-
mirna99, ja sam pomalo vec i zaboravila sve, pa ti vidi da li ista od ovog mog iskustva pomaze u tvom slucaju. Izdajala sam se 7 mjeseci. Dojenje nije funkcioniralo, nije bio problem u polozaju, ne znam u cemu je bio problem, mozda i u njenoj alergiji na KM koje sam ja pila, mozda jednostavno nije imala snage ili volje, do tada nije imala susreta s dudom ili flasicom, a na njenih 28 dana dosli smo i do dehidracije i pothranjenosti te duze hospitalizacije. Posto kvalitetne potraznje skoro mjesec dana nije bilo, tako nije bilo vise ni moje proizvodnje kada sam krenula s izdajanjem. Pocetak je bio 30 do 40 ml ukupno, svaka tri sata. Uspjela sam povecati na dovoljno za dnevne potrebe tek nakon tri mjeseca izdajanja, znaci tek tada sam dobivala iznad 100-150 ml svaka tri sata.
Izdajanje je funkcioniralo (povecavala se proizvodnja) iskljucivo ako se izdajam svaka tri sata danju i nocu do kraja, te pijem caj za dojilje i ogromne kolicine vode, specijalno dobro je islo nakon velike kolicine mineralne vode, te da vucem jos koju minutu i na prazno. Osim kolicine bio mi problem i s kretanjem mlijeka, sintocin sprej nije pomogao nimalo, pomagalo je masiranje i toplina da krene. Iskljucivi nacin izdajanja koji mi je funkcionirao je bila izdajalica, nije islo rucno izdajanje niti elektricna izd., pretpostavljam zbog velikih dojki.
Izdajala sam se u autu gdje god da isli, po wc-ima kafica, te u gostima u kakvoj solo sobi. Izdajalicu sam skoro uvijek nosila sa sobom, tako mi bilo draze nego da mi moj ritam od svaka tri sata ogranicava koliko mogu biti vani. Tu sam imala srece jer imam strpljivo i nezahtjevno dijete koje je podnosilo da bude mirno u kolicima dok se ja izdajam.
E sad, ovdje ti mozda nesto pomogne, mozda ne; koliko sam dosad vidjela svatko ima svoju dobitnu kombinaciju za povecanje kolicine i za izdajanje.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma