Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: trudnica i toplice

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno trudnica i toplice

Smije li trudnica u toplice na kupanje?
    Mi planiramo na kupanje, tad bih bila trudna ravno 13tjedana. A bilo bi to prije pregleda kod doktora. Išli bi na jednodnevni izlet. Šta mislite smijem li?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Mislim da se trudnicama preporučuje da izbjegavaju saune, za ostale radosti u toplicama nema ograničenja.

Ja sama imam toplice pod nosom i znam da bi mi bazen bio izvrstan za rekreaciju. Ustalom, liječnici preporučuju plivanje kao jako dobar način vježbanja u trudnoći.

Ipak, u toplice ne idem. Brine me čistoća vode. Gljivice, bakterije. Ako ne to, onda klor.
    Paranoja? Lako moguće

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni bi isto bilo frka za bakterije i ostalu gamad :/

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja ne bih ni po razno - gljiva, bakterija, ko u priči!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja ne bi riskirala zbog svega već prije navedenog (bakterije, virusi, gljivice, pretopla voda i sl.)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja imam toplice udaljene par stotina metara od kuće. Nisam išla kada nisam bila trudna, a trudna ne bih išla ni u ludilu. Bakterije, gljivice i ostala gamad. Uglavnom nisam za.
    Ali ako ti voliš toplice, ako je cerviks skroz zatvoren, i ako ginekolog odobri, nema razloga da ne ideš. Plivanje će ti sigurno koristiti.
    Ja bih od svojeg pretjeranog straha sigurno zaradila gljivice, a da ne bih ni ušla u vodu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •