Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Molim za savjet!

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Molim za savjet!

Imala sam bakterije vaginalno (enterococus)popila antibiotik (papa test uredan,sad još čekam nalaz urinokulture),gljivice me ne puštaju na miru ,nakon vaginaleta i kremica. I nakon surfanja po forumu primjenila sam češnjak ,dvije večeri i strah me reći al mislim da je puno bolje.
    Al problem je kod mog supruga! on je istovremeno imao crvenilo i kao lagani osip, pa sam mu kupila acidi borici i mazao se plimicolom i bolje mu je nako 10 dana al nije skroz prošlo (iako on kaže da on ništa i ne osjeća al ja ne želim odnos jer znam da ću se opet zarazit). Šta da on radi,da ide kod svoje dok.pa da mu da npr. čitala sam za onaj DIFLUCAN ili bi trebao pit antibiotike ili kod urologa?????????

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

U svakom slučaju liječniku. Ako mu simptomi još traju, znači nije prošlo.

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Obavezno neka ide kod liječnika. MM je isto tako od mene "pokupio" gljivice, ali je sa Plimicolom prošlo za 2 dana...ali da je trajalo, išao bi docu. Ali ne znam kuda ga poslati (mislim na muža)...mora kod liječnika opće prakse svakako pa neka on kaže kuda dalje....sretno!!

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa
    Obavezno neka ide kod liječnika. MM je isto tako od mene "pokupio" gljivice, ali je sa Plimicolom prošlo za 2 dana...
    Samo da napomenem da gljivice za 2 dana se samo pritaje, a ne izlječe, znači terapija bi trebala trajati do kraja. Ne mogu se sjetiti da li je 7 ili 14 dana mazanja.... nebitno, ali uglavnom, da bi se spriječilo prenošenje sa partnera na partnera.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •