-
Kakav divan dan je danas! :D
JA sam navratila vidjeti što ima, pogledati vaše
divne sličice.... i čestitati tiwi na dječačiću....
Baš danas šećemo s Liamom i toliko mi je divno biti uz njega, pratiti njegov pogled, korak, nove riječi, oduševljenje... jedan bi dio mene zaustavio vrijeme koliko mi je divno i koliko je on divan. Ne mogu ga se zasititi, stalno bih ga ljubila, gnjavila, bila blizu, mirisala i dodirivala njegovu meku nježnu kožu i slušala njegovo slatko da i slatko ne i slatko sve što kaže....
Zaista priča sve više, ponavlja. Najnovije su riječi KON-konj, a jučer kad smo šetali vidio je grupu nekih cura i rekao :" teta puno". Kad nece vise jesti govori "goto".. kao gotovo. I dalje mu je omiljena hrana - blitva, a voli i poneku ribu - brancin, oslić npr. Jede kao veliki kad se o tome radi.
Omi i on se sve više zajedno igraju. Od kad sam više posvećena Omi, ona je još divnija prema njemu. Nevjerojatno je kako se to direktno preslikava, zastrašujuće! Doduše, ona je vrlo, vrlo živa i može ta igra biti opasna, ali drago mi je što kad dođe iz škole odmah pita za njega i ne veseli se kad ga nema (kao jedno vrijeme), već jedva čeka igru s njim.