Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Grupa za potporu dojenju u Rijeci

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Grupa za potporu dojenju u Rijeci

U Rijeci je osnovana nova grupa za potporu dojenju. Danas je bio prvi sastanak, a sljedeći je dogovoren za cca mjesec dana. Sljedeći sastanak održat će se u domu zdravlja u Cambierievoj (ako ne bude kakvih promjena). Uglavnom, kada budemo znali točno vrijeme i mjesto obavjestit ćemo vas. Svi su dobrodošli, a pogotovo trudnice kojima želimo pomoći da uspješno krenu s dojenjem.

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

kakva je to grupa tibice? tko je u grupi, tko to vodi? Daj malo detaljnije..

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ovo nije Rodina aktivnost.

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    Ovo nije Rodina aktivnost.
    Imaš pravo. Krivo sam to smjestila. Samo sam htjela curama iz Rijeke staviti nekamo informaciju ako se žele uključiti. Iamš neki savjet kamo da stavim temu? Ili ne smijem na Rodinom forumu?

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

prebacit cu je ja

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hvala ivarici.
    Evo da malo pojasnim:
    Kad sam rodila posjetila me divna patronažna sestra koja me nakon nekih 2 mjeseca nazvala i pitala ako želim sudjelovati u projektu Grupe za potporu dojenju. Ova grupa je osnovana u suradnji s UNICEFOM.
    Prvi sastanak održao se u DZ Podmurvice (Rijeka) danas u 11.30. Više manje smo se samo upoznavali i svaka mama je ispričala ukratko svoju priču o dojenju. Grupa je namjenjena svim mamama (dojilicama i nedojilicama) i trudnicama koje se žele informirati, družiti i imati podršku iskusnih mama.
    Namjeravamo se nalaziti cca jednom mjesečno a možda i češće i organizirati druženja, izlete, možda telefon za "hitnoće", edukaciju osoblja u rodilištu (iskustva rodilja) itd.
    Ako se netko želi pridružiti neka se slobodno javi na ovaj topic.
    Ne znam točno kada će biti sljedeći sastanak ali pokušat ću zainteresirane cure obavjestiti čim budemo znali. Pretpostavljamo da će sljedeći sastanak biti u DZ u Cambierievoj ulici.
    Eto, to je to.
    Mislim da je ovo jedna dobra akcija i voljela bih da se što više cura javi da pomognemo jedna drugoj i pružimo si međusobno podršku.
    Ja sam osobno jedva dočekala priliku da nekome pomognem s dojenjem tako da se nadam da će ova grupa narasti i dugo djelovati.
    Ako sam nešto krivo napisala nemojte mi zamjeriti. Samo pokušavam proširiti informaciju a znam da je ovo najbolje mjesto za to.

betty boop avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Bravo, svaka čast

Svakako vam se mislim pridružiti. Kamo ćeš staviti obavijest kada bude sljedeći termin?

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo mislim da će sljedeći sastanak biti oko 15.10. ali još moram provjeriti pa vam javim točno kad i gdje.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da se javim i da budem u toku, pa ako stignem da se i upoznate s jednom tandemkom

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Super paulita. Već imamo jednu mamicu s 2 para blizića i jednu s jednim parom. Što više to bolje. :D

tibica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Srijeda, 24.10.2007., DZ Podmurvice. Ako želite doći slobodno mi se javite na PP. Prostor je ograničen pa molim da se najavite.
    :D

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

U koliko sati?
    Meni je patronažna rekla da sve mame koje doje preko 6 mjeseci imaju u Cambierievoj poklon u obliku kašica, kao neka nagrada.

ive avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Dakle, vrijeme?
    Od kud ti to Candy?

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Patronažna mi je rekla. U mliječnoj kuhinji u Cambierievoj. Znaš šta, sad idem u grad pa ću otići i tamo, pa ti javim jel to istina. Htjela sam prvo provjeriti prije nego išta pišem, ali znaš kako sam samozatajna, pa eto. Vrijeme ja mislim 11 i pol.

ive avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

candy , ajd mi onda samozatajno javi jel to istina. Znam da prema prihodovnom kriteriju tamo dijele besplatne kašice, ali za ovu nagradu nisam čula. A kako oni provjere da li je to istina da moja beba doji? :?

Candy avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ive prvotno napisa
    candy , ajd mi onda samozatajno javi jel to istina. Znam da prema prihodovnom kriteriju tamo dijele besplatne kašice, ali za ovu nagradu nisam čula. A kako oni provjere da li je to istina da moja beba doji? :?
    Nisam bila, ali iću!!! Plavušo, moraš ponijeti žutu knjižicu, u njoj ti piše između ostalog i vrsta prehrane.
    Da ne bi bilo zabune, i ja sam plava.

ive avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a, vidiš ja sam mislila da ću možda pred njima morati dokazivati! i tebi! a da ih možda nazovemo? ali ne znam koga. :?

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ija bih došla ako mogu :/ Ali još nemam pojma dali ću uspjeti pošto imam doma skoro pa newborna. Jel može doći sa mnom?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •