-
moje iskustvo s Revitom - pijem ju skoro 10 mjeseci redovito, i to Revitu Diet, ili Orbilete, kad sam u zurbi pa samo "pocuclam" dvije pastile.. prvi "simptom" bila je odmornost, ako me malo boli glava ili sam malaksala, popijem svoju dnevnu dozu i odmah se razbudim.. buduci da sam jos na faksu, pomogla mi je oko ucenja (dobro se koncentriram i ne osjecam umor).. kad sam stvarno "u komi", popijem duplu dozu i bude super..
i jos jedna bitna stvar, za sve koji vode bitku s velikim apeititom (pogotovo zeljom za slatkim) i tezinom - uspjela sam skinuti 5 kg (a nisam toga bila ni svjesna, samo su mi hlace pocele padati s bokova, a vaga je potvrdila).. da se razumijemo, ja sa svoje 24 godine i 1,70 visine imam apetit jednog zrelog muskarca koji radi u polju cijeli dan
, naravno da ne smijem toliko jesti (metabolizam spor, kolesterol visok - genetski uvjetovano, jedino me vjezbanje 2-3 puta tjedno izvlacilo), a glad me znala sustavno izludjivati.. kad sam pocela piti Revitu, nenormalna glad je jednostavno nestala, tj. pocela sam biti gladna samo kad doista i trebam unijeti neku hranu u organizam.. uskoro bih trebala izvaditi krv, pa cu provjeriti kako se kolesterol ponasa, tj. je l' u normali..
jedino cim bas nisam zadovoljna jest to da mi imunitet konstantno zna opadati, tj. cesto se razboljevam (prehlade, viroze), a mislila sam da ce mi Revita u tome pomoci, no nazalost, stanje je ostalo isto..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma