Dobro jutro!
Zanima me koliko dana nakon zadnjeg uzimanja Utrogestana dolazi M?
Meni je danas 9-ti dan od zadnje tablete i još ništa.
A stalno imam osjećaj da ću dobiti.
Dobro jutro!
Zanima me koliko dana nakon zadnjeg uzimanja Utrogestana dolazi M?
Meni je danas 9-ti dan od zadnje tablete i još ništa.
A stalno imam osjećaj da ću dobiti.
Meni je odmah dan poslije počeo se ukazivati iscjedak, a drugi dan prava M.
A da nisi trudna?![]()
meni je M dolazila uvijek neovisno o utrogestanima po rasporedu, ali mislim da je 3-4 dana period kada većina žena dobije M
Da, najčešće 3-4- dana.
Po mojem iskustvu različito sam reagirala,odnosno dobila sam krvarenje(prvotno iscjedak) treći dan nakon negativne bete i prestanka uzimanja utrogestana, te drugi puta i prije prestanka uzimanja, znači usprkos utrogestanima i to upravo nakon što sam izvadila krv za betu (ponovno negativnu).
Sada već slabo reagiram i na Dabrostone (isto progesteron) te za vrijeme čekanja na M također imam svakodnevni isti osjećaj od kojeg bih najradije poludjela!
Sasvim razumno pitanje Mariel..... da li si se testirala za trudnoću?
Daj Bože da je trudnoća! :D
Ukoliko nije javi se svom docu radi daljnje hormonalne terapije jer je došlo vejrojatno do poremećaja hormonalne ravnoteže te je potrebno ¨potjerati¨ krvarenje dodatnim progesteronima !
Hvala na brzim odgovorima!
Na AIH sam bila 09.10, 2 tjedna sam koristila Utriće, i kad mi je počeo sukrvavi iscjedak, prestala sam ih uzimati jer je tako bilo i prošli put (kada je M nastupila za 2-3 dana)
Ali, evo, M ovaj put još ne dolazi, iako svakodnevno imam simptome kao da će svaki tren doći.
Ne preostaje mi ništa drugo nego da se večeras testiram, i bez obzira na rezultat, da se javim doktoru.
Ako i je u pitanju trudnoća (u što sumnjam), da li je prestanak uzimanja utrića mogao negativno utjecati na nju???
s_iva, meni M dođe najkasnije 4. ti dan od zadnjeg utrića, tako da tvoja situacija miriši na T ~~~~~~~~
Za prestanak uzimanja i utjecaj na T, ne znam
Ja sam u petak ujutro stavila zadnje, a evo jutros (ponedjeljak) sam dobila m.
Možda da, ali nije ti to onako crno-bijelo, javljaju se već i mišljenja da se progesteron (utrogestan) u našim krajevima i previše prepisuje u te svrhe. Najbolje ti je 14 dana nakon AIH-a izvaditi betu i znat ćeš na čemu si. Sretno ~~~!s_iva prvotno napisa
Cure,
sad sam napravila test, u WC-u na poslu i POZITIVAN JE!
Toliko se tresem da jedva pišem!
:D
Joj što volim ovo reči:
JESAM TI JA REKLA!!!
Supeeeeeer :D
yes, yes :D :D :D
ajme - ovo treba novi naslov :D :D
odmah zovi doca (ako već nisi) - mislim da ako si trudna trebaš nastaviti sa utrićima![]()
Cure, hvala vam![]()
Sinoć sam vadila betu, rezulta je 3.200 !!!
Mislim da je to dobro.
Zvat ću doktora da dogovorim pregled pa vam se javim.
:D Čestitam!!!!
Bravo, od srca ti čestitam i želim sve najbolje! :D
Bravo!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Tooooooo.... jedan od najljepših dana na Rodi... sve pršti od novih trudnica!!
Čestitam :D
Čestitam :D
Ma genijalno! Da cujem za uspjesan AIH, ma odusevljena sam! :D
mogu misliti kako ste vas dvoje tek sretni![]()
Cestitam od![]()