Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 54 of 54

Thread: otkriva se noću

Hm, vaši se otkrivaju, a moj se uoppće ne pokriva! On doslovno još nikada nije bio pokriven (tu ne računam onih prvih par mjeseci po rođenju kad još nije mogao pokazati svoju želju za ne pokrivanjem), jer je to svaki puta završilo divljim bacanjem i plačem dok ne bi uspio zbaciti sve sa sebe. U tom bi se divljanju redovito i probudio.
    U zadnje vrijeme kad legne stalno se premješta i traži hladan dio kreveta. Još mu prije spavanja otvorimo balkon da se krevet dobro ohladi Spava u dvije pidžame (obična i preko nje mucasta) i dvoje čarapa (obične i termo). Na pokrivanje više i ne mislimo, čak niti nema pokrivač u krevetu. I konačno je zadovoljan. Samo sad ja ako idem k njemu u krevet po noći (ako ružno sanja ili ga muči nos) nosim sa sobom obavezno svoj poplun jer se inače živa smrznem. Baš sam jučer rekla MM-u da ćemo ga uskoro početi stavljati u frižider spavati koliko žudi za hladnim

Moja se otkriva isto noću, međutim prije spavanja, samo uzima termo čarapice i oblači ih..Kad god je ona otkrivena, a ja ili mm je pokrijemo, budi se i neda se pokrit..Ponoči rijetko grijemo, jer u sobi je ugodna temp..Kad joj je hladno sama se pokrije ili traži da je pokrijem. Mada ima noći kad je pokrivena od kad krene spat..

mama courage's Avatar

moja se prestala (toliko) otkrivati od kako spava u svom krevetu. dok je ležala između nas stalno je nogicama gurala deku. ajd što je dijete golo, al što se i ja pored nje onda smrznem mi ovako kao a70v, najbitnije je da je potkošulja u gaćama/donjem dijelu pidžame i oblačim joj radije pidžame, nego spavaćice i njenu sobu malo više grijem nego našu. ako je pokrivam, nastojim je pokriti laganijom dekom nego što se ja pokrivam.

Loryblue's Avatar

Quote Originally Posted by mama courage
    moja se prestala (toliko) otkrivati od kako spava u svom krevetu. dok je ležala između nas stalno je nogicama gurala deku.
    moja se počela otkrivat od kad spava u svom krevetu. prije je spavala u piđami i vreći s rukama i nogama, ali ju je prerasla i većih nema za kupit.
    pa me zna i po 5 puta po noći dozivat: mama oćeš me pokrit.
    stavljam je spavat u jednodjeloj piđami od flisa sa zatvorenim stopalima i ispod joj obučem još gornji dio druge piđame. potkošulja joj je uvik uvučena u gačice. i bude joj hladno pa je hladnoća probudi kad se otkrije.
    mene je više zgazilo to: oćeš me pokrit. kad će se više naučit sama pokrivat kad se smrzne :? :? :?

i zna li netko ima li kupit vreća za spavanje s rukama i nogama za dite od nekih 6-7 godina????

Page 2 of 2 FirstFirst 12