Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Bolne grudi

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Bolne grudi

Drage moje, mnogo bi mi znacilo da cujem i vasa iskustva pre nego sto se javim lekaru. Naime, vec drugi mesec kako mene grudi bole a i nekako su nadute, slicno kao dok sam cekala betu posle ICSI u junu (ali tada mislim da je bilo zbog utrica). Bol je u septembru poceo u drugoj polovini ciklusa, jos sam se i ponadala da sam trudna, ali ne, sto rece mm 'zar nije i naucno dokazano da ne mozemo'. U ovom ciklusu me opet bole, tu negde od sredine ciklusa, samo mnogo vise, bas bole, kad se okrecem u krevetu, na dodir, preosetljive su, ma skroz me izludjuju. Posle ET nisam inace imala nikakvih poremecaja ni ciklusa ni bilo cega drugog (hm, do sada).
    Po grudima nista sumnjivo ne napipavam (ma jedva da ih mogu dodirnuti), pre par godina bila sam na UZ i mamografiji, nesto sam se bila uplasila a nasli mi jednu puknutu cistu, cak su mi pohvalili stanje tkiva. Da li je moguce da ovaj bol ide od hormona od mog ICSI u junu? Imate li iskustva sa slicnim problemom? Cula sam da se telo ocisti od hormona za tri meseca, ali sto me onda ovolike bole grudi kad do sada nikad nisu?

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ja sam ti prije par godina pocela imati bolne i osjetljive grudi skoro cijeli ciklus, od ovulacije do drugog menzesa. Ali nisam se brinula to valjda s godinama zene drugacije reagiraju u pms pa mislim da je to od tog. Jer kad dobijem menes tad me nebole. Ja sam u postupku potpomognude i grudi su me jako boljele od stimulacije i od štoperice. Pa malo prati tocno kad te bole dali je to vezano s ciklusom ili je mozda i trudnoća u pitanju nikad se nezna.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

vesna mnogo srece i da uskoro slavimo!

mene ti u postupku nista nije bolelo, ma sve mi je bilo lako a grudi me nisu bolele ni od stimulacije ni od stoperice. sad su nasle da me zezaju kad treba tokom nedelje da odem kod dr zbog dogovora oko FET. Mislim se ako mi je ovo zbog hormona, smem li ih vise uzimati... ali tesim se da valjda nece biti nista strasno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja nisam u nikakvom postupku, a grudi me bole, peku,...i ne znam sta sve ne od ovulacije do pocetka ciklusa. male a paprene!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Kod mene nije bilo pravila, u nekim (prirodnim) ciklusima su mi grudi bile jako bolne i netecene, a u nekima ne.
    Od kada uzimam AB pilule i decapeptyl, grudi me jako bole i velike su...

Jill, ja bih rekla da nema mjesta panici, i da je to sasvim normalno.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Potpisujem fritulicu - nekad bolile, nekad nisu - zašto, kako, ne zna se. Doktori su mi odgovarali - a to vam je takav ciklus.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Huh, hvala! Pa nece me valjda boleti svaki put ovako, e stvarno... gledam ove muskarce, samo ih gledam... njima ciklus traje od stola do kreveta, sredina im je komp. il kakav biznis, briga njih

ia30 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Jill,kolike su ti vrijednosti prolaktina?
    Mene su jako boljele u ciklusu kad mi je prolaktin malo skočio...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pravo da ti kazem pojma nemam koliki mi je prolaktin. od juna nisam vadila nikakve rezultate, a tada je sve kako su mi rekli bilo u normali. zna li se sta uopste povecava prolaktin, mozda nesto u ishrani pa da izbacim...
    sad ce me valjda ponovo kontrolisati jer bih morala uskoro u postupak za FET, pa cu videti. ono sto me najvise zbunjuje je sto taj bol nije isti u svako doba dana. kao da je uvece i tokom noci najjaci (nocas takoreci nisam ni spavala od tezine u grudima) a preko dana ipak blazi. proci ce nadam se uskoro, ipak krajem nedelje treba da dobijem

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jill prvotno napisa
    pravo da ti kazem pojma nemam koliki mi je prolaktin. od juna nisam vadila nikakve rezultate, a tada je sve kako su mi rekli bilo u normali. zna li se sta uopste povecava prolaktin, mozda nesto u ishrani pa da izbacim...
    Ako ti je tad prolaktin bio u redu postoji šansa da neće pa možda bi mogla ići samo to izvaditi sama. Prolaktin ti je hormon stresa, znači, trebalo bi kao izbjegavati stres, ali please nemoj se sad nervirat zato što misliš da se previše nerviraš. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •