Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 54

Tema: otkriva se noću

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno otkriva se noću

Help.

F spava s nama od prvog dana, pokriveni smo jako velikom dekom i ugodno je, al kad god otvorim oči noću, on je otkriven. Ništa ne pomaže - nogice gole, leđa gola...

Noću nema grijanja - Toplana iskopča radijatore, ali mislim da ni grijanje ne bi pomoglo.

Jednodijelne piđamice smo izbacili zbog WC-a noću, a i nema ih njegove veličine.
    Vreća za spavanje također nema na tržištu.

Što da radim??
    Frka mi je stavit ga spavati u čarapicama.

I inače je lak na prehladama. Opet jutros - pun nos i kašlje.

Uskoro deku sezonski mijenjam za dva popluna i znam da će biti još gore.

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Kod nas je isto - uvijek se raskrije. Oblačim mu toplije pidžamice i čarapice, a pokrivač mu pokušavam što više utaknuti između madraca i okvira. Rekla bih da mu je možda vruće i da mu je sve to višak da mu ipak nožice nisu hladne kad ga dođem pogledati. Ne čini mi se da se zbog toga razbolijeva (iako je stalno bolestan, ali to pripisujem polasku u vrtić), ali vjerojatno ni ne pomaže cjeloj situaciji.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

i moja se otkriva noću.
    ove zime još nismo počeli s vrićom, a vidit ću i hoće li stat u onu prošlogodišnju.
    a i kad je popipam nogice su joj uvik tople iako je otkrivena.
    kad joj je hladno ona se prene i zovne me da je pokrijem.
    znači da njima očito nije hladno.
    btw mi nismo još uopće počeli grijat, a noću ionako nikad ne grijemo sobu, ni po najgoroj zimi.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nogice su mu ledene.

Al on jednostavno ne kuži da se treba pokriti.

Svako-malo je prehlađen, dinamika nam je tjedan dana doma, tjedan vrtića.

Sve sam sklonija to pripisati otkrivanju noću otkako je zahladilo, a ne vrtićkim virozama.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vreća ima u Baby centru u Ljubljani

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Marie, ima i ovih većih?

Nama je tren skočiti do Brežica.

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

sunce i kod nas je bilo slično, ali ja bojanu jednostavno navučem neke tanke pamučne čarapice i sve ok, ne znam kako drugačije :? (još mu znam nogavice od piđame potrpati u čarapice, tak da mu se nogavice u snu ne srolaju do iznad koljena, jer mu onda nogice stvarno budu ledene :/ )

što se tiče golih leđa, za spavanje mu kupim neku malo veću potkošulju i isto tako, veću, piđamu, pa mu potkošulja dođe do ispod guze, a piđamu mu navučem skoro do prsa i funkcionira, nikad mu se ne ništa ne izvuče

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: otkriva se noću

Citiraj sunce prvotno napisa
    F spava s nama od prvog dana, pokriveni smo jako velikom dekom i ugodno je, al kad god otvorim oči noću, on je otkriven. Ništa ne pomaže - nogice gole, leđa gola...
    pokušavam zamislit kako spavat pa ne mogu skužit kako on bude gol :?
    spava li između vas, pa se onda izmigolji od ispod deke i izbaci noge? ili spava na kraju pa se otkrije?

kad moja spava kod nas u krevetu, spava između nas tako da se ne može izmigoljit a da ja ne osjetim (jer me ne može promašit opalit nogom u tom izvlaćenju ). i stalno je pokrivena.

kad spava u svom krevetu ja njenu veliku deku okrenem popriko i tako je pokrijem. i skužila sam kako mi je najbolja deka od flisa jer se ta "zalipi" za pidžamu i ne klizi s nje, pa kako se ona okreće sve se više rola u deku i bude pokrivena.
    a poviše te dekice stavim tanki poplun isto popriko pa bi joj tribalo poprilično vrtenja da njega zbaci sa sebe.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bilo je kad smo mi bili svih veličina, lijepo su visile na jednom okruglom štenderu, više uzoraka i veličina. Ali u Ljubljani je ogroman Baby centar, na dva kata.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Andera, jedino su mi čarapice ostale kao backup.

Loryblue, da - spava između nas i redovito, al redovito! se okreće vodoravno i uvijek su mu noge izvan pokrivača.

Prije smo ga znali prebaciti usred noći u kinderbet, ali bilo je još gore. Ne samo što bi bio polugol, nego bi spuzao natrag k nama potpuno šutke pa nastavio spavati u ćošku kreveta.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo imali isti problem prije nekih desetak dana, noćna otkrivanja, a zatim kašljanje i šmrcanje, ali smo nabavili vreću i problem je riješen...bude mu nuću toplo i ugodno, i nije više prehlađen!
    Sada i ovaj stariji gunđa da i on hoće svoju vreću

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i moja djeca se otkrivaju, i ja ustajem pa ih pokrivam. Medjutim, sada sam primjetila da se Edi nekad zna sama u noci pokrit. Valjda osjeti da joj je hladno.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja imam od Balija vreću ,vel.4. Ne znam jel bi tvoj stao u nju. Moja cura je 2 mjeseca nlađa od tvog klinca i još stane. Ali ne želi više vreću!!! Spava s nama i isto se otkriva ali kako me njena mlađa seka budi 5,6 puta tokom noći radi cice, stariju stalno pokrivam!

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

tvoj se otkrije, a moj ne da ni da ga pokrijem

obavezno mu stavim i carape, al nekad ne izdrze ni do pol noci na nogama koliko se on vrti. gore uvijek ima dva sloja, bodi ili potkosulja plus jos nesto s dugim rukavima.

prehladen nije pa mu valjda nije zima.

osim sto se ja osjecam grozno, ja na jednoj strani kreveta pokrivena s poplonom za bracni krevet, muz s druge strane pokriven s polonom za jendostruki krevet, a izmedu nas dorian poprecki spava bez icega. ako ga pokrijem poslije dojenja u toku noci obavezno rita s nozicama i budi se, pa sam odustala.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

uf i sve.

eto, stavila ga maloprije u čarapicama spavati :/

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

neka si ga stavila. nema ti druge. probaj pa ćeš vidit kako reagira na spavanje u čarapama.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hehehhhe, lory, obukla ga večeras i vikao je da ih skinem .

al eto ga, još je u komadu!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

molim vas za savjet...gdje mogu u Zagrebu kupiti vreću za spavanje?
    sin mi ima 3.5 godine (dosta je visok), takodjer se stalno otkriva.
    hvala

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam valjda jedina koju to ne brine jer sam sigurna da bi se znala zavući da joj je hladno.
    a noge led - ledeni.

sunce, nije on prehlađen zbog hladnih nogu, nego zbog virusa koje donese iz vrtlća.

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisi jedina.

moja R. valjda nikad nije bila pokrivena duze od dvije minute.
    spava u obicnoj pidjami, bez potkosulje, gaca i carapa i otkriva se u prosjeku 30 sekundi nakon sto ju netko pokrije (a u spavacim sobama nam nije neka toplina + kaj je uvijek otvoren prozor na kip jer ja nemrem disat inace )

za razliku od nje - L. je pokrivena do nosa, uvijek, oduvijek - mislim da ju jedino temperatura zraka preko 35 stupnjeva natjera da malo spusti pokrivac

pustim ih da spavaju tak kak im pase -
    i mene bi zivciralo da me netko otkrije kad misli da mi je pretoplo (a ja sam ko L.) i mm-a zivcira ak mu noge slucajno zavrse ispod pokrivaca

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moj se isto otkriva i ja mislim da je njemu vruće (ne grijemo u sobi, ali u sobi nikad nije ispod 16 stupnjeva, čak i zimi). Kad sam budna, pokrijem ga, ali se on začas opet otkrije, no skužila sam da se i pokriva pa sam prestala brinuti.

Ak se pred jutro zavuče k nama, obavezno je dio vremena otkriven (između nas je i legne na deku).

Rijetko su mu noge hladne, a rijetko je i prehlađen.

Inače, ljeti ne da dekicu sa sebe i non-stop se pokriva, čak i na temp. iznad 30° , a pokriva i sve oko sebe.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I Fran je konstantno otkriven, probala sam sve živo, od nabavke vreće za spavanje koju mu navečer obučem pa ju on vrišteći noću skida jer ju mrzi do puštanja da spava otkriven nakon što bih ga milion puta pokrila.

I isto bude led ledeni, i onge i cijelo tijelo. On tako čvrsto spava da ni ne skuži da je otkriven.

Nama je najbolje ako mu na pidžamu obučem trenerku i na noge čarape, onda kao da je pokriven. Probaj tako.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

MIsli m da je za ovaj problem jedino rješenje vreča za spavanje. Za moju malu nema problema ali sobzirom da mi sin ima 4 godine nema bas tako velikih vreca. Ali moja mama mu je sašila super vreču od prastare deke s tigrastim uzorkom. On je sada tigar i obožava ju. Najgore mi je bilo prije kad se poluprobudim u sred noci i najrađe bi se okrenula na drugu stranu a ono mi vrag neda mira i obaveznom mora provjeriti klince dali su otkriveni, i naravno da bi uvijek i bili. Sada se samo okrenem na drugu stranu i nastavim spavati.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Noć s čarapicama prošla okej, večeras se nije bunio.
    Ma mene samo muči ono s cirkulacijom - nisam expert i ne znam koliko su noćne čarapice poželjan izbor. :?

Što se vrće tiče, ma da je i u obliku BOba the Buildera himself, nema šanse da bi je dao staviti na sebe.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pametno dijete!
    zašto zbog neke vlastite komocije/strahova/osiguanja... maltretirati dijete?
    ni mi ne spavamo u vrećama niti netko stoji iznad nas i pokriva nas: pustimo djecu da budu kompetentni je li im hladno ili nije.
    pa nisu šašavi, samo su mali.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Aaaaaa. Leden je. Meaning - leden skroz. I ne zna se pokriti.

Prehlađen u kontinuitetu od početka rujna. Dosta mi je šmrklji, kašlja, hroptanja i hrkanja.

Ma i da nije zbog nogu, mogu barem probat ukloniti taj uzrok.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

uh, i ja sam tvrdoglava ko kljuse
    u prvih 15 mjeseci vrtića... popiči smo 15 (točno 15) antibiotika.
    odonda, nije šmrcnula.
    a trenutno spava samo u gaćama i majici kratkih rukava (od koga li je vidjela 8) ) u dijelu stana koji se nikada ne grije i gdje je prozor otvoren.
    pokrivanje... ako shvati da joj treba.
    ali, vrlo često gura noge između naših

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Što se tiče vreće, Andrej ne spava u vreći od 2. mjeseca života (silom prilika), pa tako ni sad.
    Pokrijem ga, on se u snu otkrije, ali ne vjerujem da mu je hladno jer bi ga hladnoća probudila.
    Iako, primjećujem, što je stariji, rjeđe se otkriva, a sad se zna i sam pokriti.
    I nema šanse da više spava s čarapicama - izjavio je "ja bi rađe spavajo bos". Pa ga nismo obuvali na silu.
    (kad uzmem u obzir da je prvih godinu dana spavao u štramplicama, čak i ljeti, dosta je i istrpio čarapa u snu u životu, ima dijete pravo )

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

[quote="apricot"]pametno dijete!
    zašto zbog neke vlastite komocije/strahova/osiguanja... maltretirati dijete?

Meni bi osobno veca komocija bila da stavim dijete pored sebe pa da si grije nogice među mojima. Ali smatram da je za dijete bolje da spava u svom krevetu. Međutim ,nisu ove zabrinute mame lude što pokušavaju na sve moguče načine utopliti svoju dijecu jer naravno da uz onu fenomenalnu djecu koja od rođenja znaju što hoče i to naravno znaju sprovesti u djelo,postoje i ona normalna,smušena djeca koja to neznaju.Zato je naša uloga da to obavljamo umjesto njih.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

draga stara,
    prije no što opleteš sarkazmom, pitaj za objašnjenje onoga što ti nije razumljivo.

mislila sam na mentalnu komociju, kao što doktori na malo zacrvenjeno dječje uho daju antibiotik kako bi se "pokrili".

ni u jednom trenutku nisam implicirala da je moje dijete pametnije, a druga "normalna", što god to značilo.
    dopustit ćeš da nas ovdje ima koji smo dovoljno dugo zajedno pa da si međusobno - i djecu poznajemo.
    a da ne govorim da znamo i mame, pa si damo za pravo malo "soliti" pamet ili kuriti vatru.

pogotovo smo sunce i ja u takvim odnosima

šifra: brrrrm, brrrrm...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

možda i kuže kad im je hladno, al da mi je svejedno kad je nađem otkrivenu, a ona hladna, samo što se inje na nju ne uhvati, nije mi svejedno

a opet mi je bed i previše je pokrivati..frendica mi je pričala kako se iz djetinjstva jedino sjeća kako joj je užasno bilo vruće na spavanju, stara joj je brijala da će joj biti hladno i eto, ostali emotivni ožiljci i u poznijoj dobi..

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

gledajući mojeg šišmiša, moram reći da je njemu uvijek toplije nego nama. Ako je meni ugodno ispod količine prekrivača, njemu je prevruće. :/

Makar obožavam kad mi se dovuče u krevet, mi smo probleme otkrivanja preko noći rješili njegovim krevetom uz naš (sam si ga je priključio). Ima svoj poplon, a kad je "frka" (piškenje, vrućina, hladnoća i sl..) samo dopuzi pod moj poplon i budi me.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

ja sam uvjerena da rijetko tko od nas živi u uvjetima u kojima noćna temperatura u sobi pada ispod 16°C
    a to nije temperatura ledišta

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Draga, nemoj mi o ledištu.
    Kapitulirala sam i čekam majstore za PVC. Nama je u spavaćoj sobi drugi klimatski pojas, stolarija porozna ko ementaler. Čim zapuše, nema pomoći. Ne-ma. Eto ga danas, fini sjeverac.

Čim majstori obave stoje i ja pocuclam koji Gastal nakon ispostave računa, valjda ćemo počet spavat ko ljudi.

Inače, ovo s čarapama zasad šljaka i nije leden ko prije. :D

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj sofke prvotno napisa
    frendica mi je pričala kako se iz djetinjstva jedino sjeća kako joj je užasno bilo vruće na spavanju, stara joj je brijala da će joj biti hladno i eto, ostali emotivni ožiljci i u poznijoj dobi..
    priča moja mama kako je ona mene oblačila ko medvida kad sam se rodila. i tako sa nekih 3-4 miseca starosti ona bi mene obukla ko da smo na sjevernom polu, piđama, silne benkice, bla, bla i na kraju skafander. i još bi me pokrila dekom. i naravno, tu su bile i čarapice na nogama.
    i ja naravno urlala i pkalaka noćima i misecima. (eto mama me zlostavljala).

kaže mama: ja te dignem na ruke, ti prestaneš plakat (naravno, napokon bi uvatila bokun friškog zraka), nosim te po sobi ne plačeš. ja te stavim u krevetić, ušuškam (pobogu još bi me i ušuškala) ti počneš urlat.
    i tako je ona par miseci noći bdila uz krevetić jer bi ja urlala. i njoj nije palo na pamet skinit me i raskomodit.
    i došlo (napokon) proliće, zatoplilo, skinila mi malo robe i ja napokon prispavala noć bez urlanja. :D

i ja stvarno imam teške traume iz djetinjstva. sad mi je uvik po noći hladno pa se uvlačim mm-u u krevet ko medvid obućena.
    zaključak je: dicu ne valja utopljavat previše.
    nema gorega nego kad ti je vruće spavat.

Cvrčak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Sunce a zasto ne montirate klimu (ona koja i grije). Mi smo instalirali jednu takvu i dobrih mjesec dana kasnije palimo centralno,a naravno i ranije ga gasimu. Ukratko kad je hladno, a nije za centralno palimo klimu. E sad nama je jeftinije od centralnog grijanja dok bi tebi mozda bilo nesto skuplje s obzirom da se grijete na toplanu. Svejedno mislim da je to dobra opcija, a jos k tome sada ne morate cekati red da vam ju instaliraju jer nije da im je trenutno neki promet.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cvrčko, imamo već klimu, ali u boravku.

Dvije - no way.

Glavni je problem s dihtanjem prozora u dijelu stana gdje su kupaonica i spavaća, a to će samo novi prozori riješiti.
    Nisu ni gumene trake ni silikoni ni sfrkani ručnici rješenje, radije investiram u trajno.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mi smo kupili neki dan vreću za spavanje, našli smo je u "Kiki" (jankomir, zg), koštala je 260 kuna. veličina je 130 cm, i taman je mom sinu koji sad ima 3,8 godine.
    prvo smo kupili vreću 110 cm, ali mu je bila premala, jer tada nisu imali ovu najveću od 130...dobili su je slijedeći tjedan.
    i tak... sad lijepo ima pidžamu i vreću i mi smo mirni jer znamo da mu je toplo. prije se po noći stalno otkrivao, pa smo ga mi pokrivali, pa se otkrije, mi zaspemo, pa mu budu nekad hladna koža... sad mirno spavamo svi troje, pogotovo muž i ja, nema buđenja. znamo da mu je toplo cijelu noć i fajrunt. a on obožava vreću.

eto, možda nekome pomogne naše iskustvo.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i mi imamo problema sa otkrivanjem po noci, a nika od prije 2tjedna dio noci spava sama u svojoj sobi(koja je nazalost dosta hladnija od ostatka stana), pa vreca za spavanje ne dolazi u obzir, jer ju ne zna sama skinuti, a u neko doba noci obicno sama dobaulja do nas!
    mi svako malo provjeravamo da li je pokrivena, a pozitivna strana cijele price je sto spava u onim djecjim pidjamama kaj imaju zatvorena stopala!!

aqua avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

nemam puno pametnog za reći. jedino da se i naša gotovo svaku noć otkrije i gura noge van (kaže da joj je vruće), a onda joj budu ledena stopala.

i slažem se s apri da se oni ne razbole zbog nahlađenja nego zbog virusa, ali isto tako vjerujem da taj virus dobije saveznika u hladnoći pa lakše pobijedi malo tijelo.

moje reakcije, kako kad. nekad se uzrujavam i inzistiram da se pokrije, ali uglavnom se trudim biti kul i pustiti nju da se brine o sebi. (sjećam se da mi je mama davno pričala kako je gledala emisiju kako se klinci u domovima brzo nauče pokriti sami - jer nema nikoga iznad njih tko bi to obavljao umjesto njih. tada je poruka bila, kako tužno, nemaju nikoga da ih pokriva. no sve mi se više čini da klinci ipak mogu i profitiraju iz toga da sami brinu o sebi).

ako vidim da je već načeta s nekom bolesti onda više forsiram topli čaj s limunom prije spavanja i čarapice u koje uguram nogavice od piđame..

ovo roditeljstvo je.. ne znam. i oko najbanalnije stvari se može filozofirati

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kod nas isto.po zimi se odokriva stalno,a po ljeti kad najveće vrućine pokre se do vrata i to poplun traži.naopako uvjek.a što se tiče vrtića budemo ga ispisali jer stvarno je previše kaj on sve bolesti donese i odmah zarazi bebu nam,a i on sam otkad pošao u vrtić stalno bolestan.još sam na porodiljnom 8mj i bude doma.ipak ljeto je toplije i nema toliko bolesti.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi spavamo u vreći i to je super stvar. :D
    Inače bi se stalno otkrivao i ja od brige ne bih spavala.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Moje su obje otkrivalice. Pokušavam se što manje živcirati oko toga, nema mi druge (i vjerovati da one zaista znaju što im najbolje odgovara, bez obzira što u isto vrijeme meni ispod poplona i deke nije ni najmanje vruće). Svi pokušaji pokrivanja ionako su uzaludni.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moja je stalno otkrivena
    nastojim da joj je uvijek donja majica dobro uvučena u gaćice da leša ne budu gola i to je to
    kad se probudim pokrijem je, ona se odmah otkrije, ne mogu cijelu noć sjediti nad njom
    jutros je bio raznjež, u pol 6, ona mene pokriva i govori, pokri se mama, prehladit ćeš se

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kada spava bez vreće gol je do pazuha ali doslovce gol jer spava ćesto na "klečečke" , a onda mu se piđama i potkošulja dignu do pazuha, te se naravno razboli...
    Pošto nigdje nismo mogli pronaći veću veličinu vreće od 110, pribjegli smo "staroj metodi" spajanja dvije vreće u jednu (nadraže vreće su mi iz H&M-a), te od tada spava cijelu zimu u vreći i još gore dekica od flisa, koju narvano zbaci za cca 10min....

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moje obje po novom ove zime spavaju otkrivene
    starija čak odbija obući donji dio pidžame (krivac- mama koja ne podnosi papuče, čarape i previše robe)

a malena samo u pidžami

a znam da se one, bilo da im je vruće ili hladno, probude

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Primjetila sam da pomaže što veća deka jer onda se ne može otkriti kad se okreće u snu.
    Prakticiramo toplije pidžamice, a svakako kad se smrzne uvuče se kod nekog od nas.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ni ja ne mogu više
    moj ima 3,5 godine i sad kad je zahladilo po noći, ko da imam malu bebu
    non stop se dižem i pokrivam, i svaki put, al svaki put je otkriven
    nogice hladne ( ajde bar je u pidžami ), sav se skupio, al nepokriven!

za vreću mi još nije ( barem ne zimsku ), a opet na izmaku sam!

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj svjetlic prvotno napisa
    kod vas zahladilo :?
    mi još spavamo (a tao i L.) samo u gačicama i majici na špaline, otvorenih prozora i podignutih roleta koje spustim da ostanu na rupice tek kad počne sunce.
    ja sam napokon polako počela kužit da je L. toplokrvno stvorenje koje ne podnosi vrućinu, pogotovo kad spava. i kad joj je hladno, kaže. ali kad joj je vruće otkrije se i živčani ako je pokrijem.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj svjetlic prvotno napisa
    ni ja ne mogu više
    isto!
    i naravno da je jutros 10X smrkavija nego sinoć!
    ja cu ipak u potragu za vrecom!!

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •