Migullyy

Rekla bih da ovo još uvijek nije alarmantno veliki broj pokušaja i da trebaš dalje ustrajati. Ja sam uspjela iz 4. pokušaja, a moji nalazi su svi bili OK i embriji su svaki put bili krasni (prirodne iz kojih nismo dobili stanicu i gdje nije bio transfer ne računam). A ima cura ovdje koje imaju dulji staž. Napravi imunološke pretrage da se umiriš, ali nemoj biti tužna jer broj tvojih neuspjelih pokušaja svakako ulazi u neki prosjek s kojim se moramo pomiriti.
Zapravo bih se složila s Inom...iz vlastitog iskustva, muška neplodnost se u pravilu ne liječi (i to je bolje jer se ne gubi vrijeme za nešto što je jako upitno i neizvjesno). Drugo...biopsiju neće raditi TM dok god dobiju kvalitetan materijal na drugi način. I bolje da ju ne rade...nema potrebe mučiti TM-a, a ništa se spektakularno neće desiti...bolji je materijal koji se dobije na načine koje si opisala.

Ja mislim da ustraješ u pokušajima da dobiješ razgovor u Mb i da još razmisliš o mjenjaju klinike, jer je dobro imati kontiutet i dobar osjećaj u klinici...doduše s tim u vezi, ako se i nakon razgovora ne budeš osjećala dobro s doktorom i klinikom, onda ponovo razmotri promjenu

Želim ti trudnoću već iz slijedećeg pokušaja