Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: krema za guzu,novorođenčeta

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno krema za guzu,novorođenčeta

Curke možete li mi molim Vas reć koju kremu kupiti za bebinu guzu = Pošto idem na sv.Duh,i mislim biti s malim 24h
    Čula sam Pavlovićevu mast i od pelena Libero? vaše mišljenje?

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno Re: krema za guzu,novorođenčeta

Definitivno ti preporučam Pavlovićevu mast...odlična je. Milenom mažem od početka samo s time i nikada nije imao nikakvih problema s kožom guze, niti osip, niti crvenilo...ništa :D

Sretno

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

JGL od galenskog laboratorija je odlična i Libero su meni za sada najbolje pelene a pobala sam skoro sve

ruza avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno ..

čula sam da ima i nekih kopija Pavlovičeve masti?Gdje ste je kupovale?Može u Dm-u?
    A pelene,Libero za bolnicu??

big milky mum avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

te kopije svaka apoteka proizvodi sama-neke ju zovu dječja krema a neke pa imaju posebna imena-mislim da pod dječja krema pitaš-svi budu znali što trebaš-ima jedan topik o kremama za guzu pa malo prošvrljaj!
    a pelene-ja imala libero ali su mi bile tak-tak!
    meni se čini da su tu jako različita iskustva od bebe do bebe

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: krema za guzu,novorođenčeta

Mi koristimo biofarmovu kremicu za guzu, ima je za kupiti u dm-u, zove se baby i kutijica je roza-plava. Ja sam jako zadovoljna s njom i Nika nikada nije imala crvenu guzu, a i kremica fino mirisi po vaniliji tako da ti dode da ju popapas....

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

mi smo isprobali ama bas sve pelene koje su kod nas na tržistu i najzadovoljniji smo sa Mullerovim pelenama(42kom-45kn) i penaten kremom koju kupimo u mulleru(500gr 36kn).
    na zadnjem pregledu kod doktora dobili smo cistu 5 sto se tice bebine koze i svega ostaloga a i stalno me doktorica ispituje koje kreme koristim za njegu Tarine koze. kao sto sam napisala
    e da i koristimo vlazne maramice BABYCOOL koje kupujemo u metrou(7kn)

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi od početka kupujemo Pavlovićevu mast u DM-u;tamo prodaju orginal i jeftiniji su od ljekarne.
    Za kupanje koristimo vodu i par kapi maslinovog ulja,i nakon kupanja ih mažem uljem iza uha i na pregibima.
    To je sva kozmetika koju koristimo;koža im je super,tjemenicu nikada nismo imali.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj MIJA 32 prvotno napisa
    Mi od početka kupujemo Pavlovićevu mast u DM-u;tamo prodaju orginal i jeftiniji su od ljekarne.
    Za kupanje koristimo vodu i par kapi maslinovog ulja,i nakon kupanja ih mažem uljem iza uha i na pregibima.
    To je sva kozmetika koju koristimo;koža im je super,tjemenicu nikada nismo imali.
    Točno ovako i mi, a od pelena Babylove.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mi koristimo JGL kremu za guzu i zaista je odlična. Od Pavlovićeve smo odustali iako smo je kupili. jer sadrži bornu kiselinu. Pelene: Libero ili Babylove.

Ibili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Preporučili su mi JGL i za sada se pokazala odlična.
    Pelene koristimo Pampers ali mi se Babylove čak čine i boljima.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Krema orignalna Pavlovićeva, pelene Pampers Active Fit, kozmetika Mustela

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pavlovićeva iz ljekarne (ne kužim u čemu je vic s kopiranjem, pa to je samo lanolin i voda), pelene Huggies, kozmetika Mustella.

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pavlovićeva mast - svejedno da li kupljena u DM-u ili u ljekarni, pelene - Babylove, od rođenja

devet_mjeseci avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno Re: ..

Citiraj ruza prvotno napisa
    čula sam da ima i nekih kopija Pavlovičeve masti?Gdje ste je kupovale?Može u Dm-u?
    A pelene,Libero za bolnicu??
    Kako su meni objasnile u apoteci - receptura je svugdje ista, ali svaka je ljekarna malo dorađuje... Npr. u našoj ljekarni na Šalati stavljaju malo više bademovog ulja i ta mi se varjanta daleko više sviđa od one kupljene u DM-u. Brže se upija... Oduševljena sam

Jonna avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Mi koristimo pravu povlavicemu kupljenu u Dm i super nam je dode 23 kune. S njom ju mazem cijelu jer joj se koza gulila od tada joj je koza tako divna i meka, pitala nas je pedrijatrica kako tako ima divnu kozu a ja joj rekla na mamu
    A sto se tice pelena moram vam reci da sam se jako razocarala s papmersicama jer mi svaku noc Jonna bude mokra sa strane poludila sam zato mi sestra salje pelene iz Mullera i s njima sam prezadovoljna iako smo mi u Osijeku...

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj aurora8 prvotno napisa
    Pavlovićeva mast - svejedno da li kupljena u DM-u ili u ljekarni,
    Nije svejedno - u ljekarnama više nitko ne koristi bornu kiselinu, jer je preporuka da se ne koristi (vanije zabranjena), a ova iz DM-a ima borne kiseline :/

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

vanije = vani je

aurora8 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ono što sam time htjela reći je da su mi obje masti jednako dobre, da je koža na guzi moje bebe savršena, nikad crvenila. i da, meni je potpuno svejedno da li ima u sebi borne vode ili nema, jer je koristim 1x ili rijetko 2x dnevno, u relativno tankom sloju. originalna Pavlovićeva mast ima u sebi bornu vodu, kopije većinom nemaju. ne sugeriram, nego samo navodim što ja koristim.

Anvi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj loptica prvotno napisa
    Mi koristimo JGL kremu za guzu i zaista je odlična.
    JGL! JGL! JGL!
    I nama je najbolja.

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Trenutno koristimo JGL kremu za guzu, pavlovićeva mi je smrdila na karbon ljepilo, ( odmah sam se sjetila kolaža iz djentinstva), kozmetika mustela a pelene libero 2, mini najbolje al 3 mi pušta gel.... koma inaće je baby love super.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

[quote="pelene libero 2, mini najbolje al 3 mi pušta gel.... koma inaće je baby love super.[/quote]
    Potpisujem. Mi smo taman svima razglasili kako je libero savršena pelena, i onda dođemo do trojke i ispušta gel tako da je u jutro bio pun tih ljepljivih grudica. Jeste probale pelene iz mullera? Trenutno su ja mislim najpovoljnije (44kn = 42 komada), a što se kvalitete tiče, još im nisam našla zamjerku jer ne propuštaju i ne ispuštaju gel. A kremice Pavlovićeva i kasnije kad počne sve jesti povremeno Penaten (štiti od kisele stolice).

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Pavloviceva iz apoteke,i lasepton iz apoteke u slucaju crvenila ali nam jos nije trebala hvala bogu :D
    Pelene pampers a kozmetika penaten,sampon i kremica za lice i ulje za kozu.Maramice za guzu,kako kad,nekad pampers sensitiv a nekad nivea,pasu i jedne i druge.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Za guzu nismo koristili ništa ako nije crvena. To nam se desilo možda jedanput u životu (samo lagani osip). Samo dobro očistiti i presvlačiti kad je zapišano/zakakano.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

definitvno pavlovićevu.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Originalna Pavlovićeva krema sadrži borna vodu koja je zabranjena zbog karcenogenosti!

Mi koristimo "Njegica" kremu od Ljekovite biljke i katkada Lasepton.
    Protiv gljivica nam je pomogla Teuta isto Ljekovita biljka je proizvodi.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Kakve su pelene HUGGIES?

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Probala 3-ku niš posebno, neću ih više kupovati, bolje su mi baby love, nisu ni ništa jako loše al ne sviđaju mi se.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi isto koristimo kremu iz ljekarne. Huggies smo koristili jedno kratko vrijeme i to one s Disney-evim likovima i bile su mi od jednokratnih među boljima.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Meni su jedino Huggies pelene s velikim P, ostalo mi me valja. Ili curi, ili smrde, ili su plastične. Huggies nam ne curi, miriši samo po bebi, a ne po kemiji, nisu plastične, prozračne su (čim nešto napravi u pelenu, odmah se ČUJE). Probali smo i platnene, ali smo se vrlo brzo vratili Huggiesima.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi definitivno Libero!!!! probale smo sve i ostale pri liberu, a šta se tiče kremice koristimo pravljene kreme iz ljekarni....pod preporukom moje rodice koja je babica u njemačkoj i koja mi je rekla da takve kremice imaju najmanje kemije u sebi i do sada mi se ispostavilo da je odlična....

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Bepanthen mast i odlicna nam je.

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Anvi prvotno napisa
    Citiraj loptica prvotno napisa
    Mi koristimo JGL kremu za guzu i zaista je odlična.
    JGL! JGL! JGL!
    I nama je najbolja.
    JGL! je zakon. Pelene BABY LOVE, od Pampersica smo u rodilištu dobili osip.

JGL sam počela koristiti od kada smo na dohrani, dok je L. samo cicala nije joj trebala krema za guzu......Bebinu guzu ne treba mazati ako je dojiš, to nam je rekla patronažna koja je vodila tečaj za trudnice - imala je pravo.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nikada nismo koristili nikakve kremice.

Kada se pojavio osip (u rodilistu mi je najmladji dobio strasne ojedine ) sestri koju sam zvala da ga dodje premotati (Vinogradska) dala sam da mu namaze Sudocrem i nakon 24h ojedina se povukla :D
    Od onda nista nismo koristili

Sto se pelena tice moja topla preporuka za one iz Mullera

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

JGL, druge nam nisu dobre
    i naravno, Rodina Pusa :D

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

od krema definitivno Pavlovićeva mast koju ja koristim i za druge dijelove tijela po potrebi a ne samo za guzu (preporuka dermatologice)
    što se pelena tiče definitivno Libero ili one Mullerove

Anita31

Početno

mi smo u početku kupovali u ljekarni kremu koju oni sami miksaju, a prodaju pod pavlovićevu ali je jednom MM naletio na neku dobru tetu koja mu je preporučila Mast za bebe cca 400ml. cijena joj je oko 50kn ali dugo traje i mi smo prezadovoljni, otkad to koristimo Matijina je guza sasvim čista.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

mast za bebe i Pampersice..strah me probati bilo koje druge!Koja je to firma JGL?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •