Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Obuci za puzanje po parketu?

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Obuci za puzanje po parketu?

Sta ste ili oblacite vasim puzacima koji ignorisu tepihe,prostirke,puzzle i slicne podne obloge i "strikaju" po parketu?
    Mi nemamo obicaj da "trontamo"Piku,da je previse utopljavamo,ali ne bih ni volela da mi se razboli na hladnom podu.Imate neki zgodan predlog sta da joj oblacim na 23stepena u stanu,dok je na hladnom podu?

BAŠBAŠ.. avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja svojoj Miji navučem štucne na noge, inaće je normalno oblačim, ne pretjerujem! A mislim da je 23 stupnja čist dovoljno, kod nas je 21-22 i još se sva preznoji!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

moji su do neki dan bili u štrampicama i čarapicama s abs-om, no noge su im bile malo hladne pa sam im jučer obukla na to i trenirkicu. sad mi se čini da je to previše .........sviđa mi se ova ideja sa štucnama, probat ću tako.....

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Samo dokoljenice, dosta joj i to, u stanu je redovno 25C
    I ona takođe od svih prostirki najviše voli - parket!

zgembo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

stramplice su dovoljne i nama za noge ali je mene bilo vise streh stomacica pa sam na sve gole sijelove poredala neke dekice, jorgane itd
    tako da mi je cijeli dnevno boravak prekriven i ja mm stalno zapinjemo za to.
    ne izgleda bas dizajnerski ali je barem malom toplo i ne brinem se hoce li se prehladiti, mada i on vreba svaki centimetar parketa da se malo na njemu proklize na stomaku

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas je u stanu 21 C
    marge ima na sebi body i trenirku, i u tome je i na parketu i na pločicama

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i kod nas je u stanu 21-21.5, sve preko toga je strašno vruće.Ja ju držim na Baby Gym-u na podu

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja L. obučem štramplice i bodi dugih rukava, a na stopala još čarapice s ABS-om. U stanu je oko 23, puže po laminatima i nijednom mi nije palo napamet da bi se mogla prehladiti... :/ nemajka

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    kod nas je u stanu 21 C
    marge ima na sebi body i trenirku, i u tome je i na parketu i na pločicama
    kod nas isto tako., s tim da sam ja kupila tepison za jedan veci dio dnevnog na kojem se uglavnom igra, neki najjeftiniji 4x3 metra za 300 kuna baciti cu ga kada prohoda

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nasa carica glanca parkete u trenirci, bodicu i u termo carapama. S obzirom na brzinu puzanja i istrazivanja ne vjerujem da joj je hladno

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

evo mi danas imali gošću stariju od nas tjedan dana

u sobi 23....(zbog njene zimogrozne mame)...Mihael u bodiju i čarapicama i sav vruć ko buhtla, njena curica u bodiju dugih rukava, majici, štramplicama i futranim hlačama.....i nije se bunila... Moj hahar ne podnosi vrućinu i on se odma počne znojit i buni se...

jedva dočekala da odu da otvorim prozor.... ....ja ne mogu u tak toplom bit...

u spavaćoj nam stalno 19 i to mi je savršeno

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

a kad smo sami doma onda još ima trenirkicu.....gdje god da ode....

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

body, trenirka i čarapice sa abs-om
    kod nas je u stanu 20 stupnjeva (20,5 max)

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Body, trenirkica, čarapice i papučice. Nemam pojma kolika nam je temp. u stanu, al oblačim ju kao i sebe.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moja još ne puzi, a u stanu nam je oko 20. Mi smo obučeni u majice kratkih rukava i preko toga deblje trenerke, ali ne valjamo se po podu. Meni je zima kada iz nekog razloga sjedim na golom podu. Nisam sigurna da maloj neće biti hladno na parketu/pločicama kada počne puzati, a obučena je u body i trenerku. Nemam pojma kako ću je oblačiti.

paws avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moj R puza vojnički-gmiže i ne znam kako da ga obučem, najviše me strah da ne nahladi trbuščić pošto u stanu nemamo tepiha ni u jednoj prostoriji!
    Temperatura nam je 23.
    Obučem mu body dugih rukava i na njega potkušuljicu tako da mu je barem dupli sloj na trbuhu.
    Ima netko problem kao mi, pliz savjet!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

paws, i mi sada tako.. isto gmize kao vojnik, i to svuda oko tepiha nemam pojma kako da ga obucem... probati cu staviti majicu na bratele preko svega, da dobijem taj ekstra sloj oko trbuha... vidjeti cemo :/

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ni mi jos ne puzemo, ali se puno prevrcemo po podu, kako i ja sjedim s njom na podu zna mi biti hladno za guzu ako ne sjedim na puzzlama vec na podu ... naime nemamo niti jedan tepih u stanu, temperatura nam je oko 21 C ... L na sebi ima body i trenirku ili hlace tregerice i sokne sa ABS, ali je stalno vracam na puzzle kad odgmize na parket. Danas sam kupila jos puzzli pa cu joj prosiriti bojno polje ... a kad pocne puzati neka puze kud hoce ali ne bih je zabundavala jer ce se samo uznojiti.

blis avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moja propuzila. I bez obzira na veličinu "bojnog polja" uvijek je na podu: parketu i pločicama i ja se ježim od toga. Ne oblačim je ekstra jer sada mislim da nema smisla nego je jedino rješenje da sjedim s njom na igralištu jer se onda mota oko mene. Ako ja hodam po kući, ona kao psić, samo na trbuhu, za mnom.

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj blis prvotno napisa
    Ako ja hodam po kući, ona kao psić, samo na trbuhu, za mnom.
    Dok sam bila trudna citala sam neku knjigu o odgoju pa se sjecam da je pisalo da smo mi djeci centar svijeta i ako se pomicemo (hodamo) onda ih zbunjujemo i djeca jednostavno moraju ici za nama jer ne znaju gdje bi se vratili ako odu. A ako sjedimo ili mirujemo oni se igraju oko nas jer ako 'odu' uvijek se mogu vratiti na pocetak, odnosno do nas.

MarikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Paws i Aphro, tako i ja oblacim malenu,i za sada mi ne daje znake da joj ne prija.A i dobro mi uglanca parket
    Baka hoce(zasto sve bake imaju maniju utopljavanja beba???) da joj isplete prslucic,da joj se ne "smrzne" stomacic.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mi se tek spremamo za puzat (15.11 će nam bit 8 mj) i za sada smo na dekici koja je složena u par slojeva na tapetu a ipak smo u hulahopkama i hlačama od trenirke, a gore bodi dugi rukav, majica i gornji dio trenirke....isprva nismo nosile hulahop pa me je prija zabrinila jer je,
    bože moj, ipak 11 mjesec! pa eto sad i mi imamo hulahop! mislim da joj je taman....po danu ne gorimo klimu jer nam je stan prema jugu i imamo veliku terasu koja je osunčana ali cim padne sunce klima je na 25.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Body dugih rukava,trenirka i carape-slape iz hm-a,jer je stalno sa nogama a one su najbolje rijesenje.
    U kuci je stalno 21stupanj.

mg1975 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Body dugih rukava, donji dio trenirke i sokne ili dokoljenke. Kod nas je uvijek oko 25 (čak i kada ugasimo sve radijatore-tako je to kad živiš u zgradi sa centralnim).

lelica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi oblačimo samo štramplice i bodi dugih rukava.
    Temperatura nikad nije ispod 23.

Mum2Be avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj tina parada prvotno napisa
    mi se tek spremamo za puzat (15.11 će nam bit 8 mj) i za sada smo na dekici koja je složena u par slojeva na tapetu a ipak smo u hulahopkama i hlačama od trenirke, a gore bodi dugi rukav, majica i gornji dio trenirke....isprva nismo nosile hulahop pa me je prija zabrinila jer je,
    bože moj, ipak 11 mjesec! pa eto sad i mi imamo hulahop! mislim da joj je taman....po danu ne gorimo klimu jer nam je stan prema jugu i imamo veliku terasu koja je osunčana ali cim padne sunce klima je na 25.
    Jel to ona onda ima 3 rukava?!? I jos hulahop? Na 25? Nije li joj ipak malo vruce? No hard feelings...

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa što joj onda za van obučete?
    i po ljeti, kad je 25 C, isto će hodati u hulahupkama, bodiju i dvije majce?

ne pišem ovo da te razljutim, nego da probaš sagledati cijelu situaciju.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj tina parada prvotno napisa
    To je sigurno previše, čak i za mene smrznutu mamu. I mislim da nije dobro da uopce nosi hulahopke, ipak je to sintetika. Bolje pamucne stramplice.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •