Drage moje, mnogo bi mi znacilo da cujem i vasa iskustva pre nego sto se javim lekaru. Naime, vec drugi mesec kako mene grudi bole a i nekako su nadute, slicno kao dok sam cekala betu posle ICSI u junu (ali tada mislim da je bilo zbog utrica). Bol je u septembru poceo u drugoj polovini ciklusa, jos sam se i ponadala da sam trudna, ali ne, sto rece mm 'zar nije i naucno dokazano da ne mozemo'. U ovom ciklusu me opet bole, tu negde od sredine ciklusa, samo mnogo vise, bas bole, kad se okrecem u krevetu, na dodir, preosetljive su, ma skroz me izludjuju. Posle ET nisam inace imala nikakvih poremecaja ni ciklusa ni bilo cega drugog (hm, do sada).
Po grudima nista sumnjivo ne napipavam (ma jedva da ih mogu dodirnuti), pre par godina bila sam na UZ i mamografiji, nesto sam se bila uplasila a nasli mi jednu puknutu cistu, cak su mi pohvalili stanje tkiva. Da li je moguce da ovaj bol ide od hormona od mog ICSI u junu? Imate li iskustva sa slicnim problemom? Cula sam da se telo ocisti od hormona za tri meseca, ali sto me onda ovolike bole grudi kad do sada nikad nisu?