-
Nova
Meni je 32 a MM 36 godina.U braku smo 7 godina i toliko se već pokušavamo dobiti bebača.Do sada smo bili na tri neuspjela AIH ali idemo dalje.Pretrage koje smo do sada radili su pokazali da smo ja i MM potpuno zdravi ali nešto opet ne štima.Idući mjesec idem na IVF kod dr. Vlastelića pa imam par pitanja pa vas molim ako mi možete odgovoriti.
Dr. Vlastelić mi je rekao da dođem 2 dana prije nego dobim M i napisao mi koje uputnice i recepte moram donjeti od svog liječnika jer nisam iz Rijeke. Da li to moram imati kada dođem kod njega po inekcije ili kada dođem na pregled? Da li uopće inekcije dobivam od njega ili ih kupujem u apoteci?
-
Dobrodošla...
-
Dobrodošla, i pridruži se gore stickano kao važno topicu KB Rijeka - tamo su ti cure koje se liječe kod dr. Vlastelića i znat će ti odgovoriti na tvoja pitanja.
-
Dobro nam došla i čim prije uspjela doći do svoje bebe
-
Ameli dobrodošla. Ja sam isto kod dr. Vlastelića u postupku, 1. put. Mene je tek danas sestra Mira pitala uputnice, a već mi je 7. dan ciklusa i primanja inekcija. Lijekove ne moraš kupovati, dobit ćeš kod njih u bolnici.
-
Dobrodošla Ameli!
-
Hvala na odgovorima i dobrim željama. Ja počinjem 18.11. sa bockanjem pa me malo trema ali preživila sam ja i gore stvari.
-
Ameli ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
-
Dobro došla i udebelila se čim prije
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma