Curke možete li mi molim Vas reć koju kremu kupiti za bebinu guzu =Pošto idem na sv.Duh,i mislim biti s malim 24h
Čula sam Pavlovićevu mast i od pelena Libero? vaše mišljenje?
Curke možete li mi molim Vas reć koju kremu kupiti za bebinu guzu =Pošto idem na sv.Duh,i mislim biti s malim 24h
Čula sam Pavlovićevu mast i od pelena Libero? vaše mišljenje?
Definitivno ti preporučam Pavlovićevu mast...odlična je. Milenom mažem od početka samo s time i nikada nije imao nikakvih problema s kožom guze, niti osip, niti crvenilo...ništa :D
Sretno![]()
JGL od galenskog laboratorija je odlična i Libero su meni za sada najbolje pelene a pobala sam skoro sve
čula sam da ima i nekih kopija Pavlovičeve masti?Gdje ste je kupovale?Može u Dm-u?
A pelene,Libero za bolnicu??
te kopije svaka apoteka proizvodi sama-neke ju zovu dječja krema a neke pa imaju posebna imena-mislim da pod dječja krema pitaš-svi budu znali što trebaš-ima jedan topik o kremama za guzu pa malo prošvrljaj!
a pelene-ja imala libero ali su mi bile tak-tak!
meni se čini da su tu jako različita iskustva od bebe do bebe
![]()
Mi koristimo biofarmovu kremicu za guzu, ima je za kupiti u dm-u, zove se baby i kutijica je roza-plava. Ja sam jako zadovoljna s njom i Nika nikada nije imala crvenu guzu, a i kremica fino mirisi po vaniliji tako da ti dode da ju popapas....![]()
mi smo isprobali ama bas sve pelene koje su kod nas na tržistu i najzadovoljniji smo sa Mullerovim pelenama(42kom-45kn) i penaten kremom koju kupimo u mulleru(500gr 36kn).
na zadnjem pregledu kod doktora dobili smo cistu 5 sto se tice bebine koze i svega ostaloga a i stalno me doktorica ispituje koje kreme koristim za njegu Tarine koze. kao sto sam napisala
e da i koristimo vlazne maramice BABYCOOL koje kupujemo u metrou(7kn)
Mi od početka kupujemo Pavlovićevu mast u DM-u;tamo prodaju orginal i jeftiniji su od ljekarne.
Za kupanje koristimo vodu i par kapi maslinovog ulja,i nakon kupanja ih mažem uljem iza uha i na pregibima.
To je sva kozmetika koju koristimo;koža im je super,tjemenicu nikada nismo imali.
Točno ovako i mi, a od pelena Babylove.MIJA 32 prvotno napisa
Mi koristimo JGL kremu za guzu i zaista je odlična. Od Pavlovićeve smo odustali iako smo je kupili. jer sadrži bornu kiselinu. Pelene: Libero ili Babylove.
Preporučili su mi JGL i za sada se pokazala odlična.
Pelene koristimo Pampers ali mi se Babylove čak čine i boljima.
Krema orignalna Pavlovićeva, pelene Pampers Active Fit, kozmetika Mustela
Pavlovićeva iz ljekarne (ne kužim u čemu je vic s kopiranjem, pa to je samo lanolin i voda), pelene Huggies, kozmetika Mustella.
Pavlovićeva mast - svejedno da li kupljena u DM-u ili u ljekarni, pelene - Babylove, od rođenja
Kako su meni objasnile u apoteci - receptura je svugdje ista, ali svaka je ljekarna malo dorađuje... Npr. u našoj ljekarni na Šalati stavljaju malo više bademovog ulja i ta mi se varjanta daleko više sviđa od one kupljene u DM-u. Brže se upija... Oduševljena samruza prvotno napisa
Mi koristimo pravu povlavicemu kupljenu u Dm i super nam je dode 23 kune. S njom ju mazem cijelu jer joj se koza gulila od tada joj je koza tako divna i meka, pitala nas je pedrijatrica kako tako ima divnu kozu a ja joj rekla na mamu![]()
A sto se tice pelena moram vam reci da sam se jako razocarala s papmersicama jer mi svaku noc Jonna bude mokra sa strane poludila sam zato mi sestra salje pelene iz Mullera i s njima sam prezadovoljna iako smo mi u Osijeku...
Nije svejedno - u ljekarnama više nitko ne koristi bornu kiselinu, jer je preporuka da se ne koristi (vanije zabranjena), a ova iz DM-a ima borne kiseline :/aurora8 prvotno napisa
vanije = vani je
ono što sam time htjela reći je da su mi obje masti jednako dobre, da je koža na guzi moje bebe savršena, nikad crvenila. i da, meni je potpuno svejedno da li ima u sebi borne vode ili nema, jer je koristim 1x ili rijetko 2x dnevno, u relativno tankom sloju. originalna Pavlovićeva mast ima u sebi bornu vodu, kopije većinom nemaju. ne sugeriram, nego samo navodim što ja koristim.
JGL! JGL! JGL!loptica prvotno napisa
I nama je najbolja.
Trenutno koristimo JGL kremu za guzu, pavlovićeva mi je smrdila na karbon ljepilo, ( odmah sam se sjetila kolaža iz djentinstva), kozmetika mustela a pelene libero 2, mini najbolje al 3 mi pušta gel.... koma inaće je baby love super.
[quote="pelene libero 2, mini najbolje al 3 mi pušta gel.... koma inaće je baby love super.[/quote]
Potpisujem. Mi smo taman svima razglasili kako je libero savršena pelena, i onda dođemo do trojke i ispušta gel tako da je u jutro bio pun tih ljepljivih grudica. Jeste probale pelene iz mullera? Trenutno su ja mislim najpovoljnije (44kn = 42 komada), a što se kvalitete tiče, još im nisam našla zamjerku jer ne propuštaju i ne ispuštaju gel. A kremice Pavlovićeva i kasnije kad počne sve jesti povremeno Penaten (štiti od kisele stolice).
Pavloviceva iz apoteke,i lasepton iz apoteke u slucaju crvenila ali nam jos nije trebala hvala bogu :D
Pelene pampers a kozmetika penaten,sampon i kremica za lice i ulje za kozu.Maramice za guzu,kako kad,nekad pampers sensitiv a nekad nivea,pasu i jedne i druge.
Za guzu nismo koristili ništa ako nije crvena. To nam se desilo možda jedanput u životu (samo lagani osip). Samo dobro očistiti i presvlačiti kad je zapišano/zakakano.
definitvno pavlovićevu.
Originalna Pavlovićeva krema sadrži borna vodu koja je zabranjena zbog karcenogenosti!
Mi koristimo "Njegica" kremu od Ljekovite biljke i katkada Lasepton.
Protiv gljivica nam je pomogla Teuta isto Ljekovita biljka je proizvodi.
Kakve su pelene HUGGIES?
Probala 3-ku niš posebno, neću ih više kupovati, bolje su mi baby love, nisu ni ništa jako loše al ne sviđaju mi se.
Mi isto koristimo kremu iz ljekarne. Huggies smo koristili jedno kratko vrijeme i to one s Disney-evim likovima i bile su mi od jednokratnih među boljima.
Meni su jedino Huggies pelene s velikim P, ostalo mi me valja. Ili curi, ili smrde, ili su plastične. Huggies nam ne curi, miriši samo po bebi, a ne po kemiji, nisu plastične, prozračne su (čim nešto napravi u pelenu, odmah se ČUJE). Probali smo i platnene, ali smo se vrlo brzo vratili Huggiesima.
mi definitivno Libero!!!! probale smo sve i ostale pri liberu, a šta se tiče kremice koristimo pravljene kreme iz ljekarni....pod preporukom moje rodice koja je babica u njemačkoj i koja mi je rekla da takve kremice imaju najmanje kemije u sebi i do sada mi se ispostavilo da je odlična....
Bepanthen mast i odlicna nam je.
JGL! je zakon. Pelene BABY LOVE, od Pampersica smo u rodilištu dobili osip.Anvi prvotno napisa
JGL sam počela koristiti od kada smo na dohrani, dok je L. samo cicala nije joj trebala krema za guzu......Bebinu guzu ne treba mazati ako je dojiš, to nam je rekla patronažna koja je vodila tečaj za trudnice - imala je pravo.
Nikada nismo koristili nikakve kremice.
Kada se pojavio osip (u rodilistu mi je najmladji dobio strasne ojedine) sestri koju sam zvala da ga dodje premotati (Vinogradska) dala sam da mu namaze Sudocrem i nakon 24h ojedina se povukla :D
Od onda nista nismo koristili
Sto se pelena tice moja topla preporuka za one iz Mullera
JGL, druge nam nisu dobre
i naravno, Rodina Pusa :D
od krema definitivno Pavlovićeva mast koju ja koristim i za druge dijelove tijela po potrebi a ne samo za guzu (preporuka dermatologice)
što se pelena tiče definitivno Libero ili one Mullerove
mi smo u početku kupovali u ljekarni kremu koju oni sami miksaju, a prodaju pod pavlovićevu ali je jednom MM naletio na neku dobru tetu koja mu je preporučila Mast za bebe cca 400ml. cijena joj je oko 50kn ali dugo traje i mi smo prezadovoljni, otkad to koristimo Matijina je guza sasvim čista.
mast za bebe i Pampersice..strah me probati bilo koje druge!Koja je to firma JGL?