Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Infant Care

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno Infant Care

Vidjela sam u novinama reklamu za Infant Care multivitaminske kapi za bebe. Lara mi je već drugi put prehlađena pa sam mislila da nam vitamini ne bi odmogli. Još uvijek je njezina prehrana većinom cica iako pojede dva obroka na dan, ali to su još tako mizerne količine.
    Ima li koja iskustva s tim kapima? :/

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Ima li tko iskustva sa vitaminima općenito ? Da li vi dajete svojim bebama vitamine ? Kakav je stav prema tome ? :?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Makar ja osobno koristim ekstra vitamine, ipak ih ne bih preporučila djeci. Naime, mišljenja su podvojena, ali sam čula više onih o NE davanju ekstra vitamina djece. Bolje im je kroz hranu (promjenu eventualno) dati ekstra vitamine. Druga je stvar sa djecom koja su pothranjena (tu ne mislim na mršavce) i sa djecom koja jedu stalno "đanki fud", ne unose dovoljnu količinu mesa, povrća i voća u sebe...I to sve rezultira eventualnim slabim imunitetom...Tu bi se savjetovala sa doktoricom...

PS ko beba sam bila žgoljavica, ne-klopalica, mrzila sam voće i mama se strašno trudila ikako me nahraniti. Sva sreća da sam volila juhice... Gripu u životu nisam imala, prehladim se eventualno jedan put godišnje, nisam imala niti jednu dječju bolest i skoro 25 godina bila sam sportaš...Tada vitamine - tabletice nisam koristila...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

navodno se infant care preporucuje za djecu na adaptiranom,
    ima one DHA kiseline za razvoj mozga i ociju
    dajem maloj to vec duze vremena, pocela sam u 10. mj pa sve do sad, uglavnom je malo smrcala kad i tata,
    ali trenutno smo prosli kroz gripoze bez problema

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •