Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Sto su sve dosad prvasici izgubili u skoli?

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Sto su sve dosad prvasici izgubili u skoli?

Ovaj nas sal, rukavice, vise puta zaboravio pulovere, par puta knjige, fali mu pola bojica ... kak je to kod vas?

MZ mi se nervira radi toga, no ja bih rekao da je ta zaboravljivost svojstvena toj dobi (i ne samo deckiam nego i curama) i da vecina klinaca pozaboravlja stosta u skoli.
    (ne mogu se bas sjetiti da sam ja puno zaboravljao u skoli, no rekao bih da je vjerojatnije da sam zaboravio te epizode iz djetinjstva nego da sam zaista bio tako revnosan ... iako su mi mozda oceve batine za izgubljene stvari zaista pomagale da malo manje zaboravljam od prosjeka)

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ida je lani izgubila jednu majicu na kopcanje i kabanicu. bio je topic o tome i lani...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Moi još ne idu u školu, ali ja se sjećam da sam osobno jako pazila na svoje stvari, pa mis e nije baš moglo desiti da nešto zaboravim. I mislim da su curice ipak malo "bolje" po tom pitanju. Naravno uvijek postoje iznimke, ali nekako, možda zbog sebe mislim da se curice više brinu za svoje stvari.
    Ali vjerujem da će se ipak javiti netko tko ima školsko dijete.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nekoliko puta majcu na tjelesnom, cijelu torbu za tjelesni, jaknu, olovke i gumice više ni ne brojim, nakon tjedan dana sam kupila veeliku zalihu.

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I slažem se da su curice pažljivje, Ira nosi svaki dan u vrtić punu torbicu igračaka i uvijek ih sve donese doma. Erik je već davno zaključio dA mu se ne isplati nositi igračke jer uglavnom ostane bez njih.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam dokazano zensko - ali da sam gubila, gubila sam...najgenijalnije je sto sam jednom u 1. razr. izgubila cipele, a drugi put ostavila torbu na igralistu i tek predvecer skuzila

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A zašto su drugašiči diskriminirani na ovom topiku

Mi gubimo redovito i dalje, al srećom sve nađemo. prvi tjedan ove godine je izgubio novu pernicu i kad sam ga pitala zašto mu bar nije žao, on je rekao "Pa ionako sve nađem mama, gdje je problem" :shock:

Ja sam isto gubila, a gubim i danas Zato se nemrem previše ljutiti ali me malo živcira kad izađe ujutro iz kuće bez torbe ili bez jakne.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Kad krene pricao gubljenju/zaboravljanju sjetim se uvijek istinite zgode kad je moj stari (inace hiperuredan covjek) nekim stjecajem okolnosti krenuo na izlet sa starom, sestrom i sa mnom imajuci na nogama kucne slape i skuzio je da nesto nije u redu kad je krenuo vec s autom 100 m od kuce.
    Naravno, onda nitko nije vikao na njega (kao sto je radio on na nas kad je netko nesto zaboravio ili izgubio) vec se sve okrenulo na salu.

Tako sad i ja, kad se nesto izgubi ili zaboravi, radije od toga napravim vic (kojeg ce se svi poslije sjecati i mozda podsjetiti da treba prekontrolirati da li je sve sto treba ponijeti zaista tu) nego da dignem fajer.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Izgubio nije ništa, ali svaki dan kad dođem po njega moram ga vratiti nazad po jaknu. Na početku je izlazio iz kuće bez torbe Još bi me zbunjeno pogledao kad bi ga pitala fali li mu što

Zaboravio je ponijeti u školu pernicu, pa gumicu, bilježnice... ali nije izgubio već samo zaboravio staviti u torbu pa je morao u školi posuditi.

Ja sam kao mala redovito zaboravljala kišobran. Neznam ni broj izgubljenih kišobrana tjekom mog školovanja.

Forka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ne bih se složila da su curice pažljivije, barem sudeći po mojoj. Čuvanje svojih stvari nikad joj nije bila 'jača strana'. Čudom se uvijek čudi što se ja uzrujavam kad joj popodne fali pola stvari!

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa ja mogu reci da je ida jako pazljiva prema skoli i skolskim obvezama (ne i prema ucenju, al radimo na tome )

i to sto sam gore nabrojala da je izgubila, majicu je pogubila u autobusu (putuje autobusom amo-tamo), a kabanicu je zaboravila u skoli onaj dan kad se njoj ucinilo da bi mogla kisa padat, pa nije padala, pa joj nije trebala i ostala je u skoli... sjetila se kabanice kad je iduci put pala kisa, al je bilo prekasno

ostale sitnice - bojice, olovke i siljila, vise gubi po kuci i to ravnopravno ih raznose i gube i ona i ovi mladji djecaci... kuci je totalno opustena i "nemarna"

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ooo, pa mi smo onda super: dvije olovke, a gumicu čendjao

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. ne gubi stvari, ali se u školi događaju sitne krađice, tako da su mu nestajale bojice, šiljila, gumice, flomasteri, pribor za geometriju, škarice, privjesak i nekoliko igračkica koje je nosio u školu.

Ribica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sve nam je na broju.

Sad mi treba smile koji kuca po drvetu

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

malo off topic, ali...
    moj šogor je često došao iz škole bez torbe, otišao u školu bez torbe
    kad je bio veći deran otišao u grad biciklom i sjetio se nakon mjesec dana da ga je ostavio u gradu( naravno da ga više nije bilo)
    kao odrastao čovjek otišao piliti drva bez banzeka

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

oskar danas, u autu, na pol puta do mjesta na kojem ga iskrcavam da ide u skolu skuzio da nema slape
    a ne bi ni to da ga nisam pitala da mi izvadi informativku da se prisjetim kad su tocno informacije

ostala mu cijela ta torba sa slapama i rezervnom robom doma

ostane mu majica ili tak nesto u razredu
    al uciteljica sve to skuplja i ispituje ih stalno cije je
    oskar je skuzio da je jedna majica njegova tek nakon sto sam ga 4 puta pitala gdje je
    i onda jedan dan veli.. joj onda je ono moja majica.., ja reko koje ono.. pa znas ono sto uciteljica stalno pita cije je...

i bi tako - bila je njegova
    al on nema pojma da je njegova - uopce ne raspoznaje svoju robu cak ni doma u ormaru (sto mi je tesko razumjeti, al eto tako je) iako je njegova i melitina odvojena i vrlo cesto su mu njezine hlace i majice prekratke i preuske, ali on ih svejedno navuce

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mukice, mislim da Oskar i Vedran imaju puno toga zajednickog ...

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam bila cendjalica - jednom sam izcendjala sve knjige i biljeznice birala sam tko ima bolji omot, kaze stara da nikad inace ne bi upoznala toliko roditelja iz mojeg razreda (trebalo je naime sve to i vratiti)

a Princeza Ratnica ide mojim stopama...jest da je jos u vrticu, ali obozava cendjati carape... 8)

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi svaki dan nešto zaboravimo u školi, ali sutradan uvijek sve nađemo! :D

Zoila avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ajme jao, moj je toliko toga izgubio/zaboravio u prvom razredu da sam bila uvjerena da se bavi preprodajom skolskog pribora na uglu ispred skole :/
    kape, rukavice....
    najvise pribora iz pernice.
    Najbolje mi je kad nema niti jedne olovke za pisanje, tjednima ide bez gumice za brisanje, a flomasteri vise nisu obicni, nego neki s sljokicama i dezenima za cure. Znaci i cure su gubile svoje stvari, kako bi inace zavrsile u pernici moga sina?

Sve je to normalno.

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi još ništa ž

Ali je zato fora mijenjanje.
    Znači s prijateljicama se voli mijenjati za olovke, gumice, bojice, šiljila. Tako da smo do sada gotovo sve izmijenili. Prvobitni sadržaj pernice se drastično promijenio.
    Neka, meni je to baš fora.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Samo virim da vidim šta nas čeka dogodine
    Sinak je isti mama, pa s obzirom koliko sam ja tenisica, kišobrana, opreme za tjelesni posijala, sprema nam se bankrot...
    Olovke i gumice nisam mogla izbrojati...
    Sreća pa sam bila odlikašica, pa je starcima valjda bilo lakše, al čini mi se da dječije stvari nisu bile skupe kao danas :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi još ništa :D
    nadam se da će tako ostati što duže

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ove jeseni (2. razred) dođe moje dijete bez knjige iz matematike - i nekako se izvede zaključak da je ostala u školi. Ja se zaletim, nađem čistačicu, knjige nema, sveki štreberski odjuri u grad i kupi novu, a kad tamo drugi dan knjiga stigla natrag - učiteljica uzela na pregledavanje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •