Evo danas krenula opet cesce izdajati se. Naime, smanjila mi se proizvodnja jer sam pustila da prodje i po 6h. Ali samo zato sto nakon takvog ludog ritma 5 mjeseci jednostavno vise nisam imala snage. Plus, sada kada negdje odemo u goste cijelo poslijepodne - nije bas situacija da mogu stiskati svakih 2h jer nisam naviknuta na publiku.
Enivejs, ovaj tjedan sam doma, pa sam odlucila ponovo uspostaviti dovoljnu proizvodnju jer smo unazad par dana spali na samo 1 moj obrok (nocu spava i ne jede). Nadam se da sam dobro shvatila - ukoliko izdajam svakih 2-3h tijekom nekoliko dana, proizvodnja bi mi se trebala povecati, i tim ritmom izdajanja trebam nastaviti sljedecih cca 10 dana, a onda mogu izdajati svakih, recimo, 4h?

Jedino sto me jos zanima - recimo, danas sam s izdajanjem zavrsila u 13h (probala sam doci do kraja i nastavila jos 5 minuta u prazno), i onda sam sa sljedecim izdajanjem pocela malo prije 16h i uspjela izdojiti 30ml (sto je malo za moje prijasnje kapacitete). Samo jedna dojka je i dalje u funkciji. I kad sam pretpostavila da je dojka prazna (ne osjecam bas nikakve cvorice, na opip je mekana iako se osjecaju lagano zlijezde, ali pretpostavljam da se i moraju ako je dojka od toga gradjena ?!?), nastavila sam izdajati jos nekih 5 minuta u prazno. Moje je pitanje - iako imam osjecaj da je dojka prazna i da izdajam u prazno, a recimo unutra ima jos nekih 10ak ml, a mojim izdajanjem ono ne izadje, da li se i tako moze povecati proizvodnja? Ne znam da li sam dobro objasnila. Ako nisam, recite, pa cu probati pojednostavniti.

Evo, dijete mi se budi.
Fala na savjetima, i zeljno iscekujem dalja uputstva.