-
Hvala draga na pomoci,da citala sam o imunologiji ali me zanima sada to sto bi mi navodno oni iz Mb trebali poslati ima li to veze sa tim ili misle na nesto drugo.Druga stvar je sto sam ja iz BIH a kod nas je to malo teze odnosno neznam dali uopste rade sve ove nalaze,mislim dali su u mogucnosti,iako i mm i ja imamo zdravstveno osiguranje kada smo se spremali za Mb prosli put,trbali smo uraditi one osnovne nalaze koje oni traze.krvnu grupu, rf faktor, Hiv test,hepatitis VDRL i td, ni to nismo mogli ovdje,kao nemaju reagensa za te analize.Dok nas jedna dr nije preporucila u jednu nasu takodje drzavnu zdrzvstvenu ustanovu u kojoj postoje reagensi ali kada sve platis, i tu smo izvadili te osnovne nalaze i kostalo nas je cca 500 eura za nas dvoje.A pravo da ti kazem neznam ni ko bi nam to ovdje i propisao da uradimo posto nasi por.dr nemaju pojma o tome.Zato ako neko zna neku zdravstvenu ustanovu nije bitno gdje BIH.ZG,BG da to odemo uraditi privatno jel nam na kraju negine da platimo,pa da se bar ne mucimo.........hvala ti
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma