Slučajno nabasah na ovaj sajt i mogu vam reći da je Revita mrak - govorim iz vlastitog iskustva, ali i iskustva mame moje frendice koja je imala ogromnih problema u menopauzi i nisu mogli s njom na kraj sve dok nije počela piti Revitu. Smršavila je 15 kg koje je dobila gutanjem silnih tableta i hormona koje su joj davali, nisu joj više noge otečene, nema ni vene kako je imala, sva voda koja joj se prije zadržavala sad je nema. Pomladila se fizički i psihički i izgleda sjajno. Nisam mogla vjerovati da je to ista žena i uopće više nema promjena raspoloženja kao nekad - prije se samo svađala i plakala.
Ona je slučajno otkrila Revitu i na temelju svojeg iskustva je počela prodavati - to je MLM sistem prodaje. Frendica je učlanila i mene. Skroz sam zadovoljna. Tko je želi probati nek mi se slobodno obrati.
Inače, Revita se ne smije piti kasno navečer prije spavanja jer nećete moći zaspati i točno je da se uzima samo plastičnom žlicom. I možete piti 3-5 čaša dnevno bez ikakvih posljedica osim pozitivnih
I mogu je piti apsolutno svi, i mala djeca i stari i bolesni i zdravi. Povećava koncentraciju, smanjuje umor i povećava imunitet - svatko ima nešto na što će mu djelovati tako da će se osjećati bolje jer matična mliječ obnavlja stanice.
Spriječite gripu i umor, mene je spasilo od proljetnog umora i sad sam ok. Revita Fe se pije samo ukoliko ste anemični jer u protivnom ćete dobiti osip od prevelike količine željeza a koja vam ustvari nije potrebna. Ima i varijanta za dijabetičare koju piju i sportaši za poboljšanje kondicije i učvršćivanje mišića. Probajte!

Odgovori s citatom