-
problem sa noćnim podojima
Imamo problem sa nespavanjem i neprestalnim dojenjem tijekom cijele noći.
Prije 3 tijedna je počela intezivno tražiti sisu, imali smo podoje po sat i pol da bi za pol sata htijela opet i tako cijeli dan i noć. Nisam imala drugog objašnjenja za to osim da se radi o preuranjenom skoku u razvoju jer je tad imala samo 2 i pol mjeseca. U zadnjih par dana su se dnevni podoji prorijedili i sve se vratilo kao prije ali noću imamo po 10-tak podoja, svakih pol sata - 45 min. Meni izgleda da se ona ne najede do kraja jer vuće samo par minuta i to jako slabo, uopće ne osjetim da vuće pa kao da si zadovolji samo trenutnu potrebu za mlijekom i sisom i za pol sata se opet probudi i tako do jutra.
Budući da više ne mogu podnjeti da 3 tjedna nisam oko sklopila dulje od pol sata jučer sam se naveče izdojila 40 ml i to joj dala na flašicu i još je stavila na sisu da dobi ono masno mlijeko i ne znam jel zbog toga prvi put nakon 3 tjedna odspavala 2 i pol sata u komadu. Nakon toga se opet budila svakih sat i po, do jutra.
Ne pali ono sa štipkanjem i sl da ju razbudim i potaknem da sisa jer je preuspavana da bi ju bilo šta trgnulo da je potegne kak spada a da ju ne uzrujam.
Danas ću se probati izdajat tokom dana da joj navečer dam više na flašicu, možda će bolje spavati, ne znam dal dobro radim al trenutno ne znam bolje riješenje.
Ajde pliz pomagajte jer ovo nije za izdržat više, na izmaku sam snaga.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma