Citiraj dubbiii prvotno napisa
1.)znači:ja i MM prošli smo psihološku obradu(juupii),došli su nam doma vidjeti u kojima uvjetima živimo(sve super) i napokon dobili obavijest da smo podobni postati roditelji(bolje ne može)i na kraju poslali svih 80 molbi po cijeloj Hrvatskoj.sada me zanima nakon koliko trebamo zvati centre da vidimo ima li šta?ili trebamo čekati prvo njihov odgovor?
:D za obavijest.
Ja sam vrlo brzo nakon slanja molbi počela zvati (čini mi se nakon mjesec, dva).

Citiraj dubbiii prvotno napisa
2.)zanima me dali neko zna ima li u tržištu koja knjiga o posvojenju?malo sam tražila po gradu ali nema baš ništa.
pozdrav
Kakve knjige te zanimaju - psihologija ili slikovnice?

Za bolje razumjevanje biološki majki preporučam ti Catherine Bonnet - Gesta ljubavi.

Psihologija posvojenja, odnos roditelj - dijete i sl. nisam uspjela pronaći na hrvatskom.

Od knjiga o odgoju djece mi je nekako najviše "legao" Jasper Juul, ali ima ih stvarno puno na tržištu.

Ono što bih definitivno preporučila su radionice "Škole za posvojitelje" (ako si iz Zagreba ili okolice). Teško je upasti, tj. čeka se jer je to jedina škola tog tipa u Hr, ali vrijedi - trust me .