-
Ovo je komentar na Felicity koja u Pulu putuje kod ginekologa iako zivi vani.
Ja sam isto zivjela vani od 1993 do 2007. i isto imam dvojno drzavljanstvo i isto sam mislila da ako i kad zatrudnim da cu svakako roditi u Hrvatskoj.
Na cemu se temeljila ta moja "odluka"? Na cinjenici da u Engleskoj, gdje sam zivjela, majku i bebu vec slijedeci dan posalju doma,a moja necakinja je otisla doma nakon samo 6 SATI. (Nisu ju tjerali. sama je htjela ici.)
Onda sam ove godine ja ostala trudna. I pocela citati knjige, forume i magazine (iz Hrvatske i iz Engleske).
I onda sam naucila da u Engleskoj trudnocu i porod smatraju prirodnom pojavom gdje nije potrebno trudnicu muciti sa klistiranjima, brijanjima, rezanjima, busenjima itd, pa cak nije ni uvjet da rodi u bolnici ili centru za radjanje, nego to moze i kod kuce ali joj je u svakom slucaju ljubazno i profesionalno osoblje na raspolaganju kao sva sila tretmana/ljekova protiv bolova itd. A jednom kad rodi, zasto bi netko htio ostati u bolnici kad moze ici doma, ( a doma je najljepse) gdje ce joj tako i tako redovito dolaziti u posjete patronazna sestra.
Isto tako sam naucila sta se sve radi u Hrvatskim bolnicama.
I sada razmisljam da se vratim u Englesku na nekoliko mjeseci i zivim sa svojom svekrvom kako bih tamo mogla roditi.
Druga alternativa mi je privatna bolnica od Dr Osojnika, ali nemam o njoj dovoljno informacija.Tako da Felicity zahvaljuj nebesima da imas super ginekologa u Puli, ali jos vvise budi zahvalna da ne moras roditi u Hrvatskoj.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma