine rada

Ne znam jesam li ti pomogla.......

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

obrazac ozljede na radu (OR) ispunjava poslodavac, u 8 (!) primjeraka.
    Unutar samog obrasca ima dio o medicinskoj strani ozljede i to popunjava izabrani liječnik medicine rada.
    Poslodavac je dužan u roku od 8 dana izvjestiti područni HZZOZZR, o ozljedi o radu. Uz OR obrazac, predaje se i medicinska dokumentacija, a ako se radi o saobraćajnoj i zapisnik policije i putni nalog.

Inače obrazac možeš i sama popuniti, pa odnijeti poslodavcu "pod pečat".

OR

vrcki avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

hvala cure! ostaje do sutra na terenu jer mora na kontrolu pa stigne sve srediti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •