Jutros sam se jako prepala za mog mišića. Ustao je rano kao i obično i trabala sam ga spremiti za vrtić, međutim mi je rako da ga bole koljena (noge) i da ne može stajati. Probala sam ga uspraviti i ostaviti da stoji, ali on se jednostavno nije mogao držati uspravno ni hodati normalno. Hodao je tako da se drža za stol i kauč i bi sav nekakav prsavijen. Ovo je već treći put da nam se to događa. Prvi put prije dva tri mjeseca, nakon ručka je rakao da ne može stati na noge, onda je uskoro dobio temperaturu koja je prošla za jedan dan a s njom i bolovi u nogama.
Drugi put prije dva mjeseca, išao je s MM na more i bio cijeli dan u vodi (more je bilo prilično hladno) i sutradan je imao isti problem koji je prošao za dan dva. I ovo jutros. Svaki put smo ga vodili doktorici ali one nisu vidjele ništa neobično (prvi put su rekli da je od temoerature, drugi put se i ne sjećam, a jutros da su možda bolovi rasta ili ima kakav virus koji će se uskoro pokazati - malo mu curio nosić). Međutim dok smo mi došli do doktorice on je već prilično normalno hodao dok je slika od jutros bila strašna - izgledalo je kao da mu se noge oduzimaju. Osim toga dok je rkle da o tome ne pričamo pred njim i ne pokazujemo da nas je strah jer mi se čini da ona misli da on time privlači pažnju (u tom slučaju bi po mome mišljenju bio trogodišnjak vrijedan Oskara). I da ponašanje mu je normalno, raspoložen je, i danas smo se igrali zamjene uloga - one je bio mama, a ja dijete i rakao mi je da mama danas neće ići na posao i cijeli dan će se igrati s njim? (je li moguće da je dok ipak u pravu za skretanje pažnje). Inače je nadavno dobio malog rođaka i prilično je ljubomoran jer više nema dedinu i bakinu nepodijeljenu pažnju (doživio je čak i regresiju u ponašanji i stalno želi glumiti da je on mala beba).
Molim vas za mišljenje jer ja sam stvarno preplašena i ne znam što ću ako se ujutro pojavi ista situacija (stvarno izgleda da on ne može stajati, jutros je čak i pao).