kako se ubacuju citati iz drugih postova,izludjuje me sta nikako da skuzim :/ :/
kako se ubacuju citati iz drugih postova,izludjuje me sta nikako da skuzim :/ :/
dakle, kliknes gore desno u postu onog kojeg zelis citirati. u okviricu koji ce ti se nakon toga otvoriti, vec ces imati zeljeni citirani tekst, na pocetku i na kraju oznacen sa "quote". svoj tekst pises ispod ili iznad citiranog teksta.Lu prvotno napisa
A kako da stavim ime ?(napisa):, to mi nikak ne ide ... :?, uvijek piše citat, tj. bez imena ... :?klikneš gore desno u postu na "citiraj"
Klikneš na "citiraj" u postu onog koga hoćeš citirati, automatski ti piše koga citiraš odn. tko "napisa".TIGY prvotno napisa
Ja ne znam kako citirati iz više različitih postova, a da mi piše koga sam citirala.
Oh, to je lagano! Otvoris si (recimo da zelis 3 posta komentirati) sva tri posta, svaki u posebnom prozoru, napises sto zelis i na kraju kopiras u jedan! :Daleksandra70vanja prvotno napisa
Jel ovak ?! ...plavaa prvotno napisa
.... e baš sam bila ćorava ...
... TNX !!!
![]()
Ak sam dobro shvatila, ti zelis da se vidi koga si citirala, tj. u onim slucajevima kad ne kliknes desno gore na quote nego copy-paste teksta. E pa, kad pastiras tekst u svoj post, cijeli ga oznacis i kliknes na Quote, jel tako? Onda dobijes ovako nesto:TIGY prvotno napisa
quote]blablabla[/quote]
tj.
E pa, odmah nakon prve rijeci quote utipkas slijedece:blablabla
1. znak jednako (=)
2. prvi dio navodnika (")
3. nick osobe koju citiras (npr. Jelka)
4. i na kraju opet navodnike (").
Nakon toga dolazi uglata zagrada (]), koju ne upisujes jer je vec tamo.
Jel to ono kaj ti je trebalo?
Pa daaaaa ... daaaa ... skužila sam, skužilaaaa !!!![]()
![]()
TNX !!!
![]()
Ne, jer si ti citirala samo mene. Ja sam vec imala 2 quotea, sad imam tri.. Vidi ovo:TIGY prvotno napisa
Bla bla bla sad ja nesto pisem u nekom skroz drugom prozoru (desni klik misa na citiraj, klik na open in new window/tab)Lu prvotno napisa
i isto radim tu i na kraju sve kopiram u jedan :DTIGY prvotno napisa
Ahhhh, curke, to je za mene ipak viša matematika ...!!!
Juuuupppiii plavuša skužila :DTigy prvotno napisa