Bog cure!

Hvala vam svima još jednom kao uvijek na savjetima i pomoći.

Bili smo otišli u Merkur, doktor koji ju je primio ju je saslušao i rekao da čak i on prvi put čuje za takav slučaj, pa je pokušao skupiti što više informacija. Ispada da suprefact ima jako veliki stupanj i brzinu raspadanja. Testirali su ga čak na način da su davali po jedan miligram suprefacta na kilogram težine pacijenticama, ali osim siptoma koje je već ranije jedna od vas nevela, drugih nije bilo.

Samo što ona još uvijek osjeća većinu i težinusvih siptoma, čak i kad sad prima normalnu dozu, vjerojatno je to reakcija tijela usljed prijašnjih prekomjernih.

Djevojka mi je najviše ljuta na one u ljekarni u Mađarskoj, smatra da su joj mogli reći da će joj i tri kutije biti previše, a ne da gledaju novac i kako da prodaju. Budući da sam prisiljen skupljati novac za Maribor, malo po malo (volio bih da sam nekakav bogat tajkun, ali nisam),a i to je ujedno razlog zašto sam molio doktora Vlaisavljevića, koji je želio da se postupak napravi još u drugom mjesecu, da ga odgodi za jedanaesti, ima li možda među vama netko tko bi želio uzeti ove tri kutije (biće čak jeftinije nego u Mađarskoj, možda izgubim koju kunu, ali barem nešto novaca da spasim)??? Lijekovi su pohranjeni u frižideru od dana kad su kupiti, tako da ne trebate za to brinuti.