Pokazuje rezultate 1 do 35 od 35

Tema: oštra bol-pomagajte

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno oštra bol-pomagajte

Cure pomagajte. u 17-tom sam tj.trudnoće(17+2) i do sad još nisam osjetila bebu,ali imam grozne probleme s crijevima,napuhanosti i plinovima. Ali veceras me se sa desne strane pupka probola oštra bol i to kad sam u poluležecem položaju,i nakon što potraje 5-6 sekundi prođe i kad se dignem nije više tako oštra,ali osjecam tu stranu,pogotovo kad sjedim. Jeli moguce da je beba sjela na neki živac i da me to boli,ili se trebam zamislit?

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

mene je znalo probadati tako, rečeno je da se maternica širi,namješta...

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Meni se dogodilo nešto jako slično u 18. tjednu. Hodala sam prema poslu i mislila sam u jednome trenutku da će se strušiti na pod koliko me je probadalo nisko s lijeve strane trbuha. Naravno, u panici sam prvo nazvala svoju doktoricu, ona me uputila na hitnu, a tamo nisu otkrili ništa već su zaključili da je bol vjerojatno posljedica zatvora. Kako došlo tako i prošlo. Ipak, ja bih ti savjetovala da odeš na pregled. Ne može škoditi. Za svaki slučaj.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

baš tako oštra bol? I koliko bi trajala,jer meni još nije prestalo

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Freja pregled mi je tek 12.11,a da cekam do ted nema smisla.Jedino da sutra nazovem svog doca,ili da večeras odem na hitnu,ali ne znam ima li to smisla

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

a gle, jačinu boli svatko doživljava različito, ja osobno mogu trpit masu. ovo je znalo probost na max 5 sekundi, kao da me netko cijepa, zabada nož u kosti. stala bih, stisla se i stala mirno dok ne prođe.
    no, odi dr da budeš mirna

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Citiraj vidra prvotno napisa
    a gle, jačinu boli svatko doživljava različito, ja osobno mogu trpit masu. ovo je znalo probost na max 5 sekundi, kao da me netko cijepa, zabada nož u kosti. stala bih, stisla se i stala mirno dok ne prođe.
    no, odi dr da budeš mirna
    Otprilike ovako o kod mene. Probadalo me je jedno poslojepodne u nepravilnim razmacima, ali već nakon prve boli krenula sam na hitnu. Poslije više nikad ništa slično. Ja bih, da sam na tvom mjestu, otišla na hitnu. Barem ćeš mirno spavati poslije.

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

mene je također počelo jako boliti u 19tj. ali na desnoj strani. Išla dr i nije mi bilo ništa.
    Slažem se, svatko ima drukčiji prag tolerancije na bol - moju "jaku" bol neka druga žena možda ne bi ni osjetila.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo prošlo je,sinoć me još malo boluckalo 15-tak minuta,i onda više ništa,ni jutros.NIsam htjela ić na hitnu,ali ako se ponovi hoću.Možda je moguće da su bh kontrakcije

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

tu ostru bol sam imala ja u podrucju pupka.. prestala je negdje oko 22 tjedna.. javljala se sporadicno.. to je jer se maternica dize i siri se podrucje oko pupka... ovo s crijevima sam imala probleme valjda sve koji su se mogli pojaviti.. nedaj se.. mene je doktor umirio rijecima.. gledajte sve je u trudnoci normalno sto inace nije.. da niste trudni vec sad bi digao paniku.. ovako malo stisnite zubice i nemojte toliko panicariti Zato sam hrabro !!!

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

hvala ti noklica.Ma znam da se ne trebam previše uzrujavat.Jutros sam i gin. svog zvala i on kaže da je to sve normalno.Dok ne krvarim i ne osjetim menstrualnu bol ništa se ne trbam brinuti,ali kako nikad nisam imala bolne menstruacije,na znam kako je to.Kažu da je to tupa bol u donjem dijelu trbuha,a ne kraj pupka i da prelazi u leđa,tako da se sad više neću zamarati oko drugih vrsta bolova.Dok je moj bebač u redu nek boli koliko hoće

tropical avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

veče!

ja sam friška trudnica, 5+6, i nisam još bila kod liječnika jer sam tek prekjučer napravila test kod kuće, ali se isto brinem zbog oštre boli koja me je noćas probudila... znam rano je i sve, ali već vidim da ću biti tužna ako što pođe zlu...

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

tropical i mene je na pocetku trudnoce znala probuditi ostra bol. mislim da je to sve normalno, dok nema krvarenja

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ma curke nece poci nis po zlu... to je normalno jer se plod gnijezdi.... ne mogu vjerovati da ja ovdje nekoga tjesim, a panicarim evo vec sad skoro 7 mjeseci ako je nekog bolilo ama bas sve, mene je... zato samo hrabro.. sva bol prode.. dok nema krvarenja, sve je ok... i sto vise mirovanja, to bolje...

icyoh avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

podižem temu....mene u zadnje vrijeme počelo boliti svaku večer prije spavanja - bol slična onoj prije nego trebam dobiti mengu.
    Da li je to još nekoga mučilo? 25tj sam

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

icoyh i mene bi znalo u zadnje vrijeme tako zabolit dok nisam skužila da je to ustvari probava,napuhanost crijeva,a beba je najaktivnija noću tako da pritišće crijeva i to boli više nego danju.Dok nema krvarenje i prave menstrualne boli ništa ne brini,ostale boli su normalne,i sve je to normalno.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj icyoh prvotno napisa
    podižem temu....mene u zadnje vrijeme počelo boliti svaku večer prije spavanja - bol slična onoj prije nego trebam dobiti mengu.
    Da li je to još nekoga mučilo? 25tj sam
    A ja baš propitivam sve svoje frendice koje su nedavno rodile jesu li dok su bile trudne osjećale upravo takvu bol kakvu ti opisivaš, kao da ćeš dobiti mengu, jer mene evo već nekoliko puta tako zabolilo. Inače sam trudna 19 tjedana, i netko me uplaši da takva bol može značiti da su to kontrakcije i da se žena otvara. A mene uistinu niš ne boli tako jako niti krvarim, pa mi se sve ne da zvati dr. i i ći na pregled, a znam da bi mi upravo to rekla, da dodjem. Ne znam što da raim...Ja sam inače nedavno liječila ureaplasmu, pa se bojim da ti lagani bolovi nisu od te beštije koja se možda nije izliječila do kraja...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

monci,ako bolovi nisu puno jaki,moguće da imaš lagane bh kontrakcije koje znaju biti normalne u trudnoći,kao priprema za porod,ali ja bih na tvom mjestu ipak otišla do doca,jer u pitanje je bila ureaplasma,a imam jednu prijateljicu koja je zbog ureaplasme izgubila bebu u 3 mjesecu trudnoće.Ne želim te plašit,ali za svoj mir ipak provjeri,zna se ona dobro zacahurit.~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~š aljem ti vibre da sve bude ok

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam negdje u 22 tjednu osjetila skroz nisko sa lijeve strane prilikom hodanja oštru bol zbog koje nisam mogla dignuti lijevu nogu bez jaukanja.

Otišla sam u krevet i kada sam se probudila boli više nije bilo.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

JA jučer bila kod ginekologice da me pregleda, jer sam već zabrijala da sam se počela otvarati, jer ti lagani predmenstrualni bolovi nikako proći. Nije to bilo ništa strašno, ali su bili prisutni već nekoliko danan po nekoliko puta u danu. Sve u svemu, pregledala me, sve je fala Bogu u redu, zatvorena, bebica je vitalna, ja ju pitam jesu li onda normalni ti bolovi, i zašto se pojavljuju, dr. kaže, naravno da su normalni, nemojte se nervirati. I dala mi terapiju, normabel 3x na dan te da pijem magnezij, uz mirovanje. TAko da sam od danas na bolovanju, tužna što moram piti te normabele, iako se još premišljam dal da ih pijem ili ne...Čitam da su loši za bebicu, posebno u prvom i drugom tromjesječju, pa me malo tješi što sam prošla prvo, a još nisam u trećem...Piti ili ne piti?!? :?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam u prvom tromjeseču popila par apaurina,i hvala Bogu sve je u redu,ali isto,popi baš kad osjetiš bolove,ja radije ne bi,al znam cure koje su ih pile cijelu trudnoću,i sve je bilo ok,tako da ne vjerujem da su puno štetni,ali tko zna...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Monci, ja sam ih u trudnoći popila dosta (iz nekih drugih razloga :/ ) i sad sam u 32. tjednu a beba je naprednija za 2 tjedna, srčani ritam normalan, a uspavana nije uopće; naime lupka me za poludit tako da bih ja na tvom mjestu svakako poslušala doktoricu. Ne želim te nagovarati ali ti želim olakšati odluku koja je i meni bila jako teška. Od dva zla moraš izabrati ono manje zlo..
    Sretno

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala Majuška...Ipak ih pijem, ne bih si oprostila da se nešto dogodi zato što sam na svoju ruku odlučila ne poslušati doktoricu. Zna da nikakvi lijekovi nisu najbolji u trudnoći i bilo bi idealno kad bismo sve mogle proći bez njih, al što ti kažeš, od dva zla, treba izabrati ono manje. Najviše me čudi to što sam prvu trudnoću prošla, kao iz snova, nez ijedene jedine vaginalete stavljene, a kamoli nešto drugo, a ova trudnoća je od početka...neću reći problematična, jer kakvih sve problema ženice znaju imati, moji su ništa....ali opet...
    Moram razmišljati pozitivno!!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Noćas su me probudili jaki bolovi i pritisak u donjem dijelu trbuha i u donjem dijelu leđa da se nisam mogla dići iz kreveta. S obzirom da mi je ovo prva trudnoća zanima me da li su to možda bili trudovi.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Helena28 prvotno napisa
    Noćas su me probudili jaki bolovi i pritisak u donjem dijelu trbuha i u donjem dijelu leđa da se nisam mogla dići iz kreveta. S obzirom da mi je ovo prva trudnoća zanima me da li su to možda bili trudovi.
    Nisi napisala u kojem si tjednu trudnoće...U početku su ti normalni svakakvi bolovi i stezanja, pod uvjetom, naravno, da si obavila već sve pretrage, urin, urinokultura i obavezno brisevi i da je po tom pitanju sve ok. Ako nisi obavila sve te pretrage, onda ih obavezno traži od doktorice jer ti bolovi mogu (ali ne moraju) značiti da imaš neku upalu ili bakteriju. Kaže opet, ne znam u kojem si tjednu trudnoće pa ne mogu niti pretpostaviti jel bi to mogli biti trudovi ili ne. Kažu da trudove prepoznaš po tome što su vrlo slični boli koju osjećaš kad trebaš dobiti mengu. U svakom slučaju, najbolje ti se posavjetovati s ginekologom, nazvati i reći što te muči, a dotle, ne paničari, jer kakvi nas sve bolovi snađu u trudnoći, majko mila, a većina je posve normalna, rastezanje maternice, širenje ovih i onih kostiju...

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

drage moje,

i ja imam problema s bolovima u zdjelici. ne znam je li to za zabrinjavanje... uglavnom, boli, kad ustajem i kad navecer okrecem na drugu stranu, dok spavam... cim malo napnem misice zdjelice, osjetim ostru bol.
    i sinoc su me cijelu noc boljele noge, zapravo kosti, od kuka, pa do skocnih zglobova. budila sam se svako malo. je li se to jos kome desava?
    :? :?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj bjuma prvotno napisa
    drage moje,

i ja imam problema s bolovima u zdjelici. ne znam je li to za zabrinjavanje... uglavnom, boli, kad ustajem i kad navecer okrecem na drugu stranu, dok spavam... cim malo napnem misice zdjelice, osjetim ostru bol.
    i sinoc su me cijelu noc boljele noge, zapravo kosti, od kuka, pa do skocnih zglobova. budila sam se svako malo. je li se to jos kome desava?
    :? :?
    bolovi u zdjelici su ti normalni jer se kosti razmiči i rade mjesta kako bi ti porod kasnije bio lakši. Dolje se sve mijenja, razmiče, rasteže, samo što neki osjećaju te bolove u manjoj mjeri od drugih. Ja se ne bih brinula da sam na tvom mjestu!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Tokom trudnoće mučili su me razni bolovi koji su bili koliko toliko podnošljivi , ali ovi noćas su bili dosta jaki. Prije tjedan dana sam radila pretrage urina, urinokulture i svi nalazi su uredni. Sad sam u 36. tj. i zato sam pomislila da se radi o trudovima.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja redovito imam bolove u zdjelici,tolike da ne mogu uopće spavat zbog toga,ali nekako sam se navikla,a doc mi je rekao da je to normalno,i da je ništa naspram onog što me tek ceka .U 19 sam tjednu

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam zaboravila napisati da sam usla u 35. sedmicu. :D :D

bjuma avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

i, da, hvala vam drage moje, na odgovorima vasim...
    malo sam si i ja izbezumljena svim sto se desava oko mene i u meni...

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Helena28 prvotno napisa
    Tokom trudnoće mučili su me razni bolovi koji su bili koliko toliko podnošljivi , ali ovi noćas su bili dosta jaki. Prije tjedan dana sam radila pretrage urina, urinokulture i svi nalazi su uredni. Sad sam u 36. tj. i zato sam pomislila da se radi o trudovima.
    Pa Helena - meni to izgleda kao da si imala trudove (pripremne, očito)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Majuška, hvala na odgovoru.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

evo meni se danas javila lagana bol skroz na dnu trbuha,nije jaka i nepodnošljiva,ali je stalno prisutna,a i bebu osjecam da lupka tu nisko,samo s lijeve strane,pa me zanima ima li tko sličnih iskustava?Inace u 19 sam tjednu i imam povećih problema sa crijevima

zekana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Citiraj lile prvotno napisa Vidi poruku
    evo meni se danas javila lagana bol skroz na dnu trbuha,nije jaka i nepodnošljiva,ali je stalno prisutna,a i bebu osjecam da lupka tu nisko,samo s lijeve strane,pa me zanima ima li tko sličnih iskustava?Inace u 19 sam tjednu
    kod mene je 20+1tt i ista stvar. Bila sam na pregledu i sve je u redu, ali kaže mi da moram izbjegavati dizati curu (12,5kg) i sve teže stvari. To je opće poznato. Nije da ju ne smijem podići nikako već ne smijem ju nosati, a nosala sam ovih dana itekako. Kaže mi moj ginekolog da sam vjerovatno istegla mišiće i sad moram mirovati i ubuduće se paziti. Stvarno me sad srce zabolilo što su otišli van mm i cura, a ja moram ležati. Ali ne mogu, baš me boli... Kad se ne pazim, tako mi i treba...
    Posljednje uređivanje od zekana : 24.06.2014. at 16:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •