Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: alarm za dojavu monoksida u prostoriji

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno alarm za dojavu monoksida u prostoriji

ima li netko takav uređaj, koji i kako je zadovoljan njime?

hvala

lucij@ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi kupujemo. Znam jednu jako tužnu priču koja me stalno podsjeća koliko je to opasna tvar. Znam da ima u Baumaxu i takvim dućanima, ali me zapravo zanima isto što i Mucu. Jesu li dobri ti uređaji iz velikih centara ili bi trebalo potražiti na nekom specijaliziranom mjestu. Nama je bojler u kupaonici pa nas je čovjek koji nam je radio centralno upozorio da uvijek kada se kupamo ostavimo odškrinuta vrata ili prozor dok ne kupimo taj dojavljivač.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I mene zanima.

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dojavljivač je OK stvar.
    ALi...
    S obzirom da radi na baterije, njegova je funkcionalnost upitna. Meni sa dešavalo da da počne pištat iz čistog mira. Nadalj bitno je gdje bi se koristio: je li to prostorija u kojoj je bojler ili neka druga. Najbolj je preporuka uvijek imati malo odškrinut prozor.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ja kupio par komada prije par godina
    teško je reći kako si zadovoljan s nečim što hvala bogu nisi nikad čuo da radi
    bitno je da ima tester baterije, i tester senzora. redovito izvršiš "self" test, da vidiš da je uređaj ispravan i to je to.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

u potrazi sam za takvim samo kombiniranim alarmom koji objedinjuje dojave o ugljikmonoksidu, plinu i vatri

vani, naravno, postoje i strujne verzije koje tek kao backup imaju baterije, a jedino sto sam pronasla kod nas je kod one tvrtke iz Nove Gradiske koja se prodaje tv prodajom na otv-u i slicnim stranicama (i kosta skoro 800 kn akosam dobro zapamtila)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Zna li netko gdje se kupuje dojavljivac dima? Zvala sam nedavno Tehnozavod, nemaju. Vidjela sam ga jednom u katalogu toy's'us, ali kad sam ga sljedeci put trazila, nije ga bilo. Kostao je oko 5 eura.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa
    u potrazi sam za takvim samo kombiniranim alarmom koji objedinjuje dojave o ugljikmonoksidu, plinu i vatri

vani, naravno, postoje i strujne verzije koje tek kao backup imaju baterije, a jedino sto sam pronasla kod nas je kod one tvrtke iz Nove Gradiske koja se prodaje tv prodajom na otv-u i slicnim stranicama (i kosta skoro 800 kn akosam dobro zapamtila)
    alarm za CO koji sam ja kupovao je koštao čini mi se oko 500 kn
    i kupio sam ga u Žepoh-u na Kajzerici

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj anledo prvotno napisa

taj sam i kupila.
    upravo stigao jučer.
    čekam da ga namontiramo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •